inanirim canim korkudandir. yok bisey hiss edmiyorum yada hayal kirikligina ugramamak icin hiss etmek istemiyorumda olabilir....vallah net bi cevap veremicem güzelim yaBen iki yıldır sürekli test yapardım.ve hep silik çizgi çıkıyordu.bir keresinde baya çizgi belirdi.gebelik olmadı hiçbirinde.ama şimdi hiç elim gitmiyor teste.korkudan mı neden anlamadım.birde bişi hissediyor musun sen.yani hani derler ya hissedilir diye.sende varmı.ben hiç bişi hissetmiyorum.
ben sadece bebegin karnimda öldügünü hiss ediyordum. birden bi bosluk hiss ediyordum. benim beyimde bana her seferinde kiziyordu kendini deli ediyorsun bisey yoktur diye ,ama malisef her seferinde hakli olan ben oldum....bakalim yarin netice ne olucak...inanirim canim korkudandir. yok bisey hiss edmiyorum yada hayal kirikligina ugramamak icin hiss etmek istemiyorumda olabilir....vallah net bi cevap veremicem güzelim ya
Canım hafifi silik çıkınca defalarca kan testinde negatif aldığım oldu.sen idrar testine bakma.kan testi yaptırdın mı?kizlar,
aranizda testi positif cikipta kan testi negatif cikan var mi?????
Yarin bu soruya cevap vericem:)kizlar,
aranizda testi positif cikipta kan testi negatif cikan var mi?????
Günaydin canim,Canım hafifi silik çıkınca defalarca kan testinde negatif aldığım oldu.sen idrar testine bakma.kan testi yaptırdın mı?
hadi canim insallah positif cikar. benimde bugün kann testim var.Yarin bu soruya cevap vericem:)
Hayirlisi olsun heyecanla bekliyozGünaydin canim,
bugün kann testim var. haber alir Almaz hberdar ederim sizi
Hadi insallah güzel haberler olucak canimKIZLAR SABAH SAAT 9:00 DA KAN VERDİM SONUÇ 11:00 DE ÇIKACAK, EŞİM ALMAYA GİDİCEK SONUCU , İÇİMDEN BİR SES YİNE OLMADI DİYOR , HİÇ AĞRIM SIZIM YOK, BİRŞEY HİSSETMİYORUM.. BU SABAH KALKTIM VE KAN SONUCU VERMEYE GİTMEDEN İDRAR TESTİ YAPTIM VE 3 GÜNDÜR POZİTİF ÇIKIYOR...UMUTLANMAK İSTEMİYORUM İDRAR TESTLERİ YANILTICI OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, SONUCU SİZLERLE PAYLAŞICAM...
Canım benimm inşallah güzel haberini alırız bugün tüm arkadaşlardan pozitif sonuçlarını duyalımKIZLAR SABAH SAAT 9:00 DA KAN VERDİM SONUÇ 11:00 DE ÇIKACAK, EŞİM ALMAYA GİDİCEK SONUCU , İÇİMDEN BİR SES YİNE OLMADI DİYOR , HİÇ AĞRIM SIZIM YOK, BİRŞEY HİSSETMİYORUM.. BU SABAH KALKTIM VE KAN SONUCU VERMEYE GİTMEDEN İDRAR TESTİ YAPTIM VE 3 GÜNDÜR POZİTİF ÇIKIYOR...UMUTLANMAK İSTEMİYORUM İDRAR TESTLERİ YANILTICI OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, SONUCU SİZLERLE PAYLAŞICAM...
BENCE KASIK VE BEL AĞRISI Bİ BELİRTİ GİBİ GELİYOR BANA, UMARIM BEBİŞLERİN SANA SIMSIKI TUTUNUR...Kızlar gunaydin daha 3 gün oldu ama kasık ve bel çok agruo çok korkuom kötü birsey mi var diye 6 Kasım test tarihim
Kötü şeyler düşünme canım. Tutunma belirtisi de olabilirKızlar gunaydin daha 3 gün oldu ama kasık ve bel çok agruo çok korkuom kötü birsey mi var diye 6 Kasım test tarihim
İnşallah canim ama erken dimi dahaBENCE KASIK VE BEL AĞRISI Bİ BELİRTİ GİBİ GELİYOR BANA, UMARIM BEBİŞLERİN SANA SIMSIKI TUTUNUR...
İnşallah canim ama erken degilmiKötü şeyler düşünme canım. Tutunma belirtisi de olabilir
Bende okuduğum şeylerden yola çıkarak öyle diye tahmin ediyorum canım. İlaçların yan etkisi de olabilirmiş. Off kendini dinlememek çok zor biliyorum. Bende şuan belirti arıyorum kendimce.İnşallah canim ama erken degilmi
İlk negatif sonucumu aldığım gün negatif sonucu almak değil beklemek beni mahvetmişti... Heyecandan sabahın köründe laboratuvardaydım.Ordakiler sonucu dr umun arayıp vereceğini söylediler. Saat 11.05 de çıkması gereken sonuç ha şimdi arıcaklar ayy acaba sonuç negatif diye mi aramıyorlar diye hem eşimi hem kendimi yedim bitirdim.kafam dağılsın diye eşim evde beklemeyelim demişti. Bende arayamıyorum en sonunda saat 12 de aradım. Doktorun yardımcısı demesin mi bize sonuç gelmedi... Bir de 2 den sonra muayenehanede oluyorlar belki oraya fakslamışlardır ben sana hemen dönüş yapacağım dedi. En son saat 2 de doktorum aradı nedeni niçininin cvbını vermeden negatif olduğunu söyledi. Bende aptallığıma denk geldi birşey diyemedim... Ama bu sefer aynı hatayı yapmayacağım negatif sonuçtan çok beklemek harap etti beni o günBugün bekleyişin so günüydü. Her ne kadar sonucu aşağı yukarı tahmin etsem de kan verdim ve son bir saat daha bekleyeceğim.
Yalnız şunu öğrendim tüp bebek merkezleri duygudan yoksun. Parayı verene kadar canım cicim ondan sonra ne doktoru görüyorsun ne adam akıllı muhatap buluyorsun. Samimiyete inancım kalmadı artık. Allah yardımcımız olsun cümlemizin
BenKIZLAR SABAH SAAT 9:00 DA KAN VERDİM SONUÇ 11:00 DE ÇIKACAK, EŞİM ALMAYA GİDİCEK SONUCU , İÇİMDEN BİR SES YİNE OLMADI DİYOR , HİÇ AĞRIM SIZIM YOK, BİRŞEY HİSSETMİYORUM.. BU SABAH KALKTIM VE KAN SONUCU VERMEYE GİTMEDEN İDRAR TESTİ YAPTIM VE 3 GÜNDÜR POZİTİF ÇIKIYOR...UMUTLANMAK İSTEMİYORUM İDRAR TESTLERİ YANILTICI OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, SONUCU SİZLERLE PAYLAŞICAM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?