Bugün başlıyorum adet söktürücü ilaca inşallah hemen adet olurum ...daha tedavi başlamadan bütün psikolojim alt üst oldu. ...Bence once adet olup basla. Sanirim stres yaptin o yuzden adetin uzadi. Olmazsa doktoruna sorup adet sokturucuyle adet ol. Doktorunun haberi olmadan sakin ignelere baslama. Bu durumda faydasi olmaz bence.
Evet ya transferden sonra verilen igne cok can acitir. Transferden sonra sana kullanman gereken ilaç olarak ne verildi? Birde Hangi merkezde tup bebek yaptırdın ...
Istanbul tup bebek merkezi☺Estofrem,folbiol,cor aspirin,progestan iğne,crinone jel ...iç iç bitmez.. İzmir smyrna art sen peki?
blmiyorum vucudum neden böyle bir tepki verdi anlayamadım.. herşey kısmet.. Rabbim bu ay olmasını istemiyor demekk,.. herşey Allahtan.. O'na bıraktım kendimi.. bir gün bana bir evlat nasip edecekse eğer, zaten edecektir inanıyorum.. Allah'ım kimseyi evladıyla , evlat hasretiyle sınamasınAma sana az doz yapmışlar canım niye öyle olmuski.bizimde pazartesi tese olcak inşallah.çok korkuyorum.
..
benim bu ay tedavim sonlandı maalesef.. önce yavaş büyüyorlardı, ama sonra yumurtalardan biri aniden gelişip çatladı. pazartesi yeniden kontrole gideceğim bakalım.. bir dahaki ay farklı bir protokolle başlayacağız dedi doktorum..öyle yani..Hayirlisi olsun canim bende dün başladım fostimon 300 ve merional 150 aramızda bir hafta olacak sanirim
Halkalı Acıbadem iğneler hariç 5750 tl Dr Prof fatih şendağ.İnşallah çarşamba gibi izmirden istanbula geçiyoruz tedavinin devamı için.bugün yumurtalarıma bakıldı.gidişat iyi dedi Dr. :) Allahım inşallah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün.ben şu an çok tedirginim ama stres yapmamaya çalışıyorum. Kuzular sizde stres yapmayın.umut yitirmek yok.bu yolda Rabbim yardımcımıx olsub.Hangisine gidiyorsun hayırlısı istanbulda
Hayırlısı olsun...benimde 3.gün embriyosu. Daha 2.gün ama belirti var mı yok mu bakmıyorum ama senin Dediğin gibi hayal de kurmuyor değilim...Istanbul tup bebek merkezi☺
Daha önceki başarısız sonuçlanan tup bebek transferlerimden sonrada sana verdiklerinin aynilarini vermişlerdi ilaç olarak.
Benim de Cuma günü 2 tane 8 hucreli 3. Gün Embriyo transferim olacak , şimdiden hayaller kurmaya başladım.. Peki sende bi belirti varmi, yada hissettiğim bisey...
Hayırlısı olsun ...inşallah tedavin olumlu olur bu seferMerhabalar bende varım, daha önce 5 denemem var 3 negatif 2 dış gebelik, bu ay 2 dondurulmuş embriyo ile 6. Denemem olacak, hayirlisi hepimiz hakkında olsun
Esimi ameliyata aldılar.ne yapcam bilmiyorum.çok korkuyorum ve heyecanliyim..blmiyorum vucudum neden böyle bir tepki verdi anlayamadım.. herşey kısmet.. Rabbim bu ay olmasını istemiyor demekk,.. herşey Allahtan.. O'na bıraktım kendimi.. bir gün bana bir evlat nasip edecekse eğer, zaten edecektir inanıyorum.. Allah'ım kimseyi evladıyla , evlat hasretiyle sınamasın
sen de korkma.. Allah'ın izniyle ve hayırlısıyla evladınıza kavuşacaksınız inanıyorum :)
CANIM İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN, UMARIM GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZLERE, DUALARIM SENİNLE...Tansel hoca geldi çokta umutlanma dedi.çıkmadı sanırım 11 gibi belli olurmus
Stres yapma bak bebişe yansır Tese yapılıyor sanırım dua et biz de edelim...Tansel hoca geldi çokta umutlanma dedi.çıkmadı sanırım 11 gibi belli olurmus
Esimi ameliyata aldılar.ne yapcam bilmiyorum.çok korkuyorum ve heyecanliyim..
Tansel hoca geldi çokta umutlanma dedi.çıkmadı sanırım 11 gibi belli olurmus
Çıkmadı....eşimin yanında ağlamak istemiyorum ama çok kotuyumcanım naptiniz merak ettim.. hayirlisiyla cikacak insallah kotu dusunme Allaha guven.. biz de simdi kontrolden ciktik Cuma gene cagirdi, duruma gore uzun protokole gecicek sanirim..
Rabbim hayırlısını nasip etsin demek lazım, Tevekkül... Allahım yardımcınız olsun en kısa zamanda inşallah şifanızı versinÇıkmadı....eşimin yanında ağlamak istemiyorum ama çok kotuyum
Çıkmadı....eşimin yanında ağlamak istemiyorum ama çok kotuyum
Teselli olmak için cümle çok ama yürek dinlemiyor malesef.okadar doluyumki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.rabbimin elbet vardır bi bildiği.gökleri direksiz havada tutan Rabbim bi spermmi koyamiycakti oraya.nasipten ötesi yok...BUNLARDA GEÇİCEK BİRGÜN..., ALLAH SEVDİĞİ KULLARINA DERT VERİRMİŞ DERLER...ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?