Teselli olmak için cümle çok ama yürek dinlemiyor malesef.okadar doluyumki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.rabbimin elbet vardır bi bildiği.gökleri direksiz havada tutan Rabbim bi spermmi koyamiycakti oraya.nasipten ötesi yok...
üzülme arkadaşım elbet vardır bir çözümü.. kuruyemiş takviyesiyle eşine incir kürü yaptıranlar var bazen tıbbın yetersiz kaldıgı zamanlarda doğa bizim yüzümüze bakıyor lütfen umudunu yitirme, bu şekilde olup çocuk sahibi olanlar var allaha güvenTeselli olmak için cümle çok ama yürek dinlemiyor malesef.okadar doluyumki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.rabbimin elbet vardır bi bildiği.gökleri direksiz havada tutan Rabbim bi spermmi koyamiycakti oraya.nasipten ötesi yok...
selam canım , inşallah hakkında hayrlısı olsun.. nereye gidiyorsun? 2. gün embriyosunu hiç duymadım 3. gün ve sonrası oluyor hep.. 13 olan çatladıysa bu ay sana transfer yapmayabilir cünkü yumurta çatlayınca salgıladıgı hormon rahim içini o ay için elverişsiz hale getiriyormuş , doktorumun bana anlattıgı buydumerhaba arkadaşlar,maalesef yine hüsran,o kadar şeye rağmen büyümedi 2 yumurtam yine 11 mm de kaldı,bi tanesi 13 mm .çarşamba çağırdı yine artık transfere geçicez tek embriyomu duruma göre,çarşamba gittiğimde bakcak 13 olan çatladımı ,transferle bağlantısı varmış ama tam anlayamadım,trasnfer için haftaya olabilir dedi,yumurtalndığı günün 2.günü olması gerekiyomuş benimki 2 .gün embriyosu ama anlayamdaım tam,doğal da önerebilirm dedi.allak bullak oldum yine
bahçeci fulya ya gidiyorum,evet benimki 2.gün donduruldu tek olduğu için riske atmadılar,anladım canım bilgi için sağolselam canım , inşallah hakkında hayrlısı olsun.. nereye gidiyorsun? 2. gün embriyosunu hiç duymadım 3. gün ve sonrası oluyor hep.. 13 olan çatladıysa bu ay sana transfer yapmayabilir cünkü yumurta çatlayınca salgıladıgı hormon rahim içini o ay için elverişsiz hale getiriyormuş , doktorumun bana anlattıgı buydu
benim bu ay tedavim sonlandı maalesef.. önce yavaş büyüyorlardı, ama sonra yumurtalardan biri aniden gelişip çatladı. pazartesi yeniden kontrole gideceğim bakalım.. bir dahaki ay farklı bir protokolle başlayacağız dedi doktorum..öyle yani..
senin tedavin hayırlı uğurlu olsun.. inaşşallah hayırlı zamanda evladına kavuşursun
inşallah canım çok üzüldümmm rabbim hepimizin yardımcısı olsunnnn
hakkında hayırlısı olsun gerçekten ben de deniyoruz oluyor sanıyordum işin içine girmeden önce.. meğer çok zor işlermişamiiin canım.. Allah yardımcımız olsun.. yaşaya yaşaya görüyoruz. hakikaten hiç kolay işler değilmiş.. şimdi kontrolden geldim . Cuma yeniden gideceğim.. uzun protokol olacakmış.. Allah'ım dayanma gücü sabrı versin..
senin nasıl gidiyor.. transfer tarihi belli oldu mu
öyle walla.. gene şükür halimize diyelim napalım.. Allah büyük.. elbet vardır bir bildiği.. daha büyük dertlerle sınamasın hiçbirimizi inşallah..hakkında hayırlısı olsun gerçekten ben de deniyoruz oluyor sanıyordum işin içine girmeden önce.. meğer çok zor işlermiş
Dayanıklı ol canım ya...inan kötü oldum bu süreç insanı mahvediyor ama eşine çok daha fazla destek ol erkek için daha kötü gururları var ameliyatı kabul etmesi bile çok iyi tanıdığım var oradan biliyorum çeşitli kürler var hiç denediniz mi bilmiyorum Rabbim yüzünü güldürür inşallah...Çıkmadı....eşimin yanında ağlamak istemiyorum ama çok kotuyum
Merhaba benimde bugun besinci gun. Carsamba transferim oldu. Benim ucuncu denemem. Digerleride pozitifti fakat biri 18 hafta digeri 7 hafta ilerledi. Ilk gunlerde pek belirti olmuyo. Hayirlisi insallah pozitif sonuclari aliriz.Arkadaslar Merhaba benim transferimin 5 günüm 2 gündür biraz içim baygın gibi bu belirti olur mu bahcecide selen hanimda yaptırdım artik hayirlisi 20 sinde test yaptircam
Allah yardımcınız olsun...9.30 da yumurtalarım toplanacak... 6 yumurta... bakalım ne bekliyo bizi
Gerçekten öyle maddi manevi çok zor.hiç ugrura 10 bin TL verdik.eşim haliyle kendini çok kötü hissediyo.destek olmaya çalışıyorum tabiki ama ikide bir istersen bosanabilirsin diyo.o öyle diyince daha çok tukeniyorum ,sanki ben onunla çocuk yapmak için evlenmisim gibi...Allah bana da kuvvet versin bende eşime destek olayım....gerçekten çok çok çok güçDayanıklı ol canım ya...inan kötü oldum bu süreç insanı mahvediyor ama eşine çok daha fazla destek ol erkek için daha kötü gururları var ameliyatı kabul etmesi bile çok iyi tanıdığım var oradan biliyorum çeşitli kürler var hiç denediniz mi bilmiyorum Rabbim yüzünü güldürür inşallah...
amiiin canım.. Allah yardımcımız olsun.. yaşaya yaşaya görüyoruz. hakikaten hiç kolay işler değilmiş.. şimdi kontrolden geldim . Cuma yeniden gideceğim.. uzun protokol olacakmış.. Allah'ım dayanma gücü sabrı versin..
senin nasıl gidiyor.. transfer tarihi belli oldu mu
Kelimelerin anlamsız kaldığı şey bu oluyor heralde...ama Sakın bırakmayın kendinizi haddim değil ama psikolojik bir destek alabilirsiniz...Gerçekten öyle maddi manevi çok zor.hiç ugrura 10 bin TL verdik.eşim haliyle kendini çok kötü hissediyo.destek olmaya çalışıyorum tabiki ama ikide bir istersen bosanabilirsin diyo.o öyle diyince daha çok tukeniyorum ,sanki ben onunla çocuk yapmak için evlenmisim gibi...Allah bana da kuvvet versin bende eşime destek olayım....gerçekten çok çok çok güç
Gerçekten öyle maddi manevi çok zor.hiç ugrura 10 bin TL verdik.eşim haliyle kendini çok kötü hissediyo.destek olmaya çalışıyorum tabiki ama ikide bir istersen bosanabilirsin diyo.o öyle diyince daha çok tukeniyorum ,sanki ben onunla çocuk yapmak için evlenmisim gibi...Allah bana da kuvvet versin bende eşime destek olayım....gerçekten çok çok çok güç
Düşündüm aslında ama doktor görmek istemiyorum su an...Allah yardım edecek biliyorum...Kelimelerin anlamsız kaldığı şey bu oluyor heralde...ama Sakın bırakmayın kendinizi haddim değil ama psikolojik bir destek alabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?