- 11 Mart 2015
- 301
- 179
- 103
- 36
Evet canim.şimdi tekrar doktora geldik.bakalım ne diycek.duruma gore bi yol izliycez.eşime kalsa bidaha tedavi istemiyo.ama ben sırf onun için tedaviye devam etmek istiyorum.başka yöntemlerle başka doktorlara olabilir.ama bigun olacak biliyorumerkeklere bu durum gerçekten cok ağır geliyor ne yazık ki...sen destek ol eşine sarıl sessiz kal ağlayabiliyorsa izin ver ağlasın.. çok zor birşey ya ne desem boş.. sizin yerinize koyuyorum kendimi.. bu surece o kadar yakınız ki.. Rabbim yardımcımız olsun.. sen Allaha guven O'na inanıp güvenmekten vazgeçme bacım..
simdi su an belki söylemek ya da yapmak zor olabilir ama su bitkilere yonelin biraz yaa.. benim de tedavim iptal oldugu icin deli gibi kür araştırıyorum şu an.. Allah ol der ve olur.. 20 gün bile olsa deneyeceğim.. sizin icin de nice hikayeler var azospermiden sıfır spermden bebeklere uzanan yollar var yaşayan insanlar var.. umudunuzu yitirmeyin.. Rabbim yardımcımız olsun..
şu an herseye hayir demesi cok normal.. kendiyle kalsin bi.. sen de zorlama kendi Yüreğini sana da yazik.. biraz vakit gecsin.. yeniden rahatca konuşabildiginiz zaman yeniden denersinuz mutlaka.. Allah büyük.. nelere kadir O.. ol der oldurur.. hic uzulme..Evet canim.şimdi tekrar doktora geldik.bakalım ne diycek.duruma gore bi yol izliycez.eşime kalsa bidaha tedavi istemiyo.ama ben sırf onun için tedaviye devam etmek istiyorum.başka yöntemlerle başka doktorlara olabilir.ama bigun olacak biliyorum
Doğru diyosun canımşu an herseye hayir demesi cok normal.. kendiyle kalsin bi.. sen de zorlama kendi Yüreğini sana da yazik.. biraz vakit gecsin.. yeniden rahatca konuşabildiginiz zaman yeniden denersinuz mutlaka.. Allah büyük.. nelere kadir O.. ol der oldurur.. hic uzulme..
Amiiin inşallahh... cümlemiz için inaşallah canım.. insan gerçekten kimseye içini dökemiyor bu konuda.. seni çok iyi anlıyorum.. tedavinden haberi olan insanlara yalan söylemek zorunda kalıyorsun.. anlatılmıyor ne yazık ki.. sen içini ferah tut.. Rabbim hayırlısıyla size verecek evladınızı inanıyorum ben.. dualarını eksik etme.. tevekkül.. sen elinden geleni yaptın.. eşin elinden geleni yaptı.. gerisi tevekkül artık.. Allah yar ve yardımcınız olsun.. yolunuzu aydınlatsın inşallah..Doğru diyosun canım
Doktordan çıktık şimdi.kök hucre yı beklememiz gerek dedi.doğuştan gelen bi durum olduğu için iğneyle ilaçla olacak bisey değil hormonlarla oynarsak eşine zarar veririz dedi.belki doğal arı sütü ise yarayabilir ama kesin olacak diyemem dedi.sürekli irtibat halinde olalım ben devamlı yurtdışına gidip geliyorum kök hücreyle ilgili bi gelişme olursa hemen degerlendirelim dedi.bizi uğurlarken gözleri doldu çok istedim ama kısmet değilmiş olmadı dedi... Şimdilik beklemedeyiz.maddi manevi kendimizi toparlayıp gelişmeleri takip edicez ve en önemlisi dua edip Allah tan hayırlı olanı diliycez.sizlere de gerçekten çok tesekkur ederim.aileme bukadar rahat içimi dokemezdim.RAbbim hepimiz için hakkımızda hayırlısıni versin...
şu an herseye hayir demesi cok normal.. kendiyle kalsin bi.. sen de zorlama kendi Yüreğini sana da yazik.. biraz vakit gecsin.. yeniden rahatca konuşabildiginiz zaman yeniden denersinuz mutlaka.. Allah büyük.. nelere kadir O.. ol der oldurur.. hic uzulme..
kesinlikle canım senin ne zaman aramızda az mı olacak her an paylaşalım:)
Arkadaslar meraba bu ay ben de tedaviye baslayacaktim ama hla adet olmadı 9 eylülde olmuştum genelde 28 gün sürer ama hla olmadım stresten midir acaba geçen hafta olmam agerekiyordu ama yok ağrım falan da olmuştu ara ara oliyor tam oldum saniyorum bakıyorum yok umitlenmek de istemiyorum ama off bilemiyorum ya tam tedavi öncesi hamilelik oldu mu acaba inş olmuştur rabbim den hayirlisini diliyorum. Sizce neden böyle var mı böyle olanla
Günaydın Dün 12. Günümdü kan testi verdim 70 çıktı hemşire hamilesin veya değilsin diyemiyorum dedi böyle olup değeri yükselen var mı çatlıyacağım meraktan 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti 6 ve 8 hücreli arkadaşlar beni rahatlatacak bir şeyler söyleyin lütfen
İnşallah öyledir dua edin lütfen Rabbim isteyen herkese nasip etsinBENCE DÜŞÜK BİR SONUÇ DEĞİL GİBİ AMA ÇOKTA YÜKSEK DEĞİL . BENİM KİMYASAL GEBELİKTE 14.76 DI VE DR BANA DEMİŞTİ YÜKSELE BİLİR DEĞER, BENİM HASTALARIM OLMUŞTU DEĞERİ DÜŞÜK OLUP SONRA YÜKSELEN DEMİŞTİ, SENİN O KADAR DA DÜŞÜK DEĞİL BENCE DEĞERİN, BEN OLUMLUDUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.... AYRICA SENİN 3. GÜN EMBRİYOSU O YÜZDEN DE DEĞER DÜŞÜK ÇIKMIŞ OLABİLİR..
