2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Hayırlısı diyorum. Kan tahlili yatırmadık daha onu bekliyorum Çarşamba ama yine de ayni şekilde kanama olması hiç umut vermiyor. Bir müddet toparlanıp sonra tekrar deneyeceğiz. İmkan verdiği müddetçe deneyecegim.

Canım kiyamam ne desek care olmaz Aman vazgeçmek yok ınsallah olacak
Vazgeçmek yok imkan oldukça bu yola devam. Olacak inşallah

Kıxlar geçmiş olsun.umut kaybetmek yok.bende 19 unda transfer oldu.son üç dört gündür ağrılarım var adet ağrısı gibi.hemşireyi aradım beklediğimiz ağrı dedi.sizde ağrı varmı.kullandığım ilaçları yazayım size.Günde üç kez estrofem günde bir kez aspirin ve bemiks c günde iki kez crinore jel.ve son olarakda kan sulandırıcı kan pıhtılaşma olanların kullanması gereken cleksan iğne kullanıyorum.İnşallah güzel sonuçlarımız alırız.

Kızlar yarın bebis yada bebis leri alıyorum 3.30 da ikincisi gelişmeye devam ediyordu transfer sonrası yola çıkmak sorun yaratmaz ınsallah 2 saatlik bir yol olacak arka tarafta yatarim

Merhaha bu gün 11 gun oldu trasfer olalı normalde yarïn test günüm. Ama ben dayanamadım gittim kan verdim saat 11 3o gibi belli olur dediler allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin.

Merhaha bu gün 11 gun oldu trasfer olalı normalde yarïn test günüm. Ama ben dayanamadım gittim kan verdim saat 11 3o gibi belli olur dediler allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin.

hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadaşım dualarımız seninle bugün benimde 13. gün doktorum 15. gün istedi diye sabredip yaptırmıyorum ama ölücem meraktan

Kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptim ilk 3 dk da silik olarak ikinci çizgi cikti . 10 dk gecmeden de belirginleşti, hic bir belirtim filanda yok , test günüm 28 i daha 2 gun var... Acaba bu erken gebelik testleri yanıltıcı olabilir mi, veya kullandığım ilaçlardan mı pozitif sonuç çıktı diye düşünüyorum. Kendimi de kaptırmak istemiyorum bu sonuca..Kızlar çıkan sonucun fotograflarını ekledim..

bence hamilesin arkadaşım madem idrarı yaptın git kan testinide yaptır bence

Evett hamilesinn gözün aydın .rabbim kucagïna almayıda nasip etsin.Insallah.

Ya bisey

Kızlar iki embriyon transfer edilip kanaması olan var mı. Ya da böyleyken sonuç öğrenen

Kızlar iki embriyon transfer edilip kanaması olan var mı. Ya da böyleyken sonuç öğrenen
BENİMDE 3. GÜN 2 EMBRİYO TRANSFERİ YAPILDI, AMA KANAMA V.S. OLMADI, SADECE 5. VE 6. GÜNLERDE SOL KASIĞIMDA SIZI VARDI AMA ÇOKTA RAHATSIZ EDİCİ DEĞİLDİ.

BENİMDE 3. GÜN 2 EMBRİYO TRANSFERİ YAPILDI, AMA KANAMA V.S. OLMADI, SADECE 5. VE 6. GÜNLERDE SOL KASIĞIMDA SIZI VARDI AMA ÇOKTA RAHATSIZ EDİCİ DEĞİLDİ.
Benim 7. Gün bir damladan az lekeleme oldu ancak hafta sonu kanamam arttı ve bugün bana hemşire jeli birakmami söyleşi. Bir iğne verdi. Adet kanaması gibi ama ara ara gelip gidiyor. Çok sandım var. Bir öncekinde pozitifti ama kan testi sonrası şiddetli kanamam başladı ve erken düşükle sonuçlandı. Şimdide aynı büyük ihtimal ama iki tane olduğu için birinden hala umudum var nasip olur inşallah hayırlısıyla.
sende güzel haber alırsın inşallah canim

Kızlar transfere gidiyorum 3.30 da kismetse dua edin ınsallh güzel olur

benim ikinci denememde sen kimyasal yaşamıştın aynı topicteydik gene o zamanda çok dua etmiştim senin için şimdide ediyorum zaten elimizden gelen belkide tek şey dua etmek, allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah gönlüne göre olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…