2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Test gunumuz ayni. Bizim icin mutlu bir gun olur inşallah.
Belirtilere kafani takma degisiyor hamilelikten ya da kisiden kisiye.
Allah gonlune gore versin.

Kızlar yarın ignelerle 10.gun muhtemelen son kontrol olur heralde yine heyecan opu da belli olur hadi bakalım.

kızlar bugun son kontrol inşallah iyi derler e2 191 çıktı akşamustu gideicem inşallah dua edin ne olur

Selam Arkadaşlar bende ilk kontrolu Cuma günü atlattım. yarın tekrar kontrol var. iğneler başladı ama ben kendim yapamıyorum, eşim yapıyor iğnelerimi. şimdilik gonal-f sadece bi de folik asit. iğnelerden sonra kasıklarda hafif şişlik-batma hissediyor musunuz ya da hissettiniz mi arkadaşlar?

Benim olmadı canım ama iğneleri sonuna doğru oldu çünkü yumurtalar büyüyordu sanırım.

Ben neden alıntı yapaniyorum :))
Merhaba umarum sağlıkla.kucağına alırsın bebeğini ben bi.kere ölçtürdüm amh 0,01 cıktı. İki yakındır adet olamıyorum ondan öncesi cok düzenliydi.bu amh değeri sizin artmış yanlışmı anlıyorum amh değişebiliyomu cevaplardan.Cok seçiminin

Kızlar bugün transfer oldu altıma kaçıracaktım az kalsın.transfer sırasında idrara sıkışık olmak gerekiyormuş.ben bayılacaktım.ayyyy dedim Dr un suratına ya işersem ehehehe neyse atlattım.iki embriyo transfer edildi.embriyolara embriyoskop uygulandı.gebelik şansını %10 artırıyormuş.İnşallah bakalım göreceğiz.31 dede kan tahlili var.Allah güzel sonuçlar nasip etsin hepimize.

HAYIRILI OLSUN CANIM .. UMARIM BEBEKLERİMİZ BİZE SIMSIKI TUTUNUR. BENİMDE 16 EKİMDE 2 TANE 3. GÜN EMBRİYOSU TRANSFER EDİLDİ. 28 EKİM TEST GÜNÜM HEYECANLA BEKLİYORUM. ZAMAN GEÇMEK BİLMİYOR....

kızlar bugun son kontrol inşallah iyi derler e2 191 çıktı akşamustu gideicem inşallah dua edin ne olur
hadi hayırlısıyla güzel hayırlısıyla güzel haberler olsun inşallahh :)
benimki biraz daha gecikirse Kasım topiğine yazmaya başlıcam burayı da bırakamam heeee

Merhaba,benim de bugün transferim yapıldı 2 tane 5. Gün embriyosu,hadi hakkımızda hayırlısı 1 kasımdı test tarihi,seçim günü diye 2 kasım olsun dedik

Canim nasil gecti doktor konturolun.
Canım bakamadım İki gün de gittim kontrole bu aksam 3.30 da ovitrelle ve choriama iki tane birden çatlama iğne var perşembe 13.30 da opu kismetse 2 Yumoş var 2 Yumoş ta daha ufak sonuç nasıl olur kısmet sen naptin Dub akşam iğneler bitti bubaksam sadece cetrodite vardı bu gecede duble çatlama.

Pek olmuo canim yumoslar büyüdükçe arads. Batma oluo ben iki toz bir su fostimon ve 1 toz 1 su merional yaptım 10 gün bir de cetrodite aman insan yoruluyor

İgnelerden bende bıktım 3 gündür iki igne birden yapıyorum , yarın tekrar konturol var yumurtalarımın çok iyi oldugunu soyledi. Banada herhalde yarın verir çatlatma ignesi.

Yumoşlar ufaksa sorun olmazmı. Bende sordum kaç tane yumurtam var diye 4,5 bayana yetecek kadar dedi şaşırdım:) yaşımdan dolayı azdır diye tahmin ediyordum.

İgnelerden bende bıktım 3 gündür iki igne birden yapıyorum , yarın tekrar konturol var yumurtalarımın çok iyi oldugunu soyledi. Banada herhalde yarın verir çatlatma ignesi.
naptın canım gittinmi ne zaman opu ben akşam 3.30 da yaptım çatlatmayı inşşallah yarın 13.30 da opu haberleşelim aramızda bir gün var galiba

Rahim kalınlığı 8.5 olduğu halde dr transfer yapmadı 10 olmasını istiomuş garantiye almak istiyomuş. canım skldi( 8.5 la çok hamile kalan var boş yere mi üzdü dr bizi bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…