2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

kızlaarrrr bugün kan tahlili sonucum geldi 23 müş. Şimdilik gebelik var gibi ama yükselip yükselmediğine göre netleşecekmiş... Lütfen dualarınızı benden de eksik etmeyin. 9.Günü yaptığım idrar tahlilinde çıkmayınca çok umutsuzdum ama Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıkla ve sağlıklı bebişler nasip eder.Olumsuz çıkarsa, sakın idrar teslerine güvenmeyin.

Hadi hayirlisi canim..insallah degerin katlanarak artar..doktorun cem bey galiba???buradan guzel haberler almak bizede umut oluyor..

benimde kızımda test sonucum 32'ydi senin rakamının tersi :) ne zaman tekrarlayacaksın bir daha testi, bir gün sonra tekrar baktırmalısın biliyorsun değil mii?

benimde kızımda test sonucum 32'ydi senin rakamının tersi :) ne zaman tekrarlayacaksın bir daha testi, bir gün sonra tekrar baktırmalısın biliyorsun değil mii?

Perşembe günü çağırdılar, bakalım, umarım yükselir. Senin yüksel mişmiydi? kaça çıktı?

Bnm ki de 200 le başlamıştı canım yumurta gelişimine göre dozu ayarlıyor 2 güne 1 kontrole gidion bakio gelişime göre bnm ki 200 den 150 ye düştü sonra 100 baktı çok gelişti yumurtalar ohss oldum zaten en son 50 vuruldum .hayırlı olsun tedavin

Cnm mrb memorialde Dr Handan namlı vardı acaba bir Bilgin varmı ona gidicm yardımcı olurmusun

merhaba kızlar,
bizde 4.5 yıllık evliyiz.
istanbul fulya da dr mehmet ali akmana gidiyoruz.
eşim azospermi
sperm testinde sonuç sıfır çıktı ve yıkıldık.
ben cumartesi günü tüp bebek için iğnelere başladım.yarın da inşallah eşim tansel kaplancan a muayene olacak.
bir hafta kadar sonra sanırım eşim micro tese olacak.burda yazılan çoğu terimi hiç duymadım,bilmiyorum o yüzden kendi derdimi yazmak istedim.
bazı arkadaşlar eşlerinin azospermi oldukları için iğne ve ilaç tedavisi gördüklerini yazmış.bize doktor hiç birşey vermedi,
değerler zaten sınırda ilaç kullanıp daha çok bozmayalım dedi.
durumumuz kritik sanırım dr eşimde sperm bulunma ihtimalinin %20-25 arası olduğunu söyledi.bi ihtimal diyerek yola çıktık.

hepimizin hakkında hayırlısı....

öncelikle tedaviniz hayirli olsun arkadaşım.. benim de eşim azospermi.. iki testte de sayisi sifir cikti.. hissettiklerini cok iyi anlayabiliyorum.. biz de yikildik bittik sanki.. gunlerce evde cenaze havasi var gibiydi.. ama gececek insallah.. ben de tedavimin 5. gunundeyim yarin kontrolum var allahin izniyle yumurtalar iyi giderse 10 gun surecek igne tedavim sonra esimle ayni gun operasyona gireceğiz. o micro teseye ben opu'ya..
moral bozmak yok hersey guzel olacak Allahin izniyle.. sen de inan :)
bu arada hormon tedavilerinin tesede sonuc olmamasi durumunda yapildigini duydum insallah bizde ona gerek kalmayacak arkadasim.. sen Allaha inan..

edit : bu arada tedaviye ayni gun baslamisiz insallah hayirli haberlerimizi birlikte aliriz =)

biliyomusun aynı şeyleri yaşıyoruz şu an bende tedavimin 5. günündeyim yarın tekrar kontrol...hep iletişimde olalım ne olur yaşadıklarımı paylaşmak bana da iyi gelecektir.Rabbim utandırmasın...

inşallahhh çok isterim :)

biliyomusun aynı şeyleri yaşıyoruz şu an bende tedavimin 5. günündeyim yarın tekrar kontrol...hep iletişimde olalım ne olur yaşadıklarımı paylaşmak bana da iyi gelecektir.Rabbim utandırmasın...

yazdiklarini okuyunca Allahim yalniz degiliz bi tek biz degiliz dedim icimden.. Allah utandirmasin. bir mani olmazsa mutlaka yazarim.. insallah birlikte yasayacagiz guzel gunleri

MERHABA KIZLAR;BUGUN DR. KONTROLÜM VARDI. TRANSFER TARİHİM BELLİ OLDU 16 EKİM CUMA SABAHI 3. GÜN 8. HÜCRELİ 2 TANE EMBRİYO TRANSFERİ YAPILACAK. UMUTLAR TÜKENMİYOR , BİTMİYOR, HERŞEY GÜZEL OLACAK...

MERHABA KIZLAR;BUGUN DR. KONTROLÜM VARDI. TRANSFER TARİHİM BELLİ OLDU 16 EKİM CUMA SABAHI 3. GÜN 8. HÜCRELİ 2 TANE EMBRİYO TRANSFERİ YAPILACAK. UMUTLAR TÜKENMİYOR , BİTMİYOR, HERŞEY GÜZEL OLACAK...
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

hayirli ugurlu olsun insallah
guzel haberlerle dönmen dileğiyle =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…