2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Evet canim.şimdi tekrar doktora geldik.bakalım ne diycek.duruma gore bi yol izliycez.eşime kalsa bidaha tedavi istemiyo.ama ben sırf onun için tedaviye devam etmek istiyorum.başka yöntemlerle başka doktorlara olabilir.ama bigun olacak biliyorum

şu an herseye hayir demesi cok normal.. kendiyle kalsin bi.. sen de zorlama kendi Yüreğini sana da yazik.. biraz vakit gecsin.. yeniden rahatca konuşabildiginiz zaman yeniden denersinuz mutlaka.. Allah büyük.. nelere kadir O.. ol der oldurur.. hic uzulme..

Doğru diyosun canım
Doktordan çıktık şimdi.kök hucre yı beklememiz gerek dedi.doğuştan gelen bi durum olduğu için iğneyle ilaçla olacak bisey değil hormonlarla oynarsak eşine zarar veririz dedi.belki doğal arı sütü ise yarayabilir ama kesin olacak diyemem dedi.sürekli irtibat halinde olalım ben devamlı yurtdışına gidip geliyorum kök hücreyle ilgili bi gelişme olursa hemen degerlendirelim dedi.bizi uğurlarken gözleri doldu çok istedim ama kısmet değilmiş olmadı dedi... Şimdilik beklemedeyiz.maddi manevi kendimizi toparlayıp gelişmeleri takip edicez ve en önemlisi dua edip Allah tan hayırlı olanı diliycez.sizlere de gerçekten çok tesekkur ederim.aileme bukadar rahat içimi dokemezdim.RAbbim hepimiz için hakkımızda hayırlısıni versin...

Amiiin inşallahh... cümlemiz için inaşallah canım.. insan gerçekten kimseye içini dökemiyor bu konuda.. seni çok iyi anlıyorum.. tedavinden haberi olan insanlara yalan söylemek zorunda kalıyorsun.. anlatılmıyor ne yazık ki.. sen içini ferah tut.. Rabbim hayırlısıyla size verecek evladınızı inanıyorum ben.. dualarını eksik etme.. tevekkül.. sen elinden geleni yaptın.. eşin elinden geleni yaptı.. gerisi tevekkül artık.. Allah yar ve yardımcınız olsun.. yolunuzu aydınlatsın inşallah..

kesinlikle canım senin ne zaman aramızda az mı olacak her an paylaşalım:)

kızlarrr bugun iğnelerin 4.günüydü biraz kanadı sanki ilkinde daha iyidim 1,5 yıl aradan sonra unutuum mu heyecan mı iğneyi çekince kan aktı iğne geri çıkmaz dimi korktum morarsın kararsın dert değil.

kesinlikle canım senin ne zaman aramızda az mı olacak her an paylaşalım:)

benim bu ay tedavim sonlandı maalesef.. önce yavaş büyüyorlardı, ama sonra yumurtalardan biri aniden gelişip çatladı. doktorumun söylediğini göre digerlerinin gelişimini etkiliyormus birinin çatlaması.. Cuma yeniden kontrole gideceğim, rahim içine ilaç verip bakacakmış.. o kontrole gore de birdahaki ay uzun protokolle başlayacağız dedi..öyle yani.. hersey nasip.. aslinda kendi işimi çok takmiyorum herşey TESE'ye bağlı.. Rabbim yardımcımız olsun, oradan gelecek sonuçla umudumuz olacak inşallah.. artık eve bebeğimizle dönüp dönmeyeceğimiz Rabbimin takdiri..

benimde yumurtalarım sabah toplandı..6 yumurtam vardı en son 11 olmuş. ama rahmim hala 6.5 muş doktor ağır östrojene başladı.. pazara kadar rahmin kalınlaşmasına bağlı herşey...gergin bekleyiş ...

