Allah inşallah bu sefer kucağına almayı nasip etsin canım. Benim de 19 unda oldu transferim inşallah güzel haberlerimizi veririzmerhaba kizlar
37 yasindayim evliyim ve almanyada yasiyorum. Tüp bebek icin türkiyeye gelmistim istanbula. benim transferim 15 ekimde oldu. ilk denemem. 28 ekimde kan testi yapilicak. Cookkkk heycanliyim ve korkuyorum. 8 senedir deniyoruz. 3 kere hamile kaldim fakat hep 3 ayliken düsdülerkendinizi nasil hissediyorsunuz??? insallah herkezin gönüne göre verir allahim
insallah be güzelim. sen nerde ve hangi doktorda yaptirdin?Allah inşallah bu sefer kucağına almayı nasip etsin canım. Benim de 19 unda oldu transferim inşallah güzel haberlerimizi veririz
bana 2 embriyo Transfer edildi.Benimde pztesi transferim oldu. Size kaç embriyo transfer edildi? Çok hafif bel ve ayak ağrım var... Ve grip oluyorum sanırım
Hayirlisi olsun canimmerhaba kizlar
37 yasindayim evliyim ve almanyada yasiyorum. Tüp bebek icin türkiyeye gelmistim istanbula. benim transferim 15 ekimde oldu. ilk denemem. 28 ekimde kan testi yapilicak. Cookkkk heycanliyim ve korkuyorum. 8 senedir deniyoruz. 3 kere hamile kaldim fakat hep 3 ayliken düsdülerkendinizi nasil hissediyorsunuz??? insallah herkezin gönüne göre verir allahim
Insallah bu sefer kucagina alirsin. Dusuklerin sebebini arastirdinmi? Bellimi sebepleri.merhaba kizlar
Bugün 8. Gün ve kanamam var. Adet ağrısı gibi hafif ağrı. Korkuyorum. Allah hayırlısını versin. Dua edin benim için.
Allah razi olsun. Az az leke gibi evet ama korkuyorum yine. Birazdan hastaneye gideceğim.( umudunu kaybetmeyin ne olur lekelenme gibi kahverengiyse moralinizi bozup kendinizi heba etmeyin ... Dualarım sizinle
Canım korkma Insallah sağ salinm kavususursun bebisine aksama kadar yorumları okuyorum tutunma kanamasï diyorlar kanaması olanlar çoğunlukla tuttuğunu yazmïslar.Bugün 8. Gün ve kanamam var. Adet ağrısı gibi hafif ağrı. Korkuyorum. Allah hayırlısını versin. Dua edin benim için.
İnşallah öyledir. Bi lekeleme tutunmada olabilir tutmadiginida gösterirmiş hemşiremde öyle dedi tutunma olabilir ya da rahimde kılcal damar da çatlamış olabilir dedi. Takipte olacağım. Bakalım inşallah Rabbim annelik lütfunu bana da nasip eder tüm isteyenlerle birlikte inşllah.Canım korkma Insallah sağ salinm kavususursun bebisine aksama kadar yorumları okuyorum tutunma kanamasï diyorlar kanaması olanlar çoğunlukla tuttuğunu yazmïslar.
Canım kiyamam ne desek care olmaz Aman vazgeçmek yok ınsallah olacak2. Denem de hüsranla son buldu.
Nasip değilmiş daha, hayırlısı buymuş. İnşallah sonuç almayanlar güzel haber verir.
2. Denem de hüsranla son buldu.
Nasip değilmiş daha, hayırlısı buymuş. İnşallah sonuç almayanlar güzel haber verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?