- 10 Şubat 2015
- 153
- 82
- 18
bende dün bi ağlama krizine girdim.Dr um çok iyi fakat sekreter ve hemşireler gerçekten işlemiyor.üç dört kez ilaçlar konusunda kriz yaşandı.eşime eben artık ordaki ne sekreterleri ne hemşireye muhatap olmayacağım dedim sen ara.Dün çıldırtıyor beni.ağla ağla öldüm.sinirden.Allah yardımcımız olsun.bu durumda olmayan anlayamaz.İlk negatif sonucumu aldığım gün negatif sonucu almak değil beklemek beni mahvetmişti... Heyecandan sabahın köründe laboratuvardaydım.Ordakiler sonucu dr umun arayıp vereceğini söylediler. Saat 11.05 de çıkması gereken sonuç ha şimdi arıcaklar ayy acaba sonuç negatif diye mi aramıyorlar diye hem eşimi hem kendimi yedim bitirdim.kafam dağılsın diye eşim evde beklemeyelim demişti. Bende arayamıyorum en sonunda saat 12 de aradım. Doktorun yardımcısı demesin mi bize sonuç gelmedi... Bir de 2 den sonra muayenehanede oluyorlar belki oraya fakslamışlardır ben sana hemen dönüş yapacağım dedi. En son saat 2 de doktorum aradı nedeni niçininin cvbını vermeden negatif olduğunu söyledi. Bende aptallığıma denk geldi birşey diyemedim... Ama bu sefer aynı hatayı yapmayacağım negatif sonuçtan çok beklemek harap etti beni o gün
Amin canım amin. Bu durumda olmayan anlayamaz dediğin gibibende dün bi ağlama krizine girdim.Dr um çok iyi fakat sekreter ve hemşireler gerçekten işlemiyor.üç dört kez ilaçlar konusunda kriz yaşandı.eşime eben artık ordaki ne sekreterleri ne hemşireye muhatap olmayacağım dedim sen ara.Dün çıldırtıyor beni.ağla ağla öldüm.sinirden.Allah yardımcımız olsun.bu durumda olmayan anlayamaz.
İlk negatif sonucumu aldığım gün negatif sonucu almak değil beklemek beni mahvetmişti... Heyecandan sabahın köründe laboratuvardaydım.Ordakiler sonucu dr umun arayıp vereceğini söylediler. Saat 11.05 de çıkması gereken sonuç ha şimdi arıcaklar ayy acaba sonuç negatif diye mi aramıyorlar diye hem eşimi hem kendimi yedim bitirdim.kafam dağılsın diye eşim evde beklemeyelim demişti. Bende arayamıyorum en sonunda saat 12 de aradım. Doktorun yardımcısı demesin mi bize sonuç gelmedi... Bir de 2 den sonra muayenehanede oluyorlar belki oraya fakslamışlardır ben sana hemen dönüş yapacağım dedi. En son saat 2 de doktorum aradı nedeni niçininin cvbını vermeden negatif olduğunu söyledi. Bende aptallığıma denk geldi birşey diyemedim... Ama bu sefer aynı hatayı yapmayacağım negatif sonuçtan çok beklemek harap etti beni o gün
KILZAR EŞİM SONUCU ALMIŞ 98.21 DEDİ POZİTİF ÇIKTI, DOKTORUMU ARADIM DOKTORUM SONUÇ İYİ DEDİ 12. GÜNDÜ BUGUN 2 GUN SONRA TESTİ TEKRAR EDİCEM ...
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallahKILZAR EŞİM SONUCU ALMIŞ 98.21 DEDİ POZİTİF ÇIKTI, DOKTORUMU ARADIM DOKTORUM SONUÇ İYİ DEDİ 12. GÜNDÜ BUGUN 2 GUN SONRA TESTİ TEKRAR EDİCEM ...
SENİNDE HAYIRLI OLSUN CANIM....gözün aydın arkadaşım inşallah iki gün sonraki testinde güzel çıkıcak bu 2 gün sonra tekrarla demelerini kafaya takma benim dün test sonucum 2543 çıktı doktorum emin olalım 2 gün sonra tekrarla dedi mis gibi gebesin, allah kucağına almayıda büyütüp mutlu olmayıda nasip etsin.
