2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Bence once adet olup basla. Sanirim stres yaptin o yuzden adetin uzadi. Olmazsa doktoruna sorup adet sokturucuyle adet ol. Doktorunun haberi olmadan sakin ignelere baslama. Bu durumda faydasi olmaz bence.
Bugün başlıyorum adet söktürücü ilaca inşallah hemen adet olurum ...daha tedavi başlamadan bütün psikolojim alt üst oldu. ...

Estofrem,folbiol,cor aspirin,progestan iğne,crinone jel ...iç iç bitmez.. İzmir smyrna art sen peki?
Istanbul tup bebek merkezi☺
Daha önceki başarısız sonuçlanan tup bebek transferlerimden sonrada sana verdiklerinin aynilarini vermişlerdi ilaç olarak.
Benim de Cuma günü 2 tane 8 hucreli 3. Gün Embriyo transferim olacak , şimdiden hayaller kurmaya başladım.. Peki sende bi belirti varmi, yada hissettiğim bisey...

Ama sana az doz yapmışlar canım niye öyle olmuski.bizimde pazartesi tese olcak inşallah.çok korkuyorum.
..
blmiyorum vucudum neden böyle bir tepki verdi anlayamadım.. herşey kısmet.. Rabbim bu ay olmasını istemiyor demekk,.. herşey Allahtan.. O'na bıraktım kendimi.. bir gün bana bir evlat nasip edecekse eğer, zaten edecektir inanıyorum.. Allah'ım kimseyi evladıyla , evlat hasretiyle sınamasın

sen de korkma.. Allah'ın izniyle ve hayırlısıyla evladınıza kavuşacaksınız inanıyorum :)

Son düzenleme:
Hayirlisi olsun canim bende dün başladım fostimon 300 ve merional 150 aramızda bir hafta olacak sanirim
benim bu ay tedavim sonlandı maalesef.. önce yavaş büyüyorlardı, ama sonra yumurtalardan biri aniden gelişip çatladı. pazartesi yeniden kontrole gideceğim bakalım.. bir dahaki ay farklı bir protokolle başlayacağız dedi doktorum..öyle yani..

senin tedavin hayırlı uğurlu olsun.. inaşşallah hayırlı zamanda evladına kavuşursun

Hangisine gidiyorsun hayırlısı istanbulda
Halkalı Acıbadem iğneler hariç 5750 tl Dr Prof fatih şendağ.İnşallah çarşamba gibi izmirden istanbula geçiyoruz tedavinin devamı için.bugün yumurtalarıma bakıldı.gidişat iyi dedi Dr. :) Allahım inşallah hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürsün.ben şu an çok tedirginim ama stres yapmamaya çalışıyorum. Kuzular sizde stres yapmayın.umut yitirmek yok.bu yolda Rabbim yardımcımıx olsub.

Hayırlısı olsun...benimde 3.gün embriyosu. Daha 2.gün ama belirti var mı yok mu bakmıyorum ama senin Dediğin gibi hayal de kurmuyor değilim...

Esimi ameliyata aldılar.ne yapcam bilmiyorum.çok korkuyorum ve heyecanliyim..

Tansel hoca geldi çokta umutlanma dedi.çıkmadı sanırım 11 gibi belli olurmus

merhaba herkese, dondurulmuş embriyolarla cuma günü transferim oldu, 3 gün yaşamış embriyoları perşembe günü çözdüler, doktor aslında cumartesi yani 5. gün yapacaktı , embriyolog cuma gününde ısrar etti ve 4. gün yapıldı. Açıkçası internette okuduğum bazı şeyler nedeniyle bu tutuma çok güvenemedim ve kafam karışık.

Arkadaslar meraba bu ay ben de tedaviye baslayacaktim ama hla adet olmadı 9 eylülde olmuştum genelde 28 gün sürer ama hla olmadım stresten midir acaba geçen hafta olmam agerekiyordu ama yok ağrım falan da olmuştu ara ara oliyor tam oldum saniyorum bakıyorum yok umitlenmek de istemiyorum ama off bilemiyorum ya tam tedavi öncesi hamilelik oldu mu acaba inş olmuştur rabbim den hayirlisini diliyorum. Sizce neden böyle var mı böyle olanla

canım naptiniz merak ettim.. hayirlisiyla cikacak insallah kotu dusunme Allaha guven.. biz de simdi kontrolden ciktik Cuma gene cagirdi, duruma gore uzun protokole gecicek sanirim..
Çıkmadı....eşimin yanında ağlamak istemiyorum ama çok kotuyum

BUNLARDA GEÇİCEK BİRGÜN..., ALLAH SEVDİĞİ KULLARINA DERT VERİRMİŞ DERLER...ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.. .
Teselli olmak için cümle çok ama yürek dinlemiyor malesef.okadar doluyumki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.rabbimin elbet vardır bi bildiği.gökleri direksiz havada tutan Rabbim bi spermmi koyamiycakti oraya.nasipten ötesi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…