- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
Canim kalınlık 6.5 da mı transfer etti size estrofemi dozunu nekadar kullandınız . Ne bilim ya okadar çok sey var ki rabbim en yakında meleklerimize kavuşturur inscanım benim 6.5şuan 2 tane 5 gün embriyosu var bugün 5. günümdeyim
mucizeyi bekliyoruz
ben napayimbenim kalınlaşmıyorda
öyle düşün
HAYIRLISI OLSUN CANIM....Kızlar 2 Yumoş toplandi bakalım bekliycez
Hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerini kucağına da alırsınKızlar 2 Yumoş toplandi bakalım bekliycez
Benim estrofem ilk başta 1*1 di sonra 2*1 e çıkarttı transferden önce 3*1 e çıkarttı ve şuan öyle devam ediyorumCanim kalınlık 6.5 da mı transfer etti size estrofemi dozunu nekadar kullandınız . Ne bilim ya okadar çok sey var ki rabbim en yakında meleklerimize kavuşturur ins
İnşallah sagolasin canimHayırlısı olsun canım inşallah bebişlerini kucağına da alırsın
Sağol canim tesekkurlerHAYIRLISI OLSUN CANIM....
İnşallah canim hep beraber hepimize olsun insallahHayırlısı olsun canım inşallah bebişlerini kucağına da alırsın
Sağol canim tesekkurlerHAYIRLISI OLSUN CANIM....
benim 4 gün sabah 2,4 gün sabah 2 akşam 1 ve 4 gün sabah 2 akşam 2 verdi,sonra transferi yaptı ve bundan sonra sabah akşam 2 dedi,inşallah tutarsa kalp atışını duyana kadar böyle devam edecek dedi.6.5 ile transfer yapmasına şaşırdım ama herkesin yapısı farklı,genelleme yapmak doğru olmayabilir,seni en iyi doktorun tanır ve umarım en iyi tedaviyi uygulamıştır..hangi klinik bu?Benim estrofem ilk başta 1*1 di sonra 2*1 e çıkarttı transferden önce 3*1 e çıkarttı ve şuan öyle devam ediyorum
konular kişiler karışmış pardon :)benim 4 gün sabah 2,4 gün sabah 2 akşam 1 ve 4 gün sabah 2 akşam 2 verdi,sonra transferi yaptı ve bundan sonra sabah akşam 2 dedi,inşallah tutarsa kalp atışını duyana kadar böyle devam edecek dedi.6.5 ile transfer yapmasına şaşırdım ama herkesin yapısı farklı,genelleme yapmak doğru olmayabilir,seni en iyi doktorun tanır ve umarım en iyi tedaviyi uygulamıştır..hangi klinik bu?
Sağol canim ınsallqh güzel olurmucize22 hayırlı uğurlu olsun inşallah canım..
merhabaarkadaşlar öncelikle mrb
ben 26 yaşındayım 2. denemem olacak ilk denememi aralık ocak ayında yapmıştım ve negatifti
yarın 5.yılımıza gircez inş
bi kez kendiliğinden gebeliğim oldu fakat 6. haftada kalbi atmadı kürtaj oldum üstünden 2 yıl geçti hamile kalamadım
ve tekrar denemeyi düşünüyorum
benim gibi ekim ayında deneyecekler varsa birlikte tedavi süreçlerimizi konuşalım inş
Pembe akıntı yok ama benimde bugün kasıklarım karın bi garip ağrı gibi karıncalanma gibi ve benimde 7 . Günüm umut edelim güzel şeylerin habercisi olsun :)Bugün 7.gun ve sabah bir damladan az pembe bi akıntı oldu. Şuan bel ve Karnım adet olacakmışim gibi ağrıyor. Çok korkuyorum.
Bugün 7.gun ve sabah bir damladan az pembe bi akıntı oldu. Şuan bel ve Karnım adet olacakmışim gibi ağrıyor. Çok korkuyorum.
merhaba
benimde 15.10.2015 tranferim oldu. ilk denemem. 3 kere hamile kalmistim fakat hep düsük yaptim. 28.10.2015 kantesti yapilicak. günler gecmek bilmiyor
Benimde pztesi transferim oldu. Size kaç embriyo transfer edildi? Çok hafif bel ve ayak ağrım var... Ve grip oluyorum sanırımPembe akıntı yok ama benimde bugün kasıklarım karın bi garip ağrı gibi karıncalanma gibi ve benimde 7 . Günüm umut edelim güzel şeylerin habercisi olsun :)
Hayirli olsun insallahh guzel haberler verirsin. Bana 2 embiriyo transfer edildi. Benimde transfer sonrasi iki gun hafif agrim oldu ilk kez ugun siddetli bir agrim oldu. Herşeyin hayırlısı Allah gonlumuze gore verir insallahBenimde pztesi transferim oldu. Size kaç embriyo transfer edildi? Çok hafif bel ve ayak ağrım var... Ve grip oluyorum sanırım
insallah canim Allah yardimcimiz olsun.Pembe akıntı yok ama benimde bugün kasıklarım karın bi garip ağrı gibi karıncalanma gibi ve benimde 7 . Günüm umut edelim güzel şeylerin habercisi olsun :)
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberlerimizi alırızHayirli olsun insallahh guzel haberler verirsin. Bana 2 embiriyo transfer edildi. Benimde transfer sonrasi iki gun hafif agrim oldu ilk kez ugun siddetli bir agrim oldu. Herşeyin hayırlısı Allah gonlumuze gore verir insallah
insallah canim Allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?