2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

C
MERHABA KIZLAR;BUGUN DR. KONTROLÜM VARDI. TRANSFER TARİHİM BELLİ OLDU 16 EKİM CUMA SABAHI 3. GÜN 8. HÜCRELİ 2 TANE EMBRİYO TRANSFERİ YAPILACAK. UMUTLAR TÜKENMİYOR , BİTMİYOR, HERŞEY GÜZEL OLACAK...
Hayırlı olsun inşallah canım :) bana da tahmini demiştir.nasıl kesinleşti.benimde iğneden sonraki ilk kontrolüm yarın.bu senin gonul f den sonra il muayene mi.

C

Hayırlı olsun inşallah canım :) bana da tahmini demiştir.nasıl kesinleşti.benimde iğneden sonraki ilk kontrolüm yarın.bu senin gonul f den sonra il muayene mi.
TEŞEKKÜR EDERİM BEBEKNUNU ;
BENİM DONDURULMUŞ EMBRİYOLARLA TRANSFER OLACAĞI İÇİN İLAÇ OLARAK GONAL F KULLANMIYORUM. RAHİM KALINLIĞINA BAKILIYOR YETERLİ OLDUĞU ZAMAN TRANSFER TARİHİ BELLİ OLUYOR. DOKTORUN SANA ZATEN GİDİŞAT İLE İLGİLİ MUTLAKA BİLGİ VERECEKTİR, UMARIM SENİNDE TEDAVİN GÜZEL SONUÇLANIR, HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN :)

Yani eğer bu ay rahim kalınlığı iyi değilse bu ay transfer olmayacak mı? Nasıl ya anlamadım.bana Eylül ayında doğum kontrol hapı verildi bide lukrin kullanmaya başladım bu acaba rahim düzenlemek için miydi.of ya şimdi de bu mu çıktı.ben hiç duymamıştım.yarın Dr a sorayım bari bunu

Mrb kızlar benimde 1 ekimde transferim yapıldı 3. Gün embriyosu 2 tane 1 i 6 hücreli diğeri 8 hücreli endometrium kalınlığı 8 .5 dedi beklemedeyim sürekli belirti arıyorum ama hiç bir belirti yok 3. Denemem tüpte 3 kezde aşılama yaptırdım maalesef olumsuz Sebepsiz infertilite rabbim bu kez nasip eder inşallah Dua istiyorum hamile arkadaşlardan özellikle bide transferden sonra test gününe kadar yaşadığınız belirtileri yazarmısınız

allah yardımcın olsun.ınşallah hayırlısıysa tutar

Kızlar kafayı yemek üzereyim adet olamıyorum hala . kan testi adet günü 1.4 tü idrar erken gebelik testi yaptım negatif 3 gün geçti ..sürekli adet olacak gibiyim 1 haftadır su gibi akıntı ve mide bulantım var..estrofemden mi oluyor gecikme ve bulantı 10 gün oldu ilacı bırakalı. ..dr yarın gel bakalım dedi ...

5. gün embriyolarım var donduruldu ve ayın 15inde transfer günüm belli olacak,2. denemem,ilkinde ise 3. gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti.negatifti.sebepsiz infertilite.Allah hiçbir annenin(ya da kadının mı demeliyim :) ) kucağını yavrusuz bırakmasın inşallah :)

5. iğnemi bugün oldum çok şükür.. yolu yarıladık Allahın izniyle.. Yarın kontrolüm var bakalım yumurtişler ne durumda Rabbim cümlemize hayırlı tedaviler nasip eylesin

Sonuç beklemek çok zor, benimde 2 aşılama 2 tüp bebek geçmişim var ve olmamasının bi nedeni yok sebepsiz infertilite , benim ilk tüp bebek transferi yumurta toplama isleminden 3 Gün sonra yapıldı ve 1 kalite 3. Gün 8 hucreli 1 tane taze embriyo transferiydi negatif sonuçlandı hiç bir belirti yoktu. Ikinci tüp bebek transferimde ise dondurulmuş 5. Gün blastokist transferi yapıldı , hic bir belirtim yoktu ama 12. Gün yapilan kan testinde değerim 14.6 olarak pozitif cikti ve kimyasal gebelik oluştu 2. Denememde negatif sonuçlandı Seninle ayni süreçten geçiyoruz ve çok zor. Allah yardimcimiz olsun, bir gün bizde o güzel duyguyu yasariz umarım....

Çok geçmiş olsun canım amin inşallah rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin

5. iğnemi bugün oldum çok şükür.. yolu yarıladık Allahın izniyle.. Yarın kontrolüm var bakalım yumurtişler ne durumda Rabbim cümlemize hayırlı tedaviler nasip eylesin
bende dün akşam yaptırdım iğnemi :) bugün kontrole gidicez inşallah.eşimide tansel hoca muayene edecek.sen hangi doktora gidiyosun canım

bende dün akşam yaptırdım iğnemi :) bugün kontrole gidicez inşallah.eşimide tansel hoca muayene edecek.sen hangi doktora gidiyosun canım
Maltepe ünv hastanesinde prof.Ümit Özekiciye gidiyorum canım
benim de kontrolüm saat 2 de.. eşim de kontrol edilcektir heralde konuşmadık onu açıkçası..
bugun yumurtalarımızın toplanacağı gun belli olur mu acabaaa.. acaaiip heyecanliyimmm

Off benimde bi gelse artık şu adet zamanı daha en az 10 gün var yaa zaman geçmek bilmez oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…