2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Rahim kalınlığı 8.5 olduğu halde dr transfer yapmadı 10 olmasını istiomuş garantiye almak istiyomuş. canım skldi( 8.5 la çok hamile kalan var boş yere mi üzdü dr bizi bilmiorum
geç olsun güç olmasın.. bence garantiye alması iyi.. 8,5 la kalamasan neden 10 olması beklemedi diye daha çok üzülmez miydin..
hiç canını sıkma.. Rabbim yazdıysa zaten olacak canım..

geç olsun güç olmasın.. bence garantiye alması iyi.. 8,5 la kalamasan neden 10 olması beklemedi diye daha çok üzülmez miydin..
İnşallah canim beklemekten usandim bu hasret beni çok yipratti rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin kimseyi bu hasretle sinamasin

Rabbim senin de yüzünü güldürür ins canım tez vakitte

Son düzenleme:
İnşallah canim beklemekten usandim bu hasret beni çok yipratti rabbim hakkımızda hayirlisini nasip etsin kimseyi bu hasretle sinamasin

Rabbim senin de yüzünü güldürür ins canım tez vakitte

çok haklısın.. kolay değil beklemek..hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı nasip etsin.. Rabbim büyük inanıyoruz güveniyoruz.. ne yapalım ki başka..

ben de hala sabırla regl olmayı bekliyorum.. yine de halime şükrediyprum. ya transfer olsaydı da ben hevesle beklerken negatif sonuç alsaydım diye.. çok şükür yumurta toplama aşamasına gelmeden aksilik tespit edildi. gene halimize şükür..
inşallah sağlıkla sıhhatle ve hayırlı zamanda Rabbim bize bebelerimizi nasip edecek inanıyorum..

Merhaba arkadaşlar benimde cumartesi günü transferim yapılacak dr. Progestan iğne verdi transferden sonra da devam edecek her gün araba ile hastaneye gitmek zorundayım benim gibi olan var mı riskli olacağını düşünüyorum böyle geçirmiş arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Aminnn canım ins

Allah yardimcin olsun o progestan iğne çok kötü 6 ay oldu hala unutamiom o iğne nin acısını. Canim en yakın bi acil klinik te de vurdurabilirsin yada sağlık ocağında. Ama iğneni gelip vuran bi tanıdığın olursa daha iyi olur çünkü o igneyi yedikten sonra kesinlikle üstüne oturamion poponun bn 2 ay vuruldum o igneyi ama ama bebisim bıraktı bni

Geçmiş olsun canım benimde 3. Denemem benim hiç tutmadı ama ikisinde de elmaci aşkım

2. aşılamamda tutmadı,yarınkı teste gerek kalmadan az once malesef..... üniversiteden raporumu alıp tüp bebege baslayacagım. cok zormus bu yasananlar. raporla yaptıran arkadaslar var mı acaba?

Merhaba kızlar pazartesi transferim oldu çok heyecanlıyımmmm

Rahim kalınlığı 8.5 olduğu halde dr transfer yapmadı 10 olmasını istiomuş garantiye almak istiyomuş. canım skldi( 8.5 la çok hamile kalan var boş yere mi üzdü dr bizi bilmiorum

canım benim 6.5 şuan 2 tane 5 gün embriyosu var bugün 5. günümdeyim
mucizeyi bekliyoruz
ben napayim benim kalınlaşmıyorda
öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…