Aminnnn sağol canımmm hepimize Allah nasip etsinİNŞALLAH CANIM, DULARIM BU YOLDA YÜRÜYEN , BEBEK İSTEYEN HERKEZE İÇİN, ALLAH TEZ VAKİTTE İSTEYENLERE BİZLERE BU GÜZEL DUYGULARI YAŞATMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH... UMUTLAR TÜKENMESİN HİÇ BİR ZAMAN
BENİM İDRARDA 10. GÜNDEN 12. GÜNE KADAR BAKTIĞIMDA İDRAR TESTİM POZİTİF ÇIKTI, KAN TESTİM DE 98.21 ÇIKTIkizlar,
aranizda testi positif cikipta kan testi negatif cikan var mi?????
98 negatif mi?BENİM İDRARDA 10. GÜNDEN 12. GÜNE KADAR BAKTIĞIMDA İDRAR TESTİM POZİTİF ÇIKTI, KAN TESTİM DE 98.21 ÇIKTI
Canım kabızlık veni öldürüyordu patlayacaktım nerdeyse.sebze ağırlıklı ye.hemen değil ama bir günde gösteriyor etkisini.birde yatarken ve sabak kalktığında salatalık ye.ve kesinlikle bol su iç.ben transferden öncede kabızdım.bide transfer sonrası hareketsizlik eklendi.kaldığımız otelde özel sebze yemeği yaptırdı eşim sırf kabızlık geçsin diye.işe de yaradı.meyve ye.özellikle posalı.mandalina çok yiyorum. ALLAH kolaylık versin çok zorrrrr çok iyi anlıyorum.Kızlar kasık ve bel ağrısına kabızlık ta eklendi zaten progestan iğneden kalcalar iptal deli olucam
Benim 70 çıksa takla atarım canım :)HAYIR CANIM POZİTİF AMA ÇOKTA YÜKSEK DEĞİL TABİİ Kİ....
Sağol canim kuru kayısı yedim duphalaca surup ictim biraz daha iyiyim fazla zorlanmadan yaptım çok şükürCanım kabızlık veni öldürüyordu patlayacaktım nerdeyse.sebze ağırlıklı ye.hemen değil ama bir günde gösteriyor etkisini.birde yatarken ve sabak kalktığında salatalık ye.ve kesinlikle bol su iç.ben transferden öncede kabızdım.bide transfer sonrası hareketsizlik eklendi.kaldığımız otelde özel sebze yemeği yaptırdı eşim sırf kabızlık geçsin diye.işe de yaradı.meyve ye.özellikle posalı.mandalina çok yiyorum. ALLAH kolaylık versin çok zorrrrr çok iyi anlıyorum.
Ayyyy aynen ben ysaKızlar kasık ve bel ağrısına kabızlık ta eklendi zaten progestan iğneden kalcalar iptal deli olucam
Aynen canım ya yeni azaldi sabah 7 den beri mahvoldum senin dun muydu sanırım iki gün var test tarihimizde herseyi paylaşalım progestan iğne var 2 ampul mahvedio hibor iğne estrofem folio ve coraspiri ilaçlarım varAyyyy aynen ben ysa
Bu igne yeri nasıl agriyo
Belim agriyo
Fena gazim var
Arada kasiklarimds agriyo
Benm transfer dün yapildiAynen canım ya yeni azaldi sabah 7 den beri mahvoldum senin dun muydu sanırım iki gün var test tarihimizde herseyi paylaşalım progestan iğne var 2 ampul mahvedio hibor iğne estrofem folio ve coraspiri ilaçlarım var
Ben arads evin içinde yuruom sürekli yatma kan dolaşımını lazımBenm transfer dün yapildi
Agrilar bugun old
Yatmaktan mi acaba belim agridiki bit lavaboya namaza kalkyorum kansulandirico igne progestan igne var jel ve 1 hap var
Canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.nerede tedavi oluyordun.sorunun neydi.belki yazmışsındır ben atlamışımfır.umarım benim bebişlerim olur.ameliyatımı yapan Dr uma tüp bebek yaptırdım.eğer bebeklerde tutarsa sana onu önerebilirim.tek sorun sekreter ve hemşirelerin ilaçlardan bihaber olmalarıBenim 0.100 çıktı zaten belliydi. Seneye yaza kadar tüp bebek düşünmüyorum. Vücudumu dillendirip nasip olursa 3. Tedavi için hazırlayacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin. İnşallah sonuç bekleyenler tedaviye yeni başlayanlar güzel sonuçlar alırsınız. Allah'a emanet olun.
Ankara Memorial iki denememde burda oldu. Baska ilden geldim belki bir sonraki istanbul olur bilmiyorum. Hayirlisi bakalim. Allay yardimcin olsun inşallah bebeklerin seninle olurCanım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.nerede tedavi oluyordun.sorunun neydi.belki yazmışsındır ben atlamışımfır.umarım benim bebişlerim olur.ameliyatımı yapan Dr uma tüp bebek yaptırdım.eğer bebeklerde tutarsa sana onu önerebilirim.tek sorun sekreter ve hemşirelerin ilaçlardan bihaber olmaları
Oda bu Dr için değer diyorum.Ki bakalım bebekler tutacak mı.gönlünü ferah tut.Allahım bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah.
Ben protestan i fitil seklinde aliyorum ya günde 3 kezAynen canım ya yeni azaldi sabah 7 den beri mahvoldum senin dun muydu sanırım iki gün var test tarihimizde herseyi paylaşalım progestan iğne var 2 ampul mahvedio hibor iğne estrofem folio ve coraspiri ilaçlarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?