2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Canım benim geçen denemede 11 çıktı ve kimyasal oldu ama senin değerinde doğum yapan arkadaşım var merak etme bence güzel değer.

Kızlar selam bugün kontrol vardı ignelerle 6.gunumdu iyi dedi dr 3 Yumoş var bir de 1 tane daha var ama o 8mm diğerleri 10 ve üstü sizce iyidir dimi sjmdi fostimon ve merional e cetrodite eklendi cmt kontrol tekrar.

12. Gün değerim 70 14. Gün bugün yaptırdım 193 çıktı ikiye katlanmıştı değerim az önce leke geldi düşük mü yapıyorum

Kızlar iğnelerin 6.gunuydu dün e2 75 çıktı 3.yumos.var normalmi sizce. Çok korktum.

mtb bayanlar herkese cok gecmıs olsun ınsallah guzel haberler verırız bırbırımıze....bende bu ay basladım lısteye eklermısınız ..ilk tup denemem...bır olumsuz asılama bır de kurtajla sonuclanan gebelık var.....dua edın ınsallah bana bugun son ultrason gunum olabılır.....duruma gore yumurta toplama gunune cagırcaklar bakalım nasıp

Hayirli tedaviler. Hersey gonlunce olur insallah.

heyyooooo doktordan geliyorum. alttan ilaç verip muayene etti.. (iğrenç bişeymiş bu arada ilk defa oldum) neyse çok şükür polip yokmuş, herşey yolunda dediii... bu nedenle kısa protokolden başka bir ilaçla başlarız dedi. adetin 2. günü çağırdı adetime de zaten şunun şurasında 1 hafta falan varmış, tedavi olup yumurtlar erkenden çatladığı için hemencecik adet olucam yine şükürler olsun.. iş uzayacak diye çok korktum..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. Hayırlı tedaviler nasip etsin inşallah..

senin adına çok sevindim canım.inşallah sizin karşınıza başka aksilikler çıkmaz.güzel haberlerini bekliyorum

senin adına çok sevindim canım.inşallah sizin karşınıza başka aksilikler çıkmaz.güzel haberlerini bekliyorum
sağol canımm :) Rabbim cümlemize hayırlısıyla evlatlarımızı nasip etsin..

Ne güzel dua etmiş @hofuntu "Rabb hikmetinden sual olunmaz mucizelerin sahibi sensin kimselere muhtac etme. Mucizelerinle sevindir bizleri. Maddi manevi feraha cikar. Amin. "

Senin için de, benim için de, burada evladı için çabalayan tüm bacılarım için Amiiin

Hayirlisi olsun canim cok sevindim benim de konrtol var bugün heyecandan uyandim

Kızlar bugün iğnelerin 8.gunu opu belli olur belki heyecandan uyuyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…