2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

İnşallah güzel haberini aliriz benimde cuma günü bakalım. Ama ben pek bişey hissetmiyorum inşallah tutmuştur
hic stress yapma canim. hep belirti olucak diye bisey yok. hadi seninde hayirli haberini bekliyorum insallah. be daha 3 ay tiril tiril titricem. 3 tane düsük yaptim hepde 3 aylikken.. bakalim artik. hayirlisi neyse o olsun

hic stress yapma canim. hep belirti olucak diye bisey yok. hadi seninde hayirli haberini bekliyorum insallah. be daha 3 ay tiril tiril titricem. 3 tane düsük yaptim hepde 3 aylikken.. bakalim artik. hayirlisi neyse o olsun
Canım sen pıhtılaşma testi yaptırdın mı??

Canım benim... Teşekkür ederim inşallah bu sefer sana tutunur miniğin kucağına almayı nasip etsin Allah

hadi güzelim hayirlisi olsun....dualarimiz seninle
Teşekkür ederim canım benim ; bu sabahta erken gebelik testi yaptım ve yine çift çizgi çıktı ama 2. çizgi tam netleşmiyo, acaba değerim çok düşük yükselmiyor , yada kullandığım ilaçlardan öyle çıkıyor....
yarın kesin sonuç belli olucak yarın test günüm hayırlısı olsun ...

ne güzel iste. coookkk sevindim. daha tam net netice almak icin erken. onun icin kantesti yapicaklar ya canim. deyerin gün gectikce yükselicek allahin izniyle sen icini ferah tut. psikolojik durumda cok önemli bak. hadi yarinda benim test var.

Ayy bende çok heyecanlandım inşallah ilk sizin güzel haberlerinizi alalım kızlar idrar testi yanıltabilir o yüzden umutsuzluğa kapılıp moralini bozma cNım B brtan

Ayy bende çok heyecanlandım inşallah ilk sizin güzel haberlerinizi alalım kızlar idrar testi yanıltabilir o yüzden umutsuzluğa kapılıp moralini bozma cNım B brtan
OLUMSUZ SONUÇLANSA DA BİZ BU YALDA İLERLİCEZ ARTIK, BU GÜZEL MUTLULUĞU ALLAH NASİP KISMET EDER İNŞALLAH BİR GÜN , UMUTLAR HİÇBİR ZAMAN TÜKENMİYOR...

Kızlar dün bebis leri aldim 6 Kasım test tarihim varmi sonuç bekleyenler

Kıxlar idrar testi benim sürekli silik çizgi çıkıyordu ona çokda güvenmeyin.kan testi yaptırın.bende çok denedim zamanında.bu sefer kan testini bekleyeceğim.boşuna moralinizi bozmayın derim.bugünü saymazsak 4 gün kaldı inşallah beebişlerimix sağlıklı güzel güzel tutunmuşlardır.benim adet gibi karın ağrısı ve göğüslerde ağrı dışında bi belirttim yok şimdilik.Sizin belirtilerinin varmı test günü yaklaşan annecikler,:)

selam,
benimde sadece adet olucakmis gibi agrim var birde gögüslerim agriyor. yarin test günüm

selam,
benimde sadece adet olucakmis gibi agrim var birde gögüslerim agriyor. yarin test günüm
Ben iki yıldır sürekli test yapardım.ve hep silik çizgi çıkıyordu.bir keresinde baya çizgi belirdi.gebelik olmadı hiçbirinde.ama şimdi hiç elim gitmiyor teste.korkudan mı neden anlamadım.birde bişi hissediyor musun sen.yani hani derler ya hissedilir diye.sende varmı.ben hiç bişi hissetmiyorum.

Yarin ne çok test günü varmış. Benimde yarin ama sonucu zaten tahmin ediyorum. İnşallah sizler güzel haber verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…