Arkadaşım bende aynı şeyi yaşadım bu ay tüp bebeğe başlayacaktık ama 10 gün oldu geçeli hala adet olmadım .bütün testler negatif.dr adet söktürücü verdi onu kullanıyorum halbuki hiç adet gecikmesi yaşamadım. En iyisi kanda gebelik testi yaptır kurtul bu acabalardan ...

Günaydın Dün 12. Günümdü kan testi verdim 70 çıktı hemşire hamilesin veya değilsin diyemiyorum dedi böyle olup değeri yükselen var mı çatlıyacağım meraktan 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti 6 ve 8 hücreli arkadaşlar beni rahatlatacak bir şeyler söyleyin lütfen

BENCE DÜŞÜK BİR SONUÇ DEĞİL GİBİ AMA ÇOKTA YÜKSEK DEĞİL . BENİM KİMYASAL GEBELİKTE 14.76 DI VE DR BANA DEMİŞTİ YÜKSELE BİLİR DEĞER, BENİM HASTALARIM OLMUŞTU DEĞERİ DÜŞÜK OLUP SONRA YÜKSELEN DEMİŞTİ, SENİN O KADAR DA DÜŞÜK DEĞİL BENCE DEĞERİN, BEN OLUMLUDUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.... AYRICA SENİN 3. GÜN EMBRİYOSU O YÜZDEN DE DEĞER DÜŞÜK ÇIKMIŞ OLABİLİR..

İnşallah öyledir dua edin lütfen Rabbim isteyen herkese nasip etsin

inşallah canım rabbim yardımcınız olsun bende korkuyorum yarın 6.gün kontrol var bakalım ne durumda yumoşlar...

Canım benim ilk hamilelğim tüp deilde aşılama ile olmuştu ve 13. gün 70 küsürdü değerim.Merak etme allahın izni ile hamilesindir.

Bend
Eşimin ailesi de çok baskı yapıyor çocuk için cahil cühelalar.bende eşime dedim bi kere öyle bunalmıştım ki ağlıyordum.git boşa beni.köyden kız al yap bebek.eşim çok kızdı.saçma sapan konuşma dedi.napayım çocuk olmazsa ölecek miyiz dedi.ama ben içinin gittiğini biliyorum.çünkü bebekleri çok seviyor.ve etrafımızda tüm arkadaşlarım hamile.bazen bana kızıyor musun diyorum.bu psikoloji bambaşka bişi.mesela şuan bile diyorum içinden acaba bu kadar duruma soktuğum için bana kızıyormu diye.off bide kendi kendimi doldurup ağlamalarım yokmu.şuanda bile ağlıyorum.Allahım görsün bizlerin bu çabasını bizlerinde güldürsün.sende eşine destek ol kuzum.şuan da bende eşinin durumundayım.sürekli kendimi suçluyorum.ama umut var içimde hep.Hep vardı her zman.Rabbim bizlerinde sevindirdin inşallah.

Slm arkadaşlar bende bu ay Dondurulmuş embriyo deniycem inşallah bir iki güne adet olurum ve başlarız tedaviye. Benim ikinci denemem olacak ilk tüp bebeğim 2014 martta yaptırdım ikiz hamile kaldım 23 haftalik erken doğum yaptım kaybettim oğullarımı öncesinde bir tane daha 6 aylık erken doğum kaybim var çok zor günlerdi umarım hepimizin sonucu pozitif olur ve sağlıklı sıhhatli yavrularimizi kucağımıza alırız dua edelim birbirimize

canım benim üzülecek birşey yok gerçekten.eşinde aynı durum olsa sen onu bırakırmıydın.bende eşime diyorum bende olsaydı sorun ne yapardın boşarmıydın beni.kesinlikle,öyle şey olurmu diyo ama içten içe kendini mahvediyo biliyorum.sürekli aklında bu durum.nolur sende kendini üzme herkesin başına gelebilir , çocuk varkende dert yokkende dert Allah dermansız hastalık vermesin inşallah.Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…