Hayirlisi olsun canim en zoru beklemek.Benim de dun transferim oldu.
Hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.Benim de dun transferim oldu.
Hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun canım. Daha önce belli oluyor ama ben yaptırma dayanabildiğin kadar dayan derim. İlkinde dayanamadım 7. Ve 8. Gün idrar tahlili 9. Gün kan tahlili yaptım erken sevindim sonra tam 4 haft ken düştü. Yani kalp oluşumu tamamlanamadı. Doktorların dediği zaman çok önemli. Allah yüzünü güldürsün canım.günaydın arkadaşlar bende ilk tup bebek yaptırdım bu gün trasferin 4 cu günü 12 gün sonra kan tahlili yaptırmamı söyledi .daha önce belli olmuyormu.zaman gecmiyor.
inşallah peş peşe güzel haber vermek nasip olur canım. Benim senden bir hafta sonra g.testi. Allah yüzümüzüüüü güldürür inşallah bu sefer.Asilsoy inş emeklerimize değer bebislerimizi aliriz kucagimiza bende bekliyorum ayin 20 sibde gebelik Testi m var rabbim isteten herkeze nasip etsin
Amin amin. Allah hayırlısını eyler inşallah bu defa bizim için hayırlıdır. Çok sabırsızım ama ilkini düşünerek aakinleşmeye çlılıyorum. Herşeyin hayırlısı.Hayirlisi olsun canim en zoru beklemek.
Hayırlı olsun canım. Daha önce belli oluyor ama ben yaptırma dayanabildiğin kadar dayan derim. İlkinde dayanamadım 7. Ve 8. Gün idrar tahlili 9. Gün kan tahlili yaptım erken sevindim sonra tam 4 haft ken düştü. Yani kalp oluşumu tamamlanamadı. Doktorların dediği zaman çok önemli. Allah yüzünü güldürsün canım.[/QUOTE
Cevapla de direk yaz boşluk falan bırakma canım :)Ben neden alıntı yapaniyorum :))
rabbimin elinde herşey....doktorum 3 te 5 te aynı demişti..Kıxlar benim kafam karıştı yawww 3. GÜN embrtiypsumu 5. Gün embrtiypsumu mu daha iyi embriyolog yarın 3. GÜN oluyo ve büyük ihtimalle yatın yapanı transferi dedi.eşimde araştırmış tutturdu beşinci gün olsun diyekaldım böyle.bu 3. GÜN yada 5. Gün tarnsferi acaba embriyonun gidişatına mı bağlı :/
Insallah aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Aysin biz senle ayni gun transfer olduk sanirim. Bugun benim 11. Gunum. Daha onceki tecrubelermdende biliyorum erken teste yanilabiliyosun ama ben dayanamayip bugun idrar testi yaptim. Pozitif cikti simdilik ama kalp atislarini duyana kadar belli olmaz.Asilsoy inş emeklerimize değer bebislerimizi aliriz kucagimiza bende bekliyorum ayin 20 sibde gebelik Testi m var rabbim isteten herkeze nasip etsin
Canım bölünme hücre durumuna bakıyorlar. Doktorlar en uygununu bilir 5. Gün embiriyosu herkese uygulanmıyor. Benim önceki de 3.gündü bu sefer olanlarda 3.gün önemli olan bizim içimizde ilerleyişi bebeklerimizin. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Kıxlar benim kafam karıştı yawww 3. GÜN embrtiypsumu 5. Gün embrtiypsumu mu daha iyi embriyolog yarın 3. GÜN oluyo ve büyük ihtimalle yatın yapanı transferi dedi.eşimde araştırdı tutturdu beşinci gün olsun diyekaldım böyle.bu 3. GÜN yada 5. Gün tarnsferi acaba embriyonun gidişatına mı bağlı :/
İnşallah yarın kan değerin güzel çıkar ve mutluluğunu bizimle paylaşırsın.Insallah aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Aysin biz senle ayni gun transfer olduk sanirim. Bugun benim 11. Gunum. Daha onceki tecrubelermdende biliyorum erken teste yanilabiliyosun ama ben dayanamayip bugun idrar testi yaptim. Pozitif cikti simdilik ama kalp atislarini duyana kadar belli olmaz.
maşallah barekallah inşallah sağlayalım kucağına alırsın canımmmmm çoknmutlu oldum.11. Gün değerin kaç çıktıInsallah aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Aysin biz senle ayni gun transfer olduk sanirim. Bugun benim 11. Gunum. Daha onceki tecrubelermdende biliyorum erken teste yanilabiliyosun ama ben dayanamayip bugun idrar testi yaptim. Pozitif cikti simdilik ama kalp atislarini duyana kadar belli olmaz.
Degerimi bilmiyorum. Bugun idrar testi yaptim. Ben hollandadayim normalde burda pek kan testi yapmiyolar ama yarin ben ailehekimine gidip yaptirmayi dusunuyorum.maşallah barekallah inşallah sağlayalım kucağına alırsın canımmmmm çoknmutlu oldum.11. Gün değerin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?