2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Sağol canim allah razı olsun sen neler yaptın tam bir yıl geçti umut2255 tim onzamanlar

dondurulmuşlar ikinciyi yaptık oda direk negatif sonra doktor git kendini hazırla bomba gibi gel 3. yü sıfırdan yapıcaz dedi opu sonrası donduruldu 2 ay dinlendim ilaçlar vucüttan atıldı sonra çözüldü transfer oldu filan hayırlısıyla 13. gün bugün çarşamba testim var.

Canım ben geceden beri aç susuz anestezi vercekler uykuda sanırım sonda ile doldurulur normalde kaç lt icilio ben korktuğum için anestezi alicam
Hımm tamam canım.ben bata zorlandım çişimi kaçırmam diye transferin heyecanını yaşayamadım.ondan dedim canım.İnşallah hayırlısıyla bebişlerini al rahmine annelerini özlemişlerdir :) Allah yardımcın olsun senin hepimizin

Slm
Benimde dondurulmus embriyo transferim oldu 2 gun sonra bel agrim olustu 5 dk bile oturamiyorum hemen agri basliyor yarin baktiracagim bende insallah oyledir

merhaba canim
beneden 4 gün sonra olmussun. hadi hayirlisi insallah. bende estrofem 2-2-2 aliyorum fobiol 1 tane carospin 1 tane dekort 1 tane crinore jel 1 tane günde 2 tane ignem var ve 2 tane vajinal fitilim var. bisey unutmadim herhalde.

hadi hayirlisi canim. test günümüz ayniymis.

karnim ve belim agriyor. adet olucakmisim gibi. birde gögüslerim agriyor. bakalim carsamba netice ne olucak
İnşallah güzel haberini aliriz benimde cuma günü bakalım. Ama ben pek bişey hissetmiyorum inşallah tutmuştur

merhaba canim
beneden 4 gün sonra olmussun. hadi hayirlisi insallah. bende estrofem 2-2-2 aliyorum fobiol 1 tane carospin 1 tane dekort 1 tane crinore jel 1 tane günde 2 tane ignem var ve 2 tane vajinal fitilim var. bisey unutmadim herhalde.
ne kadar çok ilaç kullanıyorsun bende kendim için çok kullanıyorum diyordum.iğne ne iğnesi canım.

İnşallah güzel haberini aliriz benimde cuma günü bakalım. Ama ben pek bişey hissetmiyorum inşallah tutmuştur
Benimde cumartesi acilde yaptıracağım sanırım. Canım cuma günü tatil olacak.acile gideceksin büyük ihtimal.tabi özetler nasıldır bilmem.

Merhaba arkadaşlar şu adet gecikmesi olmasaydı ben de bu günlerde sonuç alacaktim..malesef daha cuma günü baslayabildik iğnelere.dr yumurta toplandiktan sonra dondurup diğer ay taransfer yapalım dedi .beni listeden silebilirsiniz. ...sizleri takip ediyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Benimde cumartesi acilde yaptıracağım sanırım. Canım cuma günü tatil olacak.acile gideceksin büyük ihtimal.tabi özetler nasıldır bilmem.
Bende bilemedim gerçi özel açıktır diye düşünüyorum ama ilk negatif haberimi aldığım yer olduğu için pek istemiyorum da ( ilki tüp bebek değildi sadece ilaçla destek yapmıştı dr) bakalım o gün artık neresi olursa gidicem

Kızlar bebis leri aldim yolda dönüyor um 6 Kasım test tarihi dua edin progestan iğne estrofem coraspiri folik ve hibor kan sulandirucu ilaçları m bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…