- 11 Mart 2015
- 301
- 179
- 103
- 36
Ayy inanmıyorum benimde ikide randevum :) şimdi doktora gidiyoruz.belirsizliği beklemek çok zor yaaMaltepe ünv hastanesinde prof.Ümit Özekiciye gidiyorum canım
benim de kontrolüm saat 2 de..eşim de kontrol edilcektir heralde konuşmadık onu açıkçası..
bugun yumurtalarımızın toplanacağı gun belli olur mu acabaaa.. acaaiip heyecanliyimmm
Canım bizim simdi doktordan ciktim sanırım pazartesi olacak tese ve yumurta toplamaMaltepe ünv hastanesinde prof.Ümit Özekiciye gidiyorum canım
benim de kontrolüm saat 2 de..eşim de kontrol edilcektir heralde konuşmadık onu açıkçası..
bugun yumurtalarımızın toplanacağı gun belli olur mu acabaaa.. acaaiip heyecanliyimmm
senin ne kadar da hızlı oldu öyle maaşallahh.. benim yumurta toplama da muhtemelen perşembe günü olacak. iki tane daha iğne verdi, bu akşam ve yarın akşam için, cmt sabah da tekrar kontrole gel dedi. yavaş büyüyormuş yumurtalar, ama birden doz arttırıp da sana zarar vermek istemiyorum dedi. yüksek dozlarda nefes darlığı karaciğer problemleri vs oluyormuş.. herneyse bir de polip çıktı başıma. bunu takip etmek lazım dedi. cmt yeniden bakıcak.. moralim bozulmadı desem yalan olur.. polip devam ederse bu ay transfer yapamayabiliriz dedi.. eşim için de doktoru muayene etti, tıkanıklık yok gibi dedi, tıkanıklık olduğunda daha farklı oluyormuş görüntü.. ne olabilir sizce dedik, sperm üretimi olmayabilir dedi. nasıl yanı dedim bulunmayacak mı tese'de? %50 ihtimal dedi, denemeye değer dedi.. ona da ayrıca moralim bozuldu. tıkanıklık vardır diye ümit etmiştim..Canım bizim simdi doktordan ciktim sanırım pazartesi olacak tese ve yumurta toplama
Canım içini ferah tut. Anlıyorum seni benimde en ufak bi problem moralimi bozuyor.ama oda hormonları çok etkiliyo.bak bi yola girmişsin sen ve hepimiz.güzel düşün güzel olsun.bende rahim kalınlığında taktım kafayı bu sıralar ama nasip işi. Üzülme.Rabbim içimize ferahlık versin.sabır de sabır.bizlerin tek yapacağı şey sabır ermek.senin ne kadar da hızlı oldu öyle maaşallahh.. benim yumurta toplama da muhtemelen perşembe günü olacak. iki tane daha iğne verdi, bu akşam ve yarın akşam için, cmt sabah da tekrar kontrole gel dedi. yavaş büyüyormuş yumurtalar, ama birden doz arttırıp da sana zarar vermek istemiyorum dedi. yüksek dozlarda nefes darlığı karaciğer problemleri vs oluyormuş.. herneyse bir de polip çıktı başıma. bunu takip etmek lazım dedi. cmt yeniden bakıcak.. moralim bozulmadı desem yalan olur.. polip devam ederse bu ay transfer yapamayabiliriz dedi.. eşim için de doktoru muayene etti, tıkanıklık yok gibi dedi, tıkanıklık olduğunda daha farklı oluyormuş görüntü.. ne olabilir sizce dedik, sperm üretimi olmayabilir dedi. nasıl yanı dedim bulunmayacak mı tese'de? %50 ihtimal dedi, denemeye değer dedi.. ona da ayrıca moralim bozuldu. tıkanıklık vardır diye ümit etmiştim..
şu hormonlar da fazla geliyor şu an sanırım, yol boyunca ağlayıp durdum.. tam olarak neye ağladığımı bile bilmiyorum.. herşeyden korkuyorum şu an
Allah yardımcınız olsun sizin de hayırlısıyla tamamlayın sürecinizi inşallahh..
ya bir de beklenmedik yerden birşey çıkıyor ya.. sinir oluyorum.. ben saftirik saftirik sanıyorum ki yumurta toplancak hoop hemen transfer.. hayalperestlik had safhada! kendimden bıktım yani.. bi sakinleşemiyorum yaCanım içini ferah tut. Anlıyorum seni benimde en ufak bi problem moralimi bozuyor.ama oda hormonları çok etkiliyo.bak bi yola girmişsin sen ve hepimiz.güzel düşün güzel olsun.bende rahim kalınlığında taktım kafayı bu sıralar ama nasip işi. Üzülme.Rabbim içimize ferahlık versin.sabır de sabır.bizlerin tek yapacağı şey sabır ermek.
Canım benimya bir de beklenmedik yerden birşey çıkıyor ya.. sinir oluyorum.. ben saftirik saftirik sanıyorum ki yumurta toplancak hoop hemen transfer.. hayalperestlik had safhada! kendimden bıktım yani.. bi sakinleşemiyorum yaSabır ver Ya Rabbi Ya resulAllah
öyle tabi.. doktor sanki umutlanmayın der gibiydi.. ben aşırı soran gözlerle bakınca %50yi de kafadan salladı sanki.. inanılmaz güvensizlik hissettim.. kadın doğumcumdan çok memnunum ama ürolog bugün benim canımı sıktı açıkçası..Canım benim
Daha önce böyle bi deneyim yasamadigimiz için kuruyiruz hayalleri.
