2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Allah inşallah bu sefer kucağına almayı nasip etsin canım. Benim de 19 unda oldu transferim inşallah güzel haberlerimizi veririz

Ben İzmir de yaşıyorum İrenbe de yaptırdım doktorum Cemal Posacı.

Bişeyler hissediyor musunuz peki? Belirti var mı? Gerçi herkes de belirti olmayabiliyormuş

Hayirlisi olsun canim

Ya niye aramadilar anlamadım sabah sadece hoca aradi ne yaparız diye alcakmisin dondurcazmi diye bende alcam dedim ikiside dollendi dedi embrolog aramadi offf

Kızlar aradılar şimdi bir tanesi 2 hücreli olmuş diğeri henüz gelişmemiş pazartesi transfer insallah

Insallah bu sefer kucagina alirsin. Dusuklerin sebebini arastirdinmi? Bellimi sebepleri.

Bugün 8. Gün ve kanamam var. Adet ağrısı gibi hafif ağrı. Korkuyorum. Allah hayırlısını versin. Dua edin benim için.

( umudunu kaybetmeyin ne olur lekelenme gibi kahverengiyse moralinizi bozup kendinizi heba etmeyin ... Dualarım sizinle
Allah razi olsun. Az az leke gibi evet ama korkuyorum yine. Birazdan hastaneye gideceğim.

Bugün 8. Gün ve kanamam var. Adet ağrısı gibi hafif ağrı. Korkuyorum. Allah hayırlısını versin. Dua edin benim için.
Canım korkma Insallah sağ salinm kavususursun bebisine aksama kadar yorumları okuyorum tutunma kanamasï diyorlar kanaması olanlar çoğunlukla tuttuğunu yazmïslar.

Canım korkma Insallah sağ salinm kavususursun bebisine aksama kadar yorumları okuyorum tutunma kanamasï diyorlar kanaması olanlar çoğunlukla tuttuğunu yazmïslar.
İnşallah öyledir. Bi lekeleme tutunmada olabilir tutmadiginida gösterirmiş hemşiremde öyle dedi tutunma olabilir ya da rahimde kılcal damar da çatlamış olabilir dedi. Takipte olacağım. Bakalım inşallah Rabbim annelik lütfunu bana da nasip eder tüm isteyenlerle birlikte inşllah.

Bu gün transfein 9 günü karnında acı var sanki mekik çekmişim gibi böyle olanınız varmı

Kızlar progestan iğne 2 ampul 100mg daha 3 gün oldu ama.cok acitio yatamiom valla varmi kullanan

2. Denem de hüsranla son buldu.
Nasip değilmiş daha, hayırlısı buymuş. İnşallah sonuç almayanlar güzel haber verir.

Kızlar yarın 3.30 da transfer birinin durumu iyimis diğeri de gelişmeye başlamış ınsallah ikisini de alır gelirim

2. Denem de hüsranla son buldu.
Nasip değilmiş daha, hayırlısı buymuş. İnşallah sonuç almayanlar güzel haber verir.

inan negatif haberlerini okudukça kendim negatif almış gibi kahroluyorum 2 kez o yutamadığın acı duyguyu tattığım için seni çok çok iyi anlıyorum arkadaşım üzme kendini ne olur pes etme olacak allahın izniyle iyi düşün iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…