2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Merhaba kızlar bisiy sorcam. benim doktorum yumurta toplancak üstüne adet görüp gelicen transfer bu şekilde olcak dediler. sizdede böyle mi oldu. ve transfer adetten kacgun sonra oluyor

Merhaba kızlar bisiy sorcam. benim doktorum yumurta toplancak üstüne adet görüp gelicen transfer bu şekilde olcak dediler. sizdede böyle mi oldu. ve transfer adetten kacgun sonra oluyor
Yumurta toplandıktan sonra 5 gün içerisinde transfer yapıldığı da oluyor. Ama anne adayının durumuna bakılarak sonraki aya da ertelenebiliyor. Doktorun onu kastetmiş sanırım..

Mesela benim doktorum da herşey yolunda giderse bu ay transfer ederiz dedi.

Hayırlısıyla olsun inşallah

hadi gözün aydın
bunuda söleyeceğimi aklımın ucundan geçirmezdim kızzzzz
ama tabi bi amaç için istiyoruz neticede dimi şekerim
Aynen canım. Bugün menegon ile başlayacağım. Çarşamba tekrar muayeneye gideceğim. Sorunsuz başlayacak bakalım iyi konuştu doktor. Hayırlısı inşallah bu sefer yüzümüz güler.

Ayy neguzel herkes tedavilere basladi bende hala histereskopi icin sira bekliyorum yaa off off.galiba kasima kalcak benim transfer..

Merhabalar. Benimde yumurta toplandıktan bir ay sonra olacak transfer, donmuş yumurtalarla. Bir ay sonra olması tutma ihtimalini arttırıyormuş rahmi ona göre hazıtlıyorlar yani daha iyi bence, aceleye gerek yok. Yumurta toplanan ay rahmi hazırlatamayız dedi doktor. Benim yımurtalarım cuma günü toplandı. Şimdi 15-19 ekim gibi regl olup ilaçlara başlanacak gene. Regl bittikten sonra hsitereskopi var. Regl başlangıç tarihinden 15-17 gün civarı transfere denk geliyor. 2 kasım civarı dedi doktorum transfere.

Evet canım rahim kendini toplayıcı tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş bnm dr dedigine gore yuzde 5 artiyomus.sonuçta okadar ilaç kullanıyoruz . Hakkında hayırlısı olsun ins

aynı süreçteyiz:)ama benim histeroskopi olmayacak.

Evet canım rahim kendini toplayıcı tutma ihtimali daha yüksek oluyormuş bnm dr dedigine gore yuzde 5 artiyomus.sonuçta okadar ilaç kullanıyoruz . Hakkında hayırlısı olsun ins
Hayırlı si kızlar benim yumurtalar toplandı cuma günü öyle ara verilmedi yani çarşamba günü de transfer olcak nasip ya doktordan doktora değişiyor

aynı süreçteyiz:)ama benim histeroskopi olmayacak.
Histereskopiyi bende istememiştim. Doktor zaten bir problem olduğunu düşünmüyorum dedi. Ama kesik atmak için yapılacakmış işte. Yoksa benim artık bir muayeneye bile dayanacak psikolojim kalmadı. Zaten hiç sevmiyorum bu kadın doktoru muayenelerini. Ama işte ya sabır diyerek devam ediyorum.

Herkese hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elimden. Herkes muradına kavuşur umarım. Zor bir süreç ve Allah herkese sabır versin. Yarın gelecek haberi beklerken bile içim içime sığmıyor. Daha bunun histereskopisi, muayeneleri, ilaçları, transferi, transferden sonra tuttumu tutmadımı meselesi ve kalp atışlarını duyana kadar geçecek bir süreç var. Beynimize ve hormonlarımıza halim olmak çok zor olabiliyor cidden

peki canım histereskopi ne oluyor. . transfer diğer adetten 10 gun sonraya denk geliyor sanırım

Arkadaşlar hepinize Merhaba ve geçmiş olsun tüp bebek ve aşılama ilaçları satıyorum ecza depom var gonalef Cetrotide ovitrell puregon menagon gibi birsürü ilaç var ve yarı fiyatına satıyorum ihtiyacı olan burdan ulaşsın lütfen.

