stres yapma... inşallah öyledir, druım bana da dedi, bu ara kime tüp bebek yapmk istesem önceki ay hamile kalıyor dedi, hadi inşallahKızlar adet günüm geçti dün test yaptım negatif bir haftadır beyaz akıntı geliyo sürekli adet olacak gibiyim 3 gündür de midem bulanıyor. ..İdrar testi erken çıkmamış olabilir mi? Hamile olursam büyük mucize olur sanırım :))) tam tüp bebeğe başlarken
Hadi Hayırlısı inşallah. madem ikitane koydular Rabbim ikiz nasip etsin inşallah..Slm arkadaşlar bugün transferim oldu 2tane konuldu hayırlısı olsun inşallah 5ci Gün konulacaktı ama 3cu Gün karar verdiler 8 hucreliydi
Bedenimiz o kadar ilginç kiAraştırdım estrofem adet gecikmesi yaparmis :)) bulantida ondan demekki
Çok haklısın arkadasim resmen hamilelik belirtileri yaşıyorum :))Bedenimiz o kadar ilginç kibende adetim geciksin istiyorum izin alabilmem daha kolaylaşşsın diye ama bakalım ne zaman gelecek, inadına erken gelir şimdi de
Hayırlı uğurlu olsun inşallahSlm arkadaşlar bugün transferim oldu 2tane konuldu hayırlısı olsun inşallah 5ci Gün konulacaktı ama 3cu Gün karar verdiler 8 hucreliydi
Saol cnm inşallah pozitifide görürüzHayırlı uğurlu olsun inşallahdarısı başımıza.. transfer günlerine Sağlıkla biz de erişelim insallah
Canim ben adetimi bekliyorum..bidiğim kadari ile ilaç dozlarını yasa ve kiloya göre ayarliyorlar kontroller sıradında doktorlar yumurtalarda gerekli gelismeyi görmezse ilaç dozunu atttirabiliyor..bu ayarlamalarda önemli hizli gelişip kendiliğinden çatlarsa tedavi iptal oluyor diye biliyorum..zaten catlamamasi içinde igne kullaniyoruz..yani bitaftan olgunlastirılıyor,bi taraftan baskilaniyor en son catlatma iğnesi yapilip yumurtalar toplanıyor..Kızlar ben bu ay çok rahattım :) hastalanınca ilkez ağlamadım sevindim ki hemen başlasın tedavi diye :) inşallah Ekim de hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde evlatlarımız gelir annelerine :) bu gün gonul f başladım 225 doz. Sizin dozlar ne? kızlar bide doz neye göre ayarlayıp söylüyorlar acaba.
amiiiinnn hayırlısıyla sağlıkla inşallahSaol cnm inşallah pozitifide görürüz
hayırlı uğurlu olsun.inşallah olumlu sonuçlar alırsınSlm arkadaşlar bugün transferim oldu 2tane konuldu hayırlısı olsun inşallah 5ci Gün konulacaktı ama 3cu Gün karar verdiler 8 hucreliydi
moralını bozma. canım hayırlısı olsun.ınşalah bır dahakı seferesonuç geldi 1.4 :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?