- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Canım GONAL F Den bahsediyorsan ben günde 225 doz yapıyorum ve toplam içinde 450 doz var iğnenin içindeki ikinci gün bitmedi gerekirken azcık kalıyo hemşire atma kalsın dedi daha iğneyi başlamadan söyledi bunu.bende saklıyorum.225+225=450 fakat içinde hala var bende anlamadım tam doz yapıyorum 0 olana kadar. İnşallah eksik bişi yamıyoruzdur.ama hemşireye kalacağını söylüyorsa sanı rı m doğru yapıyoruz :)Kafama bişey takıldı,9 aydır iğnelerimi biz yapıyoruz ama Merional 150 ilk yapıyorum şimdi ama şırınganın sonuna kadar enjekte ettiğim halde,şırıngayı çıkarınca şırınganın içinde kalıyor biraz normalmi bu,görüyorum şırıngada hava gibi,su gibi ,eksik dozmu olmuştur?
Yok canım gonal f değil,merional şırıngadan bahsediyorum ben,1 su 1 toz çekiyorum şırıngaya,içindeki ilacı cilt altına veriyorum ama şırıngada kalıyor ilaç birazcıkCanım GONAL F Den bahsediyorsan ben günde 225 doz yapıyorum ve toplam içinde 450 doz var iğnenin içindeki ikinci gün bitmedi gerekirken azcık kalıyo hemşire atma kalsın dedi daha iğneyi başlamadan söyledi bunu.bende saklıyorum.225+225=450 fakat içinde hala var bende anlamadım tam doz yapıyorum 0 olana kadar. İnşallah eksik bişi yamıyoruzdur.ama hemşireye kalacağını söylüyorsa sanı rı m doğru yapıyoruz :)
Canım bende dün başladım 2.deneme daha öncede kullanmıştım fostimon iki toz bir su merional 1 toz bir su ama siringa nin ucunu küçük uç takionmuYok canım gonal f değil,merional şırıngadan bahsediyorum ben,1 su 1 toz çekiyorum şırıngaya,içindeki ilacı cilt altına veriyorum ama şırıngada kalıyor ilaç birazcık
Hayirlisi olsun ınsallqh canımKızlar transfere gidiyorum Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı olacaksa nasip etsin...inşallah
Onu bilmiyorum canım ben lukrin ve GONAL F Kullanıyorum.ilgili hemşireye sor derim.ben biraz deli ettim hemşireleri sekreterleri ama napim :) kolay değil.o kadar ilaç yükleniyor.dünden beri boğazımda bişi takılı boğulacak gibi oluyorum. Şimdide mide bulantısı arabaya binemiyorum.Yok canım gonal f değil,merional şırıngadan bahsediyorum ben,1 su 1 toz çekiyorum şırıngaya,içindeki ilacı cilt altına veriyorum ama şırıngada kalıyor ilaç birazcık
Evet takıyorum,küçük uçları basıyorum göbeğe zatenCanım bende dün başladım 2.deneme daha öncede kullanmıştım fostimon iki toz bir su merional 1 toz bir su ama siringa nin ucunu küçük uç takionmu
İçinde biraz kalır başka hangi iğne varEvet takıyorum,küçük uçları basıyorum göbeğe zaten
Insallah rabbim emeklerimizin karsiligini kucagimiza verir. Hersey allahin takdiri. Ne bebegini kaybeden tek insaniz nede bebek doguramayan.Allah yardımcımız olsun bende bebeğimi kaybettim çok zor ...tekrar toparlayamam diyordum Rabbim yardım ediyor bir tek ben değilim diyorsun...Hayırlısını isteyelim...
Neden yatiyosun? Gecmis olsun baska bir rahatsizliginmi var?Yat yat...Nasıl geçecek bu 12 gün birde iğne var dondurulmuş embriyoda sonradan yapılıyormuş kızlar çok acıtıyor ya...
Bence once adet olup basla. Sanirim stres yaptin o yuzden adetin uzadi. Olmazsa doktoruna sorup adet sokturucuyle adet ol. Doktorunun haberi olmadan sakin ignelere baslama. Bu durumda faydasi olmaz bence.Sizlerin tedaviye başladığını görünce çok heyecanlaniyorum ..
Yıllardır günü sasmayan adet tam tedaviye başlayınca gelmedi ..adet söktürücü ilacı kullanmaya cesaret edemiyorum..yarın da test yapıp başlayacağım artık ...böyle geç başlamak tedaviye zarar verir mi normalde bu günlerde yumurta toplanacaktı..toplanmayinca kalitesi düşer mi ...offf kafamda bir sürü soru
Benide ekler misiniz 2.deneme@zahidem70 ........................... ilk deneme
@yunu .................................... ikinci deneme
@sasha09 ............................... ikinci deneme
icecreamm .......................... ikinci deneme
@loveandhope
@Minom
@asilsoy...................................ikinci deneme
N nurcan82
@sefam2016............................ikinci deneme
@tosun788..............................ilk deneme
Y Yumiyum2015 ...........................ilk deneme
@NostaLgi ...............................ilk deneme
@birsenbirbenbirdebebek .......üçüncü deneme
Doktorun yatilmasi gerektiginimi soyledi? Kac gun yatacaksin? Ben hollanda da tedavi goriyorum. Benim doktorum sadece agir is yapma dedi. Ilk gun dinlendim diger gunler yemegimi falan yaptim. Bugun dorduncu gunum. Senin kacinci gunun?Yok canım transferden sonra yatılıyor ya ondan
Hangisine gidiyorsun hayırlısı istanbuldaBende geçen ay hemen başlar umuduyla gittim istanbula ama eylülde tedavi olacaksın ekinde transfer olur dendi.bakalım nasip bebişlerimis ekimde konulursa ve tutarsa innnnnşallah hayırlısıyla kasımda aşk başkadır deriz öğrendiğimizde :) çok güzel film ehehehe
Hayirlisi olsun canim bende dün başladım fostimon 300 ve merional 150 aramızda bir hafta olacak sanirimŞimdi doktordan geliyorum. Şükürler olsun ki başladık umutlu serüvenimize.. Allah’ım yüzümüzü kara çıkarmasın, hayırlısıyla bizi evladımıza kavuştursun inşallah..
Bugün regl oldum, 2. günü gelinmeli dendiği için aradım randevu almaya ama doktorum bu hafta cmt çalışmayacakmış o yüzden apar topar bugün çağırdılar.
Neyse gittim muayene oldum, yumurtalıkların ve rahimin durumu iyi çok şükür..merional 150 verdi şimdilik 5 günlük, 5. gün de kontrole çağırdı.
Çok şükür bugünümüze.. Allah hayırlısıyla cümlemize hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahh
Evet ya transferden sonra verilen igne cok can acitir. Transferden sonra sana kullanman gereken ilaç olarak ne verildi? Birde Hangi merkezde tup bebek yaptırdın ...Yat yat...Nasıl geçecek bu 12 gün birde iğne var dondurulmuş embriyoda sonradan yapılıyormuş kızlar çok acıtıyor ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?