Sen niye bekliyordun xanim adet olmayi mi bekliodun?
Canim ben kac ay transfere baslicaktim.tam transfer donemi bayram tatiline geldigi icin bu ay erteledik.o sirada histereskopi yaptirdim polip ve perde cikti.doktorum anestezili histereskopi yapip perdeyi almamiz lazim dedi.ben uludag universitesinde raporlu hakkimi kuulaniyorum.malum burasi cok kalabalik ve herseyde sira bekliyorsun.bi zsizi bayramdan sonra arariz histereskopi icin dediler ama ne arayan var nede soran.oyuzden bu gidisle kasima kalicam galiba.zaten psikolojimiz yeterince bozuluyor bide su bekleme olaylari iyice can sikici

peki canım histereskopi ne oluyor. . transfer diğer adetten 10 gun sonraya denk geliyor sanırım
Canım histereskopi rahmin bir kamera ile incelenmesi. Endoskopinin rahme yapılanı gibi düşünebilirsin. Vajinal ultrason gibi alttan yapılıyor. Eğer bir sıkıntı görülürse müdahelede edilebiliyor. Perde, polip,yara vs gibi şeyler varsa alınıp temizleniyor. Bunun yanısıra birde transferden önce yapılanda rahme minik kesikler atıyorlarmış yumurtanım tutunabilmesi için. Benim gittiğim yerde eğer ilk muayenelerde bir sıkıntı olmazsa görebildikleri transferden 7-10 gün önce yapıyorlar. Doktor 15-17 ekimde regl olmamı sağlacağını 5 kasımda transfer olabileceğini söyledi ama tabi bu ilaçlara vereceğim tepki ve rahmin durumuna bağlı. Birde genel anestezi ile yapılıyor histeteskopi. Devlette bayıltmadanda yapıldığını duydum. Ancak bir sotun tespit edilirse müdahele etmek için bayıltıyorlar. Bide ben 1000 lira vereceğim bı işlem için en çok içime oturan o :)

ben aralikta dis gebelik sebebiyle acik ameliyat olmustum.bir sorun olsa gorulurdu herhalde

Merhaba arkadaşlar tüp bebeğe başlamak için adet olmayı bekliyorum.dün ya da bugün adet olmam lazımdı olmadı. .cuma günü yürürken bişey aktı gibi geldi adet oldum sandım iç çamaşırımda islaklik vardı şeffaf bir sıvı gelmiş. Ara ara geliyor bugün de hafif sarımtırak renkli .gebelik testi yaptım negatif. Sürekli adet olacakmışim gibi kasiklarim ağrıyo mide bulantısı var çok hafif. .. aklım da acaba hamilemiyim düşüncesi var ..sanırım tüm bunlar psikolojik biran önce adet olmayı bekliyorum ya ondan :)))

ben aralikta dis gebelik sebebiyle acik ameliyat olmustum.bir sorun olsa gorulurdu herhalde
Benim doktor son kontrol için transferden önce mutlaka histereskopiyi yapmak istediğini söyledi. Riske atmak istemiyorlar sanırım. Bizim üreme sisteminin ne zaman ne yapacağı belli opmuyor sonuçta. Kist perde polip vs herşey biranda olabiliyor. Birde tabi kullandığımız çoğu ilaçda bunları tetikleyebiliyor. Bence yapılması mantıklı eğer doktorunuzda önerirse ama işte beim maddi gücüm pek kalmadı. Bulursam biryerlerden yaptırmak biraz daha garantiye almak gibi olayı.

Merhaba arkadaşlar.ben transferimin 3.günü aşırı kusma nedeniyle acil e gitmek zorunda kaldım.durumumu anlattım beta hcg yapıldı.sonuç 0.100 çıktı
Sanırım tutmadığını gösteriyor bu. Acil dr U erken daha yükselebilir dedi ama
Sonradan yükselme şansı var mı sizce?
Bu tip bi durum yaşayan var mı?
(5.gün embriyosu transfer edildi.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…