2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

canım benim 6.5 şuan 2 tane 5 gün embriyosu var bugün 5. günümdeyim
mucizeyi bekliyoruz
ben napayim benim kalınlaşmıyorda
öyle düşün
Canim kalınlık 6.5 da mı transfer etti size estrofemi dozunu nekadar kullandınız . Ne bilim ya okadar çok sey var ki rabbim en yakında meleklerimize kavuşturur ins

Canim kalınlık 6.5 da mı transfer etti size estrofemi dozunu nekadar kullandınız . Ne bilim ya okadar çok sey var ki rabbim en yakında meleklerimize kavuşturur ins
Benim estrofem ilk başta 1*1 di sonra 2*1 e çıkarttı transferden önce 3*1 e çıkarttı ve şuan öyle devam ediyorum

Kızlar bugün histeroskopi çektirdim ama çok zor geçti çok ağrım oldu. Rahim filmim temiz çıkmış olmasına rağmen histeroskopide rahimde yapışıklık varmış rahimi canlandırıp genişlettik dedi doktor ve polip varmış onları kazıdık dedi. Lucrine başlıcam haftaya hemen tüp bebeği deniycez şansımız çok fazla olur dedi

Benim estrofem ilk başta 1*1 di sonra 2*1 e çıkarttı transferden önce 3*1 e çıkarttı ve şuan öyle devam ediyorum
benim 4 gün sabah 2,4 gün sabah 2 akşam 1 ve 4 gün sabah 2 akşam 2 verdi,sonra transferi yaptı ve bundan sonra sabah akşam 2 dedi,inşallah tutarsa kalp atışını duyana kadar böyle devam edecek dedi.6.5 ile transfer yapmasına şaşırdım ama herkesin yapısı farklı,genelleme yapmak doğru olmayabilir,seni en iyi doktorun tanır ve umarım en iyi tedaviyi uygulamıştır..hangi klinik bu? tugbahls

konular kişiler karışmış pardon :)

Bugün 7.gun ve sabah bir damladan az pembe bi akıntı oldu. Şuan bel ve Karnım adet olacakmışim gibi ağrıyor. Çok korkuyorum.

merhaba
benimde 15.10.2015 tranferim oldu. ilk denemem. 3 kere hamile kalmistim fakat hep düsük yaptim. 28.10.2015 kantesti yapilicak. günler gecmek bilmiyor

Bugün 7.gun ve sabah bir damladan az pembe bi akıntı oldu. Şuan bel ve Karnım adet olacakmışim gibi ağrıyor. Çok korkuyorum.
Pembe akıntı yok ama benimde bugün kasıklarım karın bi garip ağrı gibi karıncalanma gibi ve benimde 7 . Günüm umut edelim güzel şeylerin habercisi olsun :)

merhaba
benimde 15.10.2015 tranferim oldu. ilk denemem. 3 kere hamile kalmistim fakat hep düsük yaptim. 28.10.2015 kantesti yapilicak. günler gecmek bilmiyor

Pembe akıntı yok ama benimde bugün kasıklarım karın bi garip ağrı gibi karıncalanma gibi ve benimde 7 . Günüm umut edelim güzel şeylerin habercisi olsun :)
Benimde pztesi transferim oldu. Size kaç embriyo transfer edildi? Çok hafif bel ve ayak ağrım var... Ve grip oluyorum sanırım

Benimde pztesi transferim oldu. Size kaç embriyo transfer edildi? Çok hafif bel ve ayak ağrım var... Ve grip oluyorum sanırım
Hayirli olsun insallahh guzel haberler verirsin. Bana 2 embiriyo transfer edildi. Benimde transfer sonrasi iki gun hafif agrim oldu ilk kez ugun siddetli bir agrim oldu. Herşeyin hayırlısı Allah gonlumuze gore verir insallah
insallah canim Allah yardimcimiz olsun.

Amin canım inşallah hepimiz güzel haberlerimizi alırız

merhaba kizlar
37 yasindayim evliyim ve almanyada yasiyorum. Tüp bebek icin türkiyeye gelmistim istanbula. benim transferim 15 ekimde oldu. ilk denemem. 28 ekimde kan testi yapilicak. Cookkkk heycanliyim ve korkuyorum. 8 senedir deniyoruz. 3 kere hamile kaldim fakat hep 3 ayliken düsdülerkendinizi nasil hissediyorsunuz??? insallah herkezin gönüne göre verir allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…