2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

bende dün bi ağlama krizine girdim.Dr um çok iyi fakat sekreter ve hemşireler gerçekten işlemiyor.üç dört kez ilaçlar konusunda kriz yaşandı.eşime eben artık ordaki ne sekreterleri ne hemşireye muhatap olmayacağım dedim sen ara.Dün çıldırtıyor beni.ağla ağla öldüm.sinirden.Allah yardımcımız olsun.bu durumda olmayan anlayamaz.

Amin canım amin. Bu durumda olmayan anlayamaz dediğin gibi

Ilkinde bende çok sabirsizdim pozitif ciksada kisa zamanda sonuc husrandi. Ikincide ise ilkine benzer kanamam oldu uc gun boyunca aradim gittim en sonunda hemsire igne yazdi. Ama ben umutlu degilim beklentimi hevesimi yitirdim. Kan verdimama negatif sonuc bekliyorum. Bu surecte beni en uzen ayni sorun var diye israr etmeme ragmenuc gun yogun kanamanin sonrasi da igne vermeleri ve net konusmamalari oldu. Doktorada hemsirelerede inancimi yitirdim. Kaderden ote yol yok o yuzden nasipse olur dedim hep sonucta ALLAHTAN GELIYOR. Ancak insandan gelen muamele uzuyor beni. Allah yardimcimiz olsun

KILZAR EŞİM SONUCU ALMIŞ 98.21 DEDİ POZİTİF ÇIKTI, DOKTORUMU ARADIM DOKTORUM SONUÇ İYİ DEDİ 12. GÜNDÜ BUGUN 2 GUN SONRA TESTİ TEKRAR EDİCEM ...

gözün aydın arkadaşım inşallah iki gün sonraki testinde güzel çıkıcak bu 2 gün sonra tekrarla demelerini kafaya takma benim dün test sonucum 2543 çıktı doktorum emin olalım 2 gün sonra tekrarla dedi mis gibi gebesin, allah kucağına almayıda büyütüp mutlu olmayıda nasip etsin.

KIZLAR SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ; AMA İNSANIN İÇİNDE HEP BİR KORKU OLUYOR İSTER İSTEMEZ...

SENİNDE HAYIRLI OLSUN CANIM....

KIZLAR BENİM HİÇ BİR BELİRTİM YOK KASIK AĞRISI, GÖĞÜS AĞRISI, KANAMA, AKINTIM BİLE YOK....
BELİRTİ HİÇ ARAMAYIN DERİM BOŞUNA KENDİMİZİ STRESE SOKUYORUZ...

KILZAR EŞİM SONUCU ALMIŞ 98.21 DEDİ POZİTİF ÇIKTI, DOKTORUMU ARADIM DOKTORUM SONUÇ İYİ DEDİ 12. GÜNDÜ BUGUN 2 GUN SONRA TESTİ TEKRAR EDİCEM ...
Çook sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin

DOKTORU ARADIĞIMDA İLAÇ OLARAK ; ESTROFEM SABAH AKŞAM 2 DEFA ALMAYA DEVAM ET DEDİ , GÜNDE 1 TANE FOLİBOL VE SABAH AKŞAM CRİNONE JEL KULLANMAMI SÖYLEDİ.
İNŞALLAH 2 GÜN SONRA ARTAR DEĞER ÇOK KORKUYORUM ÖNCEKİ GİBİ KİMYASAL GEBELİK OLUCAK DİYE...

Maşallah barekallah çok sevindim canımmmmmmm :) Sağlıklı hayırlı evlatların olsun inşallah.bencede çok iyi bir sonuç.

Korkma canım ınsallah iyi sonucun benim ilk denemede 8 çıkmıştı kimyasal oldu sonra dediler ki kimyasal in arkasından denemeler tutuyormus ınsallh seninde oldu allahın izniyle bende şimdi ikinci deneme deyim transfer oldu 6 Kasım test tarihim

Kızlar ablamın ilk değeri 9 du. Ve şu anda tosun karşımda uyuyo maşallah :) ve ablam 3. Ayında bir kanama geçirdi ki halılar havlular heryer magfolmuştu.miyomu vardı ve kan pıhtılaşma vardı.paşamız çok şükür doğdu.şimdi 9 aylık.Rabbim büyüktür.İnşallah bizlerde anne olacağız.ablam gözümün önünde büyük bi örnek.bu arada kese de geç göründü kalp atışı da geç duyuldu.kün fe yekün :)

Paşaya maşallah canımm :) inşallah bizde de Allah ol der ve olur.

Kan testim 30 unda ama ben bugün ilk idrarım bile olmayan idrarla gebelik testi yaptım hangi akla hizmet yaptım bilmiyorum
ve tabii ki sonucum negatif tüm umudum kırıldı...

Kan testim 30 unda ama ben bugün ilk idrarım bile olmayan idrarla gebelik testi yaptım hangi akla hizmet yaptım bilmiyorum
ve tabii ki sonucum negatif tüm umudum kırıldı...
CANIM İNSAN SABIRSIZLANIYOR, BÖYLE YARAMAZLIK YAPMAK İSTİYOR AMA BENDE SENİN YAŞADIĞINI YAŞADIM 8. GÜN NEGATİFTİ BENİMDE, SIKMA CANINI BOŞUNA....

CANIM İNSAN SABIRSIZLANIYOR, BÖYLE YARAMAZLIK YAPMAK İSTİYOR AMA BENDE SENİN YAŞADIĞINI YAŞADIM 8. GÜN NEGATİFTİ BENİMDE, SIKMA CANINI BOŞUNA....
Haklısın canım insan bile bile canını sıkar mı sıkıyor işte... Bir arkadaşım aynı şekilde negatifi görmüştü 8.gün şuan hamile. Kan testini beklemek en iyisi. İnşallah onda da olumsuz birşeyle karşılaşmam güzel haberi alırım

İNŞALLAH CANIM, DULARIM BU YOLDA YÜRÜYEN , BEBEK İSTEYEN HERKEZE İÇİN, ALLAH TEZ VAKİTTE İSTEYENLERE BİZLERE BU GÜZEL DUYGULARI YAŞATMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH... UMUTLAR TÜKENMESİN HİÇ BİR ZAMAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…