Çook sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsinKILZAR EŞİM SONUCU ALMIŞ 98.21 DEDİ POZİTİF ÇIKTI, DOKTORUMU ARADIM DOKTORUM SONUÇ İYİ DEDİ 12. GÜNDÜ BUGUN 2 GUN SONRA TESTİ TEKRAR EDİCEM ...
Hayirlisi olsun canim cok sevindimKILZAR EŞİM SONUCU ALMIŞ 98.21 DEDİ POZİTİF ÇIKTI, DOKTORUMU ARADIM DOKTORUM SONUÇ İYİ DEDİ 12. GÜNDÜ BUGUN 2 GUN SONRA TESTİ TEKRAR EDİCEM ...
Maşallah barekallah çok sevindim canımmmmmmm :) Sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah.bencede çok iyi bir sonuç.KILZAR EŞİM SONUCU ALMIŞ 98.21 DEDİ POZİTİF ÇIKTI, DOKTORUMU ARADIM DOKTORUM SONUÇ İYİ DEDİ 12. GÜNDÜ BUGUN 2 GUN SONRA TESTİ TEKRAR EDİCEM ...
Korkma canım ınsallah iyi sonucun benim ilk denemede 8 çıkmıştı kimyasal oldu sonra dediler ki kimyasal in arkasından denemeler tutuyormus ınsallh seninde oldu allahın izniyle bende şimdi ikinci deneme deyim transfer oldu 6 Kasım test tarihimDOKTORU ARADIĞIMDA İLAÇ OLARAK ; ESTROFEM SABAH AKŞAM 2 DEFA ALMAYA DEVAM ET DEDİ , GÜNDE 1 TANE FOLİBOL VE SABAH AKŞAM CRİNONE JEL KULLANMAMI SÖYLEDİ.
İNŞALLAH 2 GÜN SONRA ARTAR DEĞER ÇOK KORKUYORUM ÖNCEKİ GİBİ KİMYASAL GEBELİK OLUCAK DİYE...
Paşaya maşallah canımm :) inşallah bizde de Allah ol der ve olur.Kızlar ablamın ilk değeri 9 du. Ve şu anda tosun karşımda uyuyo maşallah :) ve ablam 3. Ayında bir kanama geçirdi ki halılar havlular heryer magfolmuştu.miyomu vardı ve kan pıhtılaşma vardı.paşamız çok şükür doğdu.şimdi 9 aylık.Rabbim büyüktür.İnşallah bizlerde anne olacağız.ablam gözümün önünde büyük bi örnek.bu arada kese de geç göründü kalp atışı da geç duyuldu.kün fe yekün :)
CANIM İNSAN SABIRSIZLANIYOR, BÖYLE YARAMAZLIK YAPMAK İSTİYOR AMA BENDE SENİN YAŞADIĞINI YAŞADIM 8. GÜN NEGATİFTİ BENİMDE, SIKMA CANINI BOŞUNA....Kan testim 30 unda ama ben bugün ilk idrarım bile olmayan idrarla gebelik testi yaptım hangi akla hizmet yaptım bilmiyorum
ve tabii ki sonucum negatiftüm umudum kırıldı...
Haklısın canım insan bile bile canını sıkar mı sıkıyor işte... Bir arkadaşım aynı şekilde negatifi görmüştü 8.gün şuan hamile. Kan testini beklemek en iyisi. İnşallah onda da olumsuz birşeyle karşılaşmam güzel haberi alırımCANIM İNSAN SABIRSIZLANIYOR, BÖYLE YARAMAZLIK YAPMAK İSTİYOR AMA BENDE SENİN YAŞADIĞINI YAŞADIM 8. GÜN NEGATİFTİ BENİMDE, SIKMA CANINI BOŞUNA....
İNŞALLAH CANIM, DULARIM BU YOLDA YÜRÜYEN , BEBEK İSTEYEN HERKEZE İÇİN, ALLAH TEZ VAKİTTE İSTEYENLERE BİZLERE BU GÜZEL DUYGULARI YAŞATMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH... UMUTLAR TÜKENMESİN HİÇ BİR ZAMANHaklısın canım insan bile bile canını sıkar mı sıkıyor işte... Bir arkadaşım aynı şekilde negatifi görmüştü 8.gün şuan hamile. Kan testini beklemek en iyisi. İnşallah onda da olumsuz birşeyle karşılaşmam güzel haberi alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?