Esimede doktor bulursam buluruz yoksa bu defteri kapatırız demiş.oda benim canımı çok sıktı. Ama olumsuz düşünmemek gerek gerçekten psikolojimiz herşeyi fazlasıyla etkiliyor.Rabbim hayirliysa nasip etsin hayırlı değilse hiç vermesin diyorum hep....birde doktorun size verdiği ihtimal çok çok iyi bence.bize %20-25 ihtimal dedi....nolur canını sıkma herşey olacağına varır neticede
ya bir de beklenmedik yerden birşey çıkıyor ya.. sinir oluyorum.. ben saftirik saftirik sanıyorum ki yumurta toplancak hoop hemen transfer.. hayalperestlik had safhada! kendimden bıktım yani.. bi sakinleşemiyorum yaSabır ver Ya Rabbi Ya resulAllah
ürologların sanırım hepsi böyleöyle tabi.. doktor sanki umutlanmayın der gibiydi.. ben aşırı soran gözlerle bakınca %50yi de kafadan salladı sanki.. inanılmaz güvensizlik hissettim.. kadın doğumcumdan çok memnunum ama ürolog bugün benim canımı sıktı açıkçası..
transfer okadar uzunmu sürüyoki?Bende varim kizlar..benim yumoslar toplandii..embriyolar donduruldu 2 ay dinlendik..nasipse sira transferde...
Ilaclarima basladimm..13 ekimde transfer tarihim belli olacak..bi aksilik olmazsa 10 gune yaparlar transferii..
Birbirimize dua edelimm...
hayırlısı olsun canım.ben fulya da mehmet ali akman a gidiyorum.bi arkadaşım tavsiye etti.şimdiye kadar çok memnunuz ama tabiki daha önce böyle bi deneyim yaşamadığım için gerçekten işinde iyimidir bilemem.insan olarak çok iyi biriBen de kasım ayında düşünüyorum tüp bebek inş sizler hangi doktora gittiniz
ayni ay transfer yapilmadigi zamanlarda farkli bir surec var sanirim canim.. simdi sen onunla kafani karistirma.. belki senin transferi bu ay yapar.. Rabbim hayirlisini versintransfer okadar uzunmu sürüyoki?ben 2 - 3 gün sonra yaparlar sanıyodum
Canım senin dozun kaçtı da yavaş büyüyor dedisenin ne kadar da hızlı oldu öyle maaşallahh.. benim yumurta toplama da muhtemelen perşembe günü olacak. iki tane daha iğne verdi, bu akşam ve yarın akşam için, cmt sabah da tekrar kontrole gel dedi. yavaş büyüyormuş yumurtalar, ama birden doz arttırıp da sana zarar vermek istemiyorum dedi. yüksek dozlarda nefes darlığı karaciğer problemleri vs oluyormuş.. herneyse bir de polip çıktı başıma. bunu takip etmek lazım dedi. cmt yeniden bakıcak.. moralim bozulmadı desem yalan olur.. polip devam ederse bu ay transfer yapamayabiliriz dedi.. eşim için de doktoru muayene etti, tıkanıklık yok gibi dedi, tıkanıklık olduğunda daha farklı oluyormuş görüntü.. ne olabilir sizce dedik, sperm üretimi olmayabilir dedi. nasıl yanı dedim bulunmayacak mı tese'de? %50 ihtimal dedi, denemeye değer dedi.. ona da ayrıca moralim bozuldu. tıkanıklık vardır diye ümit etmiştim..
şu hormonlar da fazla geliyor şu an sanırım, yol boyunca ağlayıp durdum.. tam olarak neye ağladığımı bile bilmiyorum.. herşeyden korkuyorum şu an
Allah yardımcınız olsun sizin de hayırlısıyla tamamlayın sürecinizi inşallahh..
merional 150 kullaniyorum ben.. hormon duzeyleri normal olan kadinlarda dozu yuksek vermiyoruz dedi, aniden yukselme yapabiliyormus ve nefes darligi, karacigerde bozulmalar vs olabiliyormus.. yavas ilerlicez dedi.. yarin sabah yine bakicak bakalim..Canım senin dozun kaçtı da yavaş büyüyor dedi
Ben GONAL F Kullanıyorum 225 doz.sen neden o ilacı kullanıyorsun verimli yumurta büyütme ilacı sanırım.merional 150 kullaniyorum ben.. hormon duzeyleri normal olan kadinlarda dozu yuksek vermiyoruz dedi, aniden yukselme yapabiliyormus ve nefes darligi, karacigerde bozulmalar vs olabiliyormus.. yavas ilerlicez dedi.. yarin sabah yine bakicak bakalim..
Benim ki yumurta büyütme ilacı sanırım.seninki ne ilacı.merional 150 kullaniyorum ben.. hormon duzeyleri normal olan kadinlarda dozu yuksek vermiyoruz dedi, aniden yukselme yapabiliyormus ve nefes darligi, karacigerde bozulmalar vs olabiliyormus.. yavas ilerlicez dedi.. yarin sabah yine bakicak bakalim..
fazladan yumurta gelismesi icin sanirim benimki.. sonra da toplama yapilacak iste.. ne bileyim yaaa.. kafam corba oldu.. doktora guvendik gidiyoruz isteBenim ki yumurta büyütme ilacı sanırım.seninki ne ilacı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?