2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

stres yapma... inşallah öyledir, druım bana da dedi, bu ara kime tüp bebek yapmk istesem önceki ay hamile kalıyor dedi, hadi inşallah

Uzun protokol başladık estrofem kullandım onun etkisi olur mu ki...adet gecikmesi akıntı ağrı bunları onemsemedim ama bir kaç gündür mide bulantısı böyle Düşündürdü..içimden bi ses yıllardır olmayıp niye bu ay olsun diyo .

Slm arkadaşlar bugün transferim oldu 2tane konuldu hayırlısı olsun inşallah 5ci Gün konulacaktı ama 3cu Gün karar verdiler 8 hucreliydi
Hadi Hayırlısı inşallah. madem ikitane koydular Rabbim ikiz nasip etsin inşallah..

Araştırdım estrofem adet gecikmesi yaparmis :)) bulantida ondan demekki

Araştırdım estrofem adet gecikmesi yaparmis :)) bulantida ondan demekki
Bedenimiz o kadar ilginç ki bende adetim geciksin istiyorum izin alabilmem daha kolaylaşşsın diye ama bakalım ne zaman gelecek, inadına erken gelir şimdi de

Bedenimiz o kadar ilginç ki bende adetim geciksin istiyorum izin alabilmem daha kolaylaşşsın diye ama bakalım ne zaman gelecek, inadına erken gelir şimdi de
Çok haklısın arkadasim resmen hamilelik belirtileri yaşıyorum :))

valla ben dayanamadım kan testi yaptırdım sonucu bile bile ...saat 9 da çıkacak :)))
tüp bebeğe başlamadan kan testti yapan bir benimdir sanırım

Inşallah canım ...valla bunda bile negatif beni biraz üzdü. Tüp Bebekte rabbim yardımcımız olsun ...bu belirti olayına takilmamak lazım. ..Tüm hamilelik belirtilerini yaşadım resmen :)))

Canım bende hamile olduguma hic ihtimal vermemiştim teste gidiyordum hic ümidim yoktu allah verince oluyor üzerinde 11 yıl gecti ikinci için tedavi görüyoruz inşallah hayırlısı olsun

ıkıncı asılamam tutmazsa tüpe baslayacagız,ama nerde yaptırsak,nasıl secsek merkezi, bılemedık

Kızlar ben bu ay çok rahattım :) hastalanınca ilkez ağlamadım sevindim ki hemen başlasın tedavi diye :) inşallah Ekim de hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde evlatlarımız gelir annelerine :) bu gün gonul f başladım 225 doz. Sizin dozlar ne? kızlar bide doz neye göre ayarlayıp söylüyorlar acaba.

Canim ben adetimi bekliyorum..bidiğim kadari ile ilaç dozlarını yasa ve kiloya göre ayarliyorlar kontroller sıradında doktorlar yumurtalarda gerekli gelismeyi görmezse ilaç dozunu atttirabiliyor..bu ayarlamalarda önemli hizli gelişip kendiliğinden çatlarsa tedavi iptal oluyor diye biliyorum..zaten catlamamasi içinde igne kullaniyoruz..yani bitaftan olgunlastirılıyor,bi taraftan baskilaniyor en son catlatma iğnesi yapilip yumurtalar toplanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…