yani bizim sorun esimde.. bende hormonal bir sorun yok.. belki ondan sadece fazla yumurta yaptiran bi ilactir..Ben GONAL F Kullanıyorum 225 doz.sen neden o ilacı kullanıyorsun verimli yumurta büyütme ilacı sanırım.
canım bildiğim kadarıyla o iğne yumurtaları olması gereken büyüklüğe getiriyo.2 toz 1 su olarak kullandırdı bana doktorum.dünden beri de cetrotide diye bi iğne var onu kullanmaya başladım.bu iğne de büyüyen yumurtanın hemen çatlamasını önlemek için.yumurtaları toplayacakları zaman çatlatıyolar sanırım.şimdi merional 1 toz 1 su olarak göbeğin bi yanından cetrotide normal dozda göbeğin diğer yanından vuruluyo.belkide senin merional 1 toz 1 su olarak vurulmuştur ondan yavaş ilerliyoduryani bizim sorun esimde.. bende hormonal bir sorun yok.. belki ondan sadece fazla yumurta yaptiran bi ilactir..
ay evey sanirim oyle.. hakkaten bilgilendirme konusunda biraz zayif kaldi bu doktor.. isini cok iyi yapiyor belki ama afzindan cimbizla aliyorum laflari. belki de ben ywteri kadar soru sormuyorumdur.canım bildiğim kadarıyla o iğne yumurtaları olması gereken büyüklüğe getiriyo.2 toz 1 su olarak kullandırdı bana doktorum.dünden beri de cetrotide diye bi iğne var onu kullanmaya başladım.bu iğne de büyüyen yumurtanın hemen çatlamasını önlemek için.yumurtaları toplayacakları zaman çatlatıyolar sanırım.şimdi merional 1 toz 1 su olarak göbeğin bi yanından cetrotide normal dozda göbeğin diğer yanından vuruluyo.belkide senin merional 1 toz 1 su olarak vurulmuştur ondan yavaş ilerliyodur
450nin biraz uzernde cikiyor.500u bulmaz diye dusunuomKizlar 450iu gonal f ten 500unite ilacmi cikiyor 600 mu bilginiz var mi?
İNŞALLAH CANIM, HAYIRLISI OLSUN ŞİMDİDEN, DUALARIM SENİNLE....Kızlar transfere gidiyorum Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı olacaksa nasip etsin...inşallah
Az yumos varsa 3.gun embriyosu seklinde 3. Gun transfer olanlar var...ama fazla yumurtasi olanlari 5. Gune kadar gelistiriyorlar...transfer okadar uzunmu sürüyoki?ben 2 - 3 gün sonra yaparlar sanıyodum
doktordan geliyorum, kanamanız var normalde olmaması lazım dedi. sanırım yumurtalar erken çatlamış.. ona bakmak lazım dedikan verdim sonucunu bekliyorum.. bu ay tedaviyi sonlandırıyoruz sanırım.. Allah büyük.. vardır bunda da bir hayır diyorum.. her şey nasip kısmet sonuçta.. eğer sonuçta yumurtaların çatladığı ortaya çıkarsa farklı bir protokolle bir dahaki ay yeniden başlayacakmışız..
canım inşallah.. benimde salı günü toplamam varBugün kontrole gittim salı günü yumurta toplama var. Umarım sorunsuz şekilde geçer. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah yardımcımız olsun bende bebeğimi kaybettim çok zor ...tekrar toparlayamam diyordum Rabbim yardım ediyor bir tek ben değilim diyorsun...Hayırlısını isteyelim...Selam arkadaslar. Bende sali gunu dondurulmus embriyo transfer ettirdim. Beklemedeyim hayirlisi. Bu ucuncu denemem. Biruncisini 18 haftalikken ikinciyi 7 haftalikken kaybettim.. Allah yardimcimiz olsun, cok zor bir surec geciyoruz ama umutluyuz. Herkeze hayirli tedaviler.
Ama sana az doz yapmışlar canım niye öyle olmuski.bizimde pazartesi tese olcak inşallah.çok korkuyorum.doktordan geliyorum, kanamanız var normalde olmaması lazım dedi. sanırım yumurtalar erken çatlamış.. ona bakmak lazım dedikan verdim sonucunu bekliyorum.. bu ay tedaviyi sonlandırıyoruz sanırım.. Allah büyük.. vardır bunda da bir hayır diyorum.. her şey nasip kısmet sonuçta.. eğer sonuçta yumurtaların çatladığı ortaya çıkarsa farklı bir protokolle bir dahaki ay yeniden başlayacakmışız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?