2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Asilsoy inş emeklerimize değer bebislerimizi aliriz kucagimiza bende bekliyorum ayin 20 sibde gebelik Testi m var rabbim isteten herkeze nasip etsin

Kıxlar 10 yumurta olultu 5 tanesini cuma günü aldılar bugün aradılar 4 tanesini işleme almışlar 3 tanesi döllenmiş ve pazartesi büyük ihtimal transfer olacakmış :) bu arada kızlar amannnn dikkat yeni başlayacak olanlar için Dr eğer tetradox antibiyotik verirse içerken bol suyla için ve içtikten sonra hemen uyumayın.ben içip uyudum boğazıma yapışmış sanırım beni reflü yaptı.ilk günlerde yutkunamıyordum o geçti şimdi de ne yersem. Göğsüm acıyo ağrıdı sırtıma vuruyor.perişan oldum anlayacağınız.sağolsun hemşirem de bi önceki hastada öyle olduğu halde beni ıyarmamış.aman diyim bol suyla için ve hemen uyumayın.ben yarım saat sonra uyuyun.transfer olan canlar Allâh emeklerimizin karşılığını verir inşallah. :)

günaydın arkadaşlar bende ilk tup bebek yaptırdım bu gün trasferin 4 cu günü 12 gün sonra kan tahlili yaptırmamı söyledi .daha önce belli olmuyormu.zaman gecmiyor.

günaydın arkadaşlar bende ilk tup bebek yaptırdım bu gün trasferin 4 cu günü 12 gün sonra kan tahlili yaptırmamı söyledi .daha önce belli olmuyormu.zaman gecmiyor.
Hayırlı olsun canım. Daha önce belli oluyor ama ben yaptırma dayanabildiğin kadar dayan derim. İlkinde dayanamadım 7. Ve 8. Gün idrar tahlili 9. Gün kan tahlili yaptım erken sevindim sonra tam 4 haft ken düştü. Yani kalp oluşumu tamamlanamadı. Doktorların dediği zaman çok önemli. Allah yüzünü güldürsün canım.

Asilsoy inş emeklerimize değer bebislerimizi aliriz kucagimiza bende bekliyorum ayin 20 sibde gebelik Testi m var rabbim isteten herkeze nasip etsin
inşallah peş peşe güzel haber vermek nasip olur canım. Benim senden bir hafta sonra g.testi. Allah yüzümüzüüüü güldürür inşallah bu sefer.
Hayirlisi olsun canim en zoru beklemek.
Amin amin. Allah hayırlısını eyler inşallah bu defa bizim için hayırlıdır. Çok sabırsızım ama ilkini düşünerek aakinleşmeye çlılıyorum. Herşeyin hayırlısı.

E="punar, post: 43092198, member: 709810"]günaydın arkadaşlar bende ilk tup bebek yaptırdım bu gün trasferin 4 cu günü 12 gün sonra kan tahlili yaptırmamı söyledi .daha önce belli olmuyormu.zaman gecmiyor.[/QUOTE]
Gunaydin herkeze benim bu son günler sıkıntilı başka şeylerle uğraşıyorum napiim streste yapmak istemiyorum sabır edelim inş herseyin hayirlisi olsun hakkımızda

Kıxlar benim kafam karıştı yawww 3. GÜN embrtiypsumu 5. Gün embrtiypsumu mu daha iyi embriyolog yarın 3. GÜN oluyo ve büyük ihtimalle yatın yapanı transferi dedi.eşimde araştırmış tutturdu beşinci gün olsun diye kaldım böyle.bu 3. GÜN yada 5. Gün tarnsferi acaba embriyonun gidişatına mı bağlı :/

rabbimin elinde herşey....doktorum 3 te 5 te aynı demişti..

Insallah aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Aysin biz senle ayni gun transfer olduk sanirim. Bugun benim 11. Gunum. Daha onceki tecrubelermdende biliyorum erken teste yanilabiliyosun ama ben dayanamayip bugun idrar testi yaptim. Pozitif cikti simdilik ama kalp atislarini duyana kadar belli olmaz.

Canım bölünme hücre durumuna bakıyorlar. Doktorlar en uygununu bilir 5. Gün embiriyosu herkese uygulanmıyor. Benim önceki de 3.gündü bu sefer olanlarda 3.gün önemli olan bizim içimizde ilerleyişi bebeklerimizin. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

İnşallah yarın kan değerin güzel çıkar ve mutluluğunu bizimle paylaşırsın.

maşallah barekallah inşallah sağlayalım kucağına alırsın canımmmmm çoknmutlu oldum.11. Gün değerin kaç çıktı

maşallah barekallah inşallah sağlayalım kucağına alırsın canımmmmm çoknmutlu oldum.11. Gün değerin kaç çıktı
Degerimi bilmiyorum. Bugun idrar testi yaptim. Ben hollandadayim normalde burda pek kan testi yapmiyolar ama yarin ben ailehekimine gidip yaptirmayi dusunuyorum.

merhabalar, ayın 14'ünde benimde transferim oldu, 2 adet 5. gün embriyosu 28 ekimde test yaptırıcaz. daha önce bir kez normal bir kezde dondurulmuşlarla denedim günler geçmek bilmiyor bu sefer hiç bir değişiklik yada belirtide yok ilk ikisinde tatlı isteme göğüslerde dolgunluk gibi durumlar vardı bu sefer hiç ama hiç bir değişiklik yok bilmiyorum hayır mı şer mi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…