2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Kafama bişey takıldı,9 aydır iğnelerimi biz yapıyoruz ama Merional 150 ilk yapıyorum şimdi ama şırınganın sonuna kadar enjekte ettiğim halde,şırıngayı çıkarınca şırınganın içinde kalıyor biraz normalmi bu,görüyorum şırıngada hava gibi,su gibi ,eksik dozmu olmuştur?

Canım GONAL F Den bahsediyorsan ben günde 225 doz yapıyorum ve toplam içinde 450 doz var iğnenin içindeki ikinci gün bitmedi gerekirken azcık kalıyo hemşire atma kalsın dedi daha iğneyi başlamadan söyledi bunu.bende saklıyorum.225+225=450 fakat içinde hala var bende anlamadım tam doz yapıyorum 0 olana kadar. İnşallah eksik bişi yamıyoruzdur.ama hemşireye kalacağını söylüyorsa sanı rı m doğru yapıyoruz :)

Sizlerin tedaviye başladığını görünce çok heyecanlaniyorum ..
Yıllardır günü sasmayan adet tam tedaviye başlayınca gelmedi ..adet söktürücü ilacı kullanmaya cesaret edemiyorum..yarın da test yapıp başlayacağım artık ...böyle geç başlamak tedaviye zarar verir mi normalde bu günlerde yumurta toplanacaktı..toplanmayinca kalitesi düşer mi ...offf kafamda bir sürü soru

Yok canım gonal f değil,merional şırıngadan bahsediyorum ben,1 su 1 toz çekiyorum şırıngaya,içindeki ilacı cilt altına veriyorum ama şırıngada kalıyor ilaç birazcık

Yok canım gonal f değil,merional şırıngadan bahsediyorum ben,1 su 1 toz çekiyorum şırıngaya,içindeki ilacı cilt altına veriyorum ama şırıngada kalıyor ilaç birazcık
Canım bende dün başladım 2.deneme daha öncede kullanmıştım fostimon iki toz bir su merional 1 toz bir su ama siringa nin ucunu küçük uç takionmu

Onu bilmiyorum canım ben lukrin ve GONAL F Kullanıyorum.ilgili hemşireye sor derim.ben biraz deli ettim hemşireleri sekreterleri ama napim :) kolay değil.o kadar ilaç yükleniyor.dünden beri boğazımda bişi takılı boğulacak gibi oluyorum. Şimdide mide bulantısı arabaya binemiyorum.

Yat yat...Nasıl geçecek bu 12 gün birde iğne var dondurulmuş embriyoda sonradan yapılıyormuş kızlar çok acıtıyor ya...

Allah yardımcımız olsun bende bebeğimi kaybettim çok zor ...tekrar toparlayamam diyordum Rabbim yardım ediyor bir tek ben değilim diyorsun...Hayırlısını isteyelim...
Insallah rabbim emeklerimizin karsiligini kucagimiza verir. Hersey allahin takdiri. Ne bebegini kaybeden tek insaniz nede bebek doguramayan.

Bence once adet olup basla. Sanirim stres yaptin o yuzden adetin uzadi. Olmazsa doktoruna sorup adet sokturucuyle adet ol. Doktorunun haberi olmadan sakin ignelere baslama. Bu durumda faydasi olmaz bence.

Benide ekler misiniz 2.deneme

Hangisine gidiyorsun hayırlısı istanbulda

Hayirlisi olsun canim bende dün başladım fostimon 300 ve merional 150 aramızda bir hafta olacak sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…