AMİN ACIM , SEN İÇİNİ FERAH TUT ; DİYORUM YA 3. GÜN EMBRİYOSU ZATEN , ÇOĞUL GEBELİKTE DEĞİLSE ONDANDIR, AMA SONUCUN KÖTÜ DEĞİL BENCE...İnşallah öyledir dua edin lütfen Rabbim isteyen herkese nasip etsin
benim bu ay tedavim sonlandı maalesef.. önce yavaş büyüyorlardı, ama sonra yumurtalardan biri aniden gelişip çatladı. doktorumun söylediğini göre digerlerinin gelişimini etkiliyormus birinin çatlaması.. Cuma yeniden kontrole gideceğim, rahim içine ilaç verip bakacakmış.. o kontrole gore de birdahaki ay uzun protokolle başlayacağız dedi..öyle yani.. hersey nasip.. aslinda kendi işimi çok takmiyorum herşey TESE'ye bağlı.. Rabbim yardımcımız olsun, oradan gelecek sonuçla umudumuz olacak inşallah.. artık eve bebeğimizle dönüp dönmeyeceğimiz Rabbimin takdiri..
Canım benim ilk hamilelğim tüp deilde aşılama ile olmuştu ve 13. gün 70 küsürdü değerim.Merak etme allahın izni ile hamilesindir.Günaydın Dün 12. Günümdü kan testi verdim 70 çıktı hemşire hamilesin veya değilsin diyemiyorum dedi böyle olup değeri yükselen var mı çatlıyacağım meraktan 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti 6 ve 8 hücreli arkadaşlar beni rahatlatacak bir şeyler söyleyin lütfen
umut oluyorsunuz bana bende bu duyguyu yaşarım inşallahCanım benim ilk hamilelğim tüp deilde aşılama ile olmuştu ve 13. gün 70 küsürdü değerim.Merak etme allahın izni ile hamilesindir.
Eşimin ailesi de çok baskı yapıyor çocuk için cahil cühelalar.bende eşime dedim bi kere öyle bunalmıştım ki ağlıyordum.git boşa beni.köyden kız al yap bebek.eşim çok kızdı.saçma sapan konuşma dedi.napayım çocuk olmazsa ölecek miyiz dedi.ama ben içinin gittiğini biliyorum.çünkü bebekleri çok seviyor.ve etrafımızda tüm arkadaşlarım hamile.bazen bana kızıyor musun diyorum.bu psikoloji bambaşka bişi.mesela şuan bile diyorum içinden acaba bu kadar duruma soktuğum için bana kızıyormu diye.off bide kendi kendimi doldurup ağlamalarım yokmu.şuanda bile ağlıyorum.Allahım görsün bizlerin bu çabasını bizlerinde güldürsün.sende eşine destek ol kuzum.şuan da bende eşinin durumundayım.sürekli kendimi suçluyorum.ama umut var içimde hep.Hep vardı her zman.Rabbim bizlerinde sevindirdin inşallah.Gerçekten öyle maddi manevi çok zor.hiç ugrura 10 bin TL verdik.eşim haliyle kendini çok kötü hissediyo.destek olmaya çalışıyorum tabiki ama ikide bir istersen bosanabilirsin diyo.o öyle diyince daha çok tukeniyorum ,sanki ben onunla çocuk yapmak için evlenmisim gibi...Allah bana da kuvvet versin bende eşime destek olayım....gerçekten çok çok çok güç
canım benim üzülecek birşey yok gerçekten.eşinde aynı durum olsa sen onu bırakırmıydın.bende eşime diyorum bende olsaydı sorun ne yapardın boşarmıydın beni.kesinlikle,öyle şey olurmu diyo ama içten içe kendini mahvediyo biliyorum.sürekli aklında bu durum.nolur sende kendini üzme herkesin başına gelebilir , çocuk varkende dert yokkende dert Allah dermansız hastalık vermesin inşallah.Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesinBend
Eşimin ailesi de çok baskı yapıyor çocuk için cahil cühelalar.bende eşime dedim bi kere öyle bunalmıştım ki ağlıyordum.git boşa beni.köyden kız al yap bebek.eşim çok kızdı.saçma sapan konuşma dedi.napayım çocuk olmazsa ölecek miyiz dedi.ama ben içinin gittiğini biliyorum.çünkü bebekleri çok seviyor.ve etrafımızda tüm arkadaşlarım hamile.bazen bana kızıyor musun diyorum.bu psikoloji bambaşka bişi.mesela şuan bile diyorum içinden acaba bu kadar duruma soktuğum için bana kızıyormu diye.off bide kendi kendimi doldurup ağlamalarım yokmu.şuanda bile ağlıyorum.Allahım görsün bizlerin bu çabasını bizlerinde güldürsün.sende eşine destek ol kuzum.şuan da bende eşinin durumundayım.sürekli kendimi suçluyorum.ama umut var içimde hep.Hep vardı her zman.Rabbim bizlerinde sevindirdin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?