Test gunumuz ayni. Bizim icin mutlu bir gun olur inşallah.merhabalar, ayın 14'ünde benimde transferim oldu, 2 adet 5. gün embriyosu 28 ekimde test yaptırıcaz. daha önce bir kez normal bir kezde dondurulmuşlarla denedim günler geçmek bilmiyor bu sefer hiç bir değişiklik yada belirtide yok ilk ikisinde tatlı isteme göğüslerde dolgunluk gibi durumlar vardı bu sefer hiç ama hiç bir değişiklik yok bilmiyorum hayır mı şer mi bakalım
Test gunumuz ayni. Bizim icin mutlu bir gun olur inşallah.
Belirtilere kafani takma degisiyor hamilelikten ya da kisiden kisiye.
Allah gonlune gore versin.
Benim olmadı canım ama iğneleri sonuna doğru oldu çünkü yumurtalar büyüyordu sanırım.Selam Arkadaşlar bende ilk kontrolu Cuma günü atlattım. yarın tekrar kontrol var. iğneler başladı ama ben kendim yapamıyorum, eşim yapıyor iğnelerimi. şimdilik gonal-f sadece bi de folik asit. iğnelerden sonra kasıklarda hafif şişlik-batma hissediyor musunuz ya da hissettiniz mi arkadaşlar?
Merhaba umarum sağlıkla.kucağına alırsın bebeğini ben bi.kere ölçtürdüm amh 0,01 cıktı. İki yakındır adet olamıyorum ondan öncesi cok düzenliydi.bu amh değeri sizin artmış yanlışmı anlıyorum amh değişebiliyomu cevaplardan.Cok seçimininBen neden alıntı yapaniyorum :))
HAYIRILI OLSUN CANIM .. UMARIM BEBEKLERİMİZ BİZE SIMSIKI TUTUNUR. BENİMDE 16 EKİMDE 2 TANE 3. GÜN EMBRİYOSU TRANSFER EDİLDİ. 28 EKİM TEST GÜNÜM HEYECANLA BEKLİYORUM. ZAMAN GEÇMEK BİLMİYOR....Kızlar bugün transfer oldu altıma kaçıracaktım az kalsın.transfer sırasında idrara sıkışık olmak gerekiyormuş.ben bayılacaktım.ayyyy dedim Dr un suratına ya işersem eheheheneyse atlattım.iki embriyo transfer edildi.embriyolara embriyoskop uygulandı.gebelik şansını %10 artırıyormuş.İnşallah bakalım göreceğiz.31 dede kan tahlili var.Allah güzel sonuçlar nasip etsin hepimize.
hadi hayırlısıyla güzel hayırlısıyla güzel haberler olsun inşallahh :)kızlar bugun son kontrol inşallah iyi derler e2 191 çıktı akşamustu gideicem inşallah dua edin ne olur
Canim nasil gecti doktor konturolun.kızlar bugun son kontrol inşallah iyi derler e2 191 çıktı akşamustu gideicem inşallah dua edin ne olur
Merhaba,benim de bugün transferim yapıldı 2 tane 5. Gün embriyosu,hadi hakkımızda hayırlısı 1 kasımdı test tarihi,seçim günü diye 2 kasım olsun dedikmerhabalar, ayın 14'ünde benimde transferim oldu, 2 adet 5. gün embriyosu 28 ekimde test yaptırıcaz. daha önce bir kez normal bir kezde dondurulmuşlarla denedim günler geçmek bilmiyor bu sefer hiç bir değişiklik yada belirtide yok ilk ikisinde tatlı isteme göğüslerde dolgunluk gibi durumlar vardı bu sefer hiç ama hiç bir değişiklik yok bilmiyorum hayır mı şer mi bakalım
Hayirli guzel sonuclar alirsin insallah.Merhaba,benim de bugün transferim yapıldı 2 tane 5. Gün embriyosu,hadi hakkımızda hayırlısı 1 kasımdı test tarihi,seçim günü diye 2 kasım olsun dedik
Canım bakamadım İki gün de gittim kontrole bu aksam 3.30 da ovitrelle ve choriama iki tane birden çatlama iğne var perşembe 13.30 da opu kismetse 2 Yumoş var 2 Yumoş ta daha ufak sonuç nasıl olur kısmet sen naptin Dub akşam iğneler bitti bubaksam sadece cetrodite vardı bu gecede duble çatlama.Canim nasil gecti doktor konturolun.
Pek olmuo canim yumoslar büyüdükçe arads. Batma oluo ben iki toz bir su fostimon ve 1 toz 1 su merional yaptım 10 gün bir de cetrodite aman insan yoruluyorSelam Arkadaşlar bende ilk kontrolu Cuma günü atlattım. yarın tekrar kontrol var. iğneler başladı ama ben kendim yapamıyorum, eşim yapıyor iğnelerimi. şimdilik gonal-f sadece bi de folik asit. iğnelerden sonra kasıklarda hafif şişlik-batma hissediyor musunuz ya da hissettiniz mi arkadaşlar?
İgnelerden bende bıktım 3 gündür iki igne birden yapıyorum , yarın tekrar konturol var yumurtalarımın çok iyi oldugunu soyledi. Banada herhalde yarın verir çatlatma ignesi.Canım bakamadım İki gün de gittim kontrole bu aksam 3.30 da ovitrelle ve choriama iki tane birden çatlama iğne var perşembe 13.30 da opu kismetse 2 Yumoş var 2 Yumoş ta daha ufak sonuç nasıl olur kısmet sen naptin Dub akşam iğneler bitti bubaksam sadece cetrodite vardı bu gecede duble çatlama.
naptın canım gittinmi ne zaman opu ben akşam 3.30 da yaptım çatlatmayı inşşallah yarın 13.30 da opu haberleşelim aramızda bir gün var galibaİgnelerden bende bıktım 3 gündür iki igne birden yapıyorum , yarın tekrar konturol var yumurtalarımın çok iyi oldugunu soyledi. Banada herhalde yarın verir çatlatma ignesi.
hayırlısı olsun canımmMerhaba,benim de bugün transferim yapıldı 2 tane 5. Gün embriyosu,hadi hakkımızda hayırlısı 1 kasımdı test tarihi,seçim günü diye 2 kasım olsun dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?