2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

anladım canım. ya doktorum bana bahsetmedi böyle bisiyden. gectigimiz ocak ayinda hsg çekilmiştim temiz çıkmıştı belki ondan istemedi. ya birde transfer aneztezi olmadan mi yapılacak yani acı olacak mi acaba cok korkuyorum

Hayırlı si kızlar benim yumurtalar toplandı cuma günü öyle ara verilmedi yani çarşamba günü de transfer olcak nasip ya doktordan doktora değişiyor
aslında bu da mantıkli.. benim doktorumda ozellikle azospermide dondurmaktansa taze taze transfer etmek daha iyi diyor, zaten zor bela tese'yle sperm çıkarıyoruz dondurup da birini bile heba etmemek lazim diyor.. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.. guzel haberlerini bekliyoruz insallah

vajinal muayene oldun mu hic?ya da asilama?ayni onun gibi korkacak bisi yok.sadece idrara slklslk olacaksin

Hsg sanırım rahim filmi. Bana doktorum tüp bebek yaptıracaksan boşuna çektirme para verme gerek yok dedi. Tüplerim onlara lazım değilmiş :) transfer anestezi olmadan yapılıyormuş. Bukonuyu detaylıca konuştum doktorla. Hiç bir acı olmuyormuş öyle dedi. Transferi yaptığımız an hamile adayısınız anestezi almanız doğru olmaz dedi. Birde transferi ekranda anneyede gösteriyolarmış, annenin bu duyguyu hissetmesi önemli bizim için diyor. Hatta transfer görüntülerinide cd ye çekip veriyorlar sanırım. Hatta şunuda ekledi biz ne kadar acı duymayacaklarını söylesekte kadınlar acı hissi beklediklerinden rahat olamıyorlar dedi. Vajinal muayeneden farkı yok deei. O yüzden bence rahat ol ve keyfini çıkartmaya bak. :) ben öyle yapacağım.

hakkaten öyle ama az daha sabır tatlım inşllah bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda hepsi geride kalacak banada zaman geçmiyor gibi geliyor şuan daha beklenen adete 15 gün var bakalım inşallah herşey yolunda giderde alırım bebişimi karnıma önümüzdeki ay:)

vajinal muayene oldun mu hic?ya da asilama?ayni o

canim çok teşekkür ederim içimi rahatlattın bu konuda. inşallah tutsunda bütün endişelerimiz biter.

Tabi ki yükselme şansı var canimmm 3.gun ne yaptın daha durRR bn 12. Gün gittiğim de 115 di kaldı ki seninki yani . Bnde 5.gün embriyosuYDu ama malesf onu düşük le sonuçlandı hem bebisin daha yeni tutunmaya calisio acele etme :))

Arkadaslar Merhaba. azonce muayene oldum tam olarak 17 tane yumurtam olmuş. yumurta toplama haftaya büyük ihtimalle. Yumurta sayım nasıl acaba.. azmi cokmu bilen varsa bilgilendirirseniz Teşekkürler

Dr istedi sonrada serum taktılar zaten.
Benimde ilki düşük oldu

Arkadaslar Merhaba. azonce muayene oldum tam olarak 17 tane yumurtam olmuş. yumurta toplama haftaya büyük ihtimalle. Yumurta sayım nasıl acaba.. azmi cokmu bilen varsa bilgilendirirseniz Teşekkürler
Çok iyi canım hayırlı olsun ins hepside kalitelidir bol bol bebisin olur

selam kızlar, benim de dün transferimin 9. günüydü (transfer günü hariç) dayanamayıp idrar testi yaptım, maalesef tek çizgi gördüm gerçi bazı kişilerde idrarda çıkmayıp, kanda çıkmış ama , merakıma dayanamayıp üzdüm kendimi, aslında meraktan ziyada bugün evliliğimizn 2. yıldönümü eğer pozitif çıksaydı, eşime gösterecektim, o niyetle biraz da bakmak istedim ama çıkmadı yarın kan testi yaptıracağım.Umarım iyi sonuç alırım. Dualarınızı eksik etmeyin benden.

bu transfer isi birazda e2 degeri,toplanan yumurta sayisi,ilac dozu gibi durumlarla alakali.benim yumurta sayim 26 idi.doktor kesinlikle taze transfer yapamam dedi.hatta e2 opudan 2 gun once 8000lere firlamisti

bu transfer isi birazda e2 degeri,toplanan yumurta sayisi,ilac dozu gibi durumlarla alakali.benim yumurta sayim 26 idi.doktor kesinlikle taze transfer yapamam dedi.hatta e2 opudan 2 gun once 8000lere firlamisti
aynen öyle.. benim doktorumda dondurmak ve bekletmek taraftarı değilim ama senin durumuna bagli hersey dedi
Allah iyi insanlarla iyi doktorlarla karşılaştırsın dogru kararlar vermeyi nasip etsin inşallah.. Allaha guvenip O'na sığınmaktan başka çaremiz yok.. Hayırlısıyla bebislere kavuşuruz insallah hepimiz

kanda bellı olur canım.hayırlsı olsun

Merhaba canım,

Bülent bey 17 sine kadar izindeymiş. Bizde ekim 17 de başlamayı düşünüyoruz. Aslında daha erken olacaktı ama. Dr izinli olunca başka dr ada gitmeyi düşünmedim açıkçası. 1 milyon sperm sayısı ve olunca dr direk tüp bebek dedi. İnşallah ilk seferde bebeğimize kavuşuruz.
Allah her isteyen anne babaya o güzel duyguyu tattırsın inşallah.

3.gun çok erken canım.bence zamanını bekle

Kızlar adet günüm geçti dün test yaptım negatif bir haftadır beyaz akıntı geliyo sürekli adet olacak gibiyim 3 gündür de midem bulanıyor. ..İdrar testi erken çıkmamış olabilir mi? Hamile olursam büyük mucize olur sanırım :))) tam tüp bebeğe başlarken

Merhaba arkadaşlar, bende bu ay Tüp Bebek yoluna girmiş bulunanlardanım, adetimi bekliyorum sanırım bu hafta gelecek ve bende başlıyacağım.

normal yolla bir gebeliğim sonucunda 5 yaşında bir kızım var, kızımdan önce de 1 düşüğüm var. iki senedir kızımıza kardeş istiyoruz, fakat gelmiyor.. eşimde morfoloji sorunu çıktı oysa geçmişte böyle bir sıkıntımız olmamıştı. Kader, Rabbim bilir...

Morfoloji sorunu olan var mı aranızda %0-1 olarak çıkıyor sonuçlar, olumlu sonuçlanır mı tüp bebek tedavimiz umut ve dua bekliyorum sizden, benden de tüm isteyen anne adaylarına bu duyguyu Rabbim tattırsın inşallah, meleklerini kucaklarına versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…