Sağol canim allah razı olsun sen neler yaptın tam bir yıl geçti umut2255 tim onzamanlarbenim ikinci denememde sen kimyasal yaşamıştın aynı topicteydik gene o zamanda çok dua etmiştim senin için şimdide ediyorum zaten elimizden gelen belkide tek şey dua etmek, allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah gönlüne göre olur herşey
Canım suyunu aman ayarlada içKızlar yarın bebis yada bebis leri alıyorum 3.30 da ikincisi gelişmeye devam ediyordu transfer sonrası yola çıkmak sorun yaratmaz ınsallah 2 saatlik bir yol olacak arka tarafta yatarim
Canım ben geceden beri aç susuz anestezi vercekler uykuda sanırım sonda ile doldurulur normalde kaç lt icilio ben korktuğum için anestezi alicamBen
Canım suyunu aman ayarlada iç
Hımm tamam canım.ben bata zorlandım çişimi kaçırmam diye transferin heyecanını yaşayamadım.ondan dedim canım.İnşallah hayırlısıyla bebişlerini al rahmine annelerini özlemişlerdir :) Allah yardımcın olsun senin hepimizinCanım ben geceden beri aç susuz anestezi vercekler uykuda sanırım sonda ile doldurulur normalde kaç lt icilio ben korktuğum için anestezi alicam
canım üzülme inşallah bizimde kucağımıza dolar sağlıklı hayırlı bi şekilde evlatlarımız.kaç embriyo hangi hastane ve rahatsızlığın varmıydı canım.Kizlar sonuç malesef negatif.
Benimde dondurulmus embriyo transferim oldu 2 gun sonra bel agrim olustu 5 dk bile oturamiyorum hemen agri basliyor yarin baktiracagim bende insallah oyledirKıxlar geçmiş olsun.umut kaybetmek yok.bende 19 unda transfer oldu.son üç dört gündür ağrılarım var adet ağrısı gibi.hemşireyi aradım beklediğimiz ağrı dedi.sizde ağrı varmı.kullandığım ilaçları yazayım size.Günde üç kez estrofem günde bir kez aspirin ve bemiks c günde iki kez crinore jel.ve son olarakda kan sulandırıcı kan pıhtılaşma olanların kullanması gereken cleksan iğne kullanıyorum.İnşallah güzel sonuçlarımız alırız.
son düsükte test yapmak istediler fakat bebek öleli bi kac gün oldu diye bi sonuc alamamistim canimInsallah bu sefer kucagina alirsin. Dusuklerin sebebini arastirdinmi? Bellimi sebepleri.
Amin canim. hepimiz icin insallah hayirlisi olurHayirlisi olsun canim
karnim ve belim agriyor. adet olucakmisim gibi. birde gögüslerim agriyor. bakalim carsamba netice ne olucakBişeyler hissediyor musunuz peki? Belirti var mı? Gerçi herkes de belirti olmayabiliyormuş
moralini bozma canim. vajinal jel kulaniyormusun?? benim Doktor bana dedi o jel kanama yapa bilir diye .( umudunu kaybetmeyin ne olur lekelenme gibi kahverengiyse moralinizi bozup kendinizi heba etmeyin ... Dualarım sizinle
merhaba canimKıxlar geçmiş olsun.umut kaybetmek yok.bende 19 unda transfer oldu.son üç dört gündür ağrılarım var adet ağrısı gibi.hemşireyi aradım beklediğimiz ağrı dedi.sizde ağrı varmı.kullandığım ilaçları yazayım size.Günde üç kez estrofem günde bir kez aspirin ve bemiks c günde iki kez crinore jel.ve son olarakda kan sulandırıcı kan pıhtılaşma olanların kullanması gereken cleksan iğne kullanıyorum.İnşallah güzel sonuçlarımız alırız.
hadi hayirlisi canim. test günümüz ayniymis.dondurulmuşlar ikinciyi yaptık oda direk negatif sonra doktor git kendini hazırla bomba gibi gel 3. yü sıfırdan yapıcaz dedi opu sonrası donduruldu 2 ay dinlendim ilaçlar vucüttan atıldı sonra çözüldü transfer oldu filan hayırlısıyla 13. gün bugün çarşamba testim var.
İnşallah güzel haberini aliriz benimde cuma günü bakalım. Ama ben pek bişey hissetmiyorum inşallah tutmuşturkarnim ve belim agriyor. adet olucakmisim gibi. birde gögüslerim agriyor. bakalim carsamba netice ne olucak
ne kadar çok ilaç kullanıyorsun bende kendim için çok kullanıyorum diyordum.iğne ne iğnesi canım.merhaba canim
beneden 4 gün sonra olmussun. hadi hayirlisi insallah. bende estrofem 2-2-2 aliyorum fobiol 1 tane carospin 1 tane dekort 1 tane crinore jel 1 tane günde 2 tane ignem var ve 2 tane vajinal fitilim var. bisey unutmadim herhalde.
Benimde cumartesi acilde yaptıracağım sanırım. Canım cuma günü tatil olacak.acile gideceksin büyük ihtimal.tabi özetler nasıldır bilmem.İnşallah güzel haberini aliriz benimde cuma günü bakalım. Ama ben pek bişey hissetmiyorum inşallah tutmuştur
Bende bilemedim gerçi özel açıktır diye düşünüyorum ama ilk negatif haberimi aldığım yer olduğu için pek istemiyorum da ( ilki tüp bebek değildi sadece ilaçla destek yapmıştı dr) bakalım o gün artık neresi olursa gidicemBenimde cumartesi acilde yaptıracağım sanırım. Canım cuma günü tatil olacak.acile gideceksin büyük ihtimal.tabi özetler nasıldır bilmem.
Hadi hayırlısı olsun canım annelerine sımsıkı tutınsunlar inşallah :)Kızlar bebis leri aldim yolda dönüyor um 6 Kasım test tarihi dua edin progestan iğne estrofem coraspiri folik ve hibor kan sulandirucu ilaçları m bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?