Hayırlısı diyorum. Kan tahlili yatırmadık daha onu bekliyorum Çarşamba ama yine de ayni şekilde kanama olması hiç umut vermiyor. Bir müddet toparlanıp sonra tekrar deneyeceğiz. İmkan verdiği müddetçe deneyecegim.inan negatif haberlerini okudukça kendim negatif almış gibi kahroluyorum 2 kez o yutamadığın acı duyguyu tattığım için seni çok çok iyi anlıyorum arkadaşım üzme kendini ne olur pes etme olacak allahın izniyle iyi düşün iyi olsun.
Vazgeçmek yok imkan oldukça bu yola devam. Olacak inşallahCanım kiyamam ne desek care olmaz Aman vazgeçmek yok ınsallah olacak
hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canımKızlar yarın 3.30 da transfer birinin durumu iyimis diğeri de gelişmeye başlamış ınsallah ikisini de alır gelirim
Merhaha bu gün 11 gun oldu trasfer olalı normalde yarïn test günüm. Ama ben dayanamadım gittim kan verdim saat 11 3o gibi belli olur dediler allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin.
Kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptim ilk 3 dk da silik olarak ikinci çizgi cikti . 10 dk gecmeden de belirginleşti, hic bir belirtim filanda yok , test günüm 28 i daha 2 gun var... Acaba bu erken gebelik testleri yanıltıcı olabilir mi, veya kullandığım ilaçlardan mı pozitif sonuç çıktı diye düşünüyorum. Kendimi de kaptırmak istemiyorum bu sonuca..Kızlar çıkan sonucun fotograflarını ekledim..Eki Görüntüle 1668465 Eki Görüntüle 1668464
Evett hamilesinn gözün aydın .rabbim kucagïna almayıda nasip etsin.Insallah.Kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptim ilk 3 dk da silik olarak ikinci çizgi cikti . 10 dk gecmeden de belirginleşti, hic bir belirtim filanda yok , test günüm 28 i daha 2 gun var... Acaba bu erken gebelik testleri yanıltıcı olabilir mi, veya kullandığım ilaçlardan mı pozitif sonuç çıktı diye düşünüyorum. Kendimi de kaptırmak istemiyorum bu sonuca..Kızlar çıkan sonucun fotograflarını ekledim..Eki Görüntüle 1668465 Eki Görüntüle 1668464
Evett hamilesinn gözün aydın .rabbim kucagïna almayıda nasip etsin.Insallah.[/ya bisey sorucam erken gebelik testi normal idrar testinden farklımı oluyor cünkü bu sabah bende yaptım tek çizgi cıktı o yuzden kan tahlili verdim ama hic umudum yok aramalarını bekliyorum.
Kizlar sonuç malesef negatif.
Ah kuzum anlıyorum senii çok zor ama vazgeçmek yok ınsallah olacakKizlar sonuç malesef negatif.
ÇOK ZOR BİR SÜREÇ, HAYIRLISI OLSUN NE DENİLEBİLİR Kİ...Kizlar sonuç malesef negatif.
Allah yardımcın olsun canım.Kizlar sonuç malesef negatif.
BENİMDE 3. GÜN 2 EMBRİYO TRANSFERİ YAPILDI, AMA KANAMA V.S. OLMADI, SADECE 5. VE 6. GÜNLERDE SOL KASIĞIMDA SIZI VARDI AMA ÇOKTA RAHATSIZ EDİCİ DEĞİLDİ.Kızlar iki embriyon transfer edilip kanaması olan var mı. Ya da böyleyken sonuç öğrenen
Benim 7. Gün bir damladan az lekeleme oldu ancak hafta sonu kanamam arttı ve bugün bana hemşire jeli birakmami söyleşi. Bir iğne verdi. Adet kanaması gibi ama ara ara gelip gidiyor. Çok sandım var. Bir öncekinde pozitifti ama kan testi sonrası şiddetli kanamam başladı ve erken düşükle sonuçlandı. Şimdide aynı büyük ihtimal ama iki tane olduğu için birinden hala umudum var nasip olur inşallah hayırlısıyla.BENİMDE 3. GÜN 2 EMBRİYO TRANSFERİ YAPILDI, AMA KANAMA V.S. OLMADI, SADECE 5. VE 6. GÜNLERDE SOL KASIĞIMDA SIZI VARDI AMA ÇOKTA RAHATSIZ EDİCİ DEĞİLDİ.
Kızlar transfere gidiyorum 3.30 da kismetse dua edin ınsallh güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?