Canım benim geçen denemede 11 çıktı ve kimyasal oldu ama senin değerinde doğum yapan arkadaşım var merak etme bence güzel değer.Günaydın Dün 12. Günümdü kan testi verdim 70 çıktı hemşire hamilesin veya değilsin diyemiyorum dedi böyle olup değeri yükselen var mı çatlıyacağım meraktan 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti 6 ve 8 hücreli arkadaşlar beni rahatlatacak bir şeyler söyleyin lütfen
Doktorunu arayıp sor canım inş yoktur bişey..12. Gün değerim 70 14. Gün bugün yaptırdım 193 çıktı ikiye katlanmıştı değerim az önce leke geldi düşük mü yapıyorum
Çok şükür kesildi lekeDoktorunu arayıp sor canım inş yoktur bişey..
Hayirlisi olsun canim leke normal olabilir dr bir sor istersen12. Gün değerim 70 14. Gün bugün yaptırdım 193 çıktı ikiye katlanmıştı değerim az önce leke geldi düşük mü yapıyorum
Hayirlisi olsun canim leke normal olabilir dr bir sor istersen[/QUOT
İnşallah kat kat artar değer dualarim seninle
İnşallah kat kat artar değer dualarim seninle12. Gün değerim 70 14. Gün bugün yaptırdım 193 çıktı ikiye katlanmıştı değerim az önce leke geldi düşük mü yapıyorum
Ayy çok sevindim..kendini zorlama bu aralar daha çok yeni...Çok şükür kesildi leke
Hayirli tedaviler. Hersey gonlunce olur insallah.mtb bayanlar herkese cok gecmıs olsun ınsallah guzel haberler verırız bırbırımıze....bende bu ay basladım lısteye eklermısınız ..ilk tup denemem...bır olumsuz asılama bır de kurtajla sonuclanan gebelık var.....dua edın ınsallah bana bugun son ultrason gunum olabılır.....duruma gore yumurta toplama gunune cagırcaklar bakalım nasıp
inşallah canım pazar gunu yumurta toplama gunum...dua edın ınsallah banadaHayirli tedaviler. Hersey gonlunce olur insallah.
senin adına çok sevindim canım.inşallah sizin karşınıza başka aksilikler çıkmaz.güzel haberlerini bekliyorumheyyooooodoktordan geliyorum. alttan ilaç verip muayene etti.. (iğrenç bişeymiş bu arada ilk defa oldum) neyse çok şükür polip yokmuş, herşey yolunda dediii... bu nedenle kısa protokolden başka bir ilaçla başlarız dedi. adetin 2. günü çağırdı adetime de zaten şunun şurasında 1 hafta falan varmış, tedavi olup yumurtlar erkenden çatladığı için hemencecik adet olucam yine şükürler olsun.. iş uzayacak diye çok korktum..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Hayırlı tedaviler nasip etsin inşallah..
sağol canımm :) Rabbim cümlemize hayırlısıyla evlatlarımızı nasip etsin..senin adına çok sevindim canım.inşallah sizin karşınıza başka aksilikler çıkmaz.güzel haberlerini bekliyorum
Hayirlisi olsun canim cok sevindim benim de konrtol var bugün heyecandan uyandimheyyooooodoktordan geliyorum. alttan ilaç verip muayene etti.. (iğrenç bişeymiş bu arada ilk defa oldum) neyse çok şükür polip yokmuş, herşey yolunda dediii... bu nedenle kısa protokolden başka bir ilaçla başlarız dedi. adetin 2. günü çağırdı adetime de zaten şunun şurasında 1 hafta falan varmış, tedavi olup yumurtlar erkenden çatladığı için hemencecik adet olucam yine şükürler olsun.. iş uzayacak diye çok korktum..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Hayırlı tedaviler nasip etsin inşallah..
hayırlısıyla hayırlı bir günde nasip olsun inşallah canım :)Kızlar bugün iğnelerin 8.gunu opu belli olur belki heyecandan uyuyamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?