2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

yani bizim sorun esimde.. bende hormonal bir sorun yok.. belki ondan sadece fazla yumurta yaptiran bi ilactir..
canım bildiğim kadarıyla o iğne yumurtaları olması gereken büyüklüğe getiriyo.2 toz 1 su olarak kullandırdı bana doktorum.dünden beri de cetrotide diye bi iğne var onu kullanmaya başladım.bu iğne de büyüyen yumurtanın hemen çatlamasını önlemek için.yumurtaları toplayacakları zaman çatlatıyolar sanırım.şimdi merional 1 toz 1 su olarak göbeğin bi yanından cetrotide normal dozda göbeğin diğer yanından vuruluyo.belkide senin merional 1 toz 1 su olarak vurulmuştur ondan yavaş ilerliyodur

ay evey sanirim oyle.. hakkaten bilgilendirme konusunda biraz zayif kaldi bu doktor.. isini cok iyi yapiyor belki ama afzindan cimbizla aliyorum laflari. belki de ben ywteri kadar soru sormuyorumdur.
1 toz 1 su kullaniyorum su an yumurtalari buyutmek icin dedigin gibi

Kizlar 450iu gonal f ten 500unite ilacmi cikiyor 600 mu bilginiz var mi?

kizlar gonal,merional gibi igneler yumurta gelistirici.cetrotide baskilayici.yani tum yumurtalariin ayni boyutlarda kalmasi erken catlamamasi icin yapiliyor.genelde 5.gunden sonra cetrotide verilir

merhaba benimde ilk denemem olacak bu ay. rahim içi yapışıklık sebebiyle 1 defa laparoskopi 4 defada histereskopi oldum. 13 ekim salı günü toplanacak yumurtalarım bakalım hayırlısı demekten başka bişe kalmadı bizde Allahtan ümit kesilmez

doktordan geliyorum, kanamanız var normalde olmaması lazım dedi. sanırım yumurtalar erken çatlamış.. ona bakmak lazım dedi kan verdim sonucunu bekliyorum.. bu ay tedaviyi sonlandırıyoruz sanırım.. Allah büyük.. vardır bunda da bir hayır diyorum.. her şey nasip kısmet sonuçta.. eğer sonuçta yumurtaların çatladığı ortaya çıkarsa farklı bir protokolle bir dahaki ay yeniden başlayacakmışız..

transfer okadar uzunmu sürüyoki? ben 2 - 3 gün sonra yaparlar sanıyodum
Az yumos varsa 3.gun embriyosu seklinde 3. Gun transfer olanlar var...ama fazla yumurtasi olanlari 5. Gune kadar gelistiriyorlar...

Benden 28 yumurta toplandii...23 u dollendi..5. Ve 6. Gune 13 tanesi geldi..

Cok yumos toplandigi icin..ve ilaclarin yan etkisi oldugu icin vucudu dinlendirmek istedi...ondan ara verdik..

Hakkinda hayirlisi olsunn...dedigin gibi vardir bundada bir hayir..insallah catlamamisdirr... catlamissada..sagligin yerinde olsun bidahaki ay yine denersinn...

Herkese selamlar benim ilk deneme Hikayem çok uzun çok zor ve Karışık ti şimdi 2.deneme bugün iğneler başlıyor üç aydır lucrin 3m ile sanal menapozda kaldım bugün kontrol vardı apar topar başladık çok sevindim ve şaskinim adet olmayı beklemeden başladık bakalim

Bugün kontrole gittim salı günü yumurta toplama var. Umarım sorunsuz şekilde geçer. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar ben kötüyüm.ilaçlardan mı oldu ne anlamadım. Boğazımda bişi kalmış gibi yemek yutarken göğsümün orası ağırıyo sağ göğsüm. Aşağı doğru lokmalar ve su inerken kötü oluyorum.dün gece tedavi için verilen antibiyotik i içip uyudum dün geceden beridir böyleyim. Dr lar endoskopi olması lazım dedi.e tüp bebek tedavisine etkiler mi. Kaldım böle yahu

[QUOTE="tugbahls, post: 42975981, member: 6]canım inşallah.. benimde salı günü toplamam var[/QUOTE]
Allah ım yardım etsin, inşallah bizim için hayırlısı olur. Hayırlısı da bebek olur. Inşallahhhhh

Selam arkadaslar. Bende sali gunu dondurulmus embriyo transfer ettirdim. Beklemedeyim hayirlisi. Bu ucuncu denemem. Biruncisini 18 haftalikken ikinciyi 7 haftalikken kaybettim.. Allah yardimcimiz olsun, cok zor bir surec geciyoruz ama umutluyuz. Herkeze hayirli tedaviler.

Allah yardımcımız olsun bende bebeğimi kaybettim çok zor ...tekrar toparlayamam diyordum Rabbim yardım ediyor bir tek ben değilim diyorsun...Hayırlısını isteyelim...

Ama sana az doz yapmışlar canım niye öyle olmuski.bizimde pazartesi tese olcak inşallah.çok korkuyorum.
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…