2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Aminnnn sağol canımmm hepimize Allah nasip etsin

Kızlar kasık ve bel ağrısına kabızlık ta eklendi zaten progestan iğneden kalcalar iptal deli olucam

Kızlar kasık ve bel ağrısına kabızlık ta eklendi zaten progestan iğneden kalcalar iptal deli olucam
Canım kabızlık veni öldürüyordu patlayacaktım nerdeyse.sebze ağırlıklı ye.hemen değil ama bir günde gösteriyor etkisini.birde yatarken ve sabak kalktığında salatalık ye.ve kesinlikle bol su iç.ben transferden öncede kabızdım.bide transfer sonrası hareketsizlik eklendi.kaldığımız otelde özel sebze yemeği yaptırdı eşim sırf kabızlık geçsin diye.işe de yaradı.meyve ye.özellikle posalı.mandalina çok yiyorum. ALLAH kolaylık versin çok zorrrrr çok iyi anlıyorum.

Benim 0.100 çıktı zaten belliydi. Seneye yaza kadar tüp bebek düşünmüyorum. Vücudumu dillendirip nasip olursa 3. Tedavi için hazırlayacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin. İnşallah sonuç bekleyenler tedaviye yeni başlayanlar güzel sonuçlar alırsınız. Allah'a emanet olun.

Benim 0.100 çıktı zaten belliydi. Seneye yaza kadar tüp bebek düşünmüyorum. Vücudumu dillendirip nasip olursa 3. Tedavi için hazırlayacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin. İnşallah sonuç bekleyenler tedaviye yeni başlayanlar güzel sonuçlar alırsınız. Allah'a emanet olun.

Sağol canim kuru kayısı yedim duphalaca surup ictim biraz daha iyiyim fazla zorlanmadan yaptım çok şükür

Ayyyy aynen ben ysa
Bu igne yeri nasıl agriyo
Belim agriyo
Fena gazim var
Arada kasiklarimds agriyo
Aynen canım ya yeni azaldi sabah 7 den beri mahvoldum senin dun muydu sanırım iki gün var test tarihimizde herseyi paylaşalım progestan iğne var 2 ampul mahvedio hibor iğne estrofem folio ve coraspiri ilaçlarım var

Aynen canım ya yeni azaldi sabah 7 den beri mahvoldum senin dun muydu sanırım iki gün var test tarihimizde herseyi paylaşalım progestan iğne var 2 ampul mahvedio hibor iğne estrofem folio ve coraspiri ilaçlarım var
Benm transfer dün yapildi
Agrilar bugun old
Yatmaktan mi acaba belim agridiki bit lavaboya namaza kalkyorum kansulandirico igne progestan igne var jel ve 1 hap var

Canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.nerede tedavi oluyordun.sorunun neydi.belki yazmışsındır ben atlamışımfır.umarım benim bebişlerim olur.ameliyatımı yapan Dr uma tüp bebek yaptırdım.eğer bebeklerde tutarsa sana onu önerebilirim.tek sorun sekreter ve hemşirelerin ilaçlardan bihaber olmaları
Oda bu Dr için değer diyorum.Ki bakalım bebekler tutacak mı.gönlünü ferah tut.Allahım bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah.

Ankara Memorial iki denememde burda oldu. Baska ilden geldim belki bir sonraki istanbul olur bilmiyorum. Hayirlisi bakalim. Allay yardimcin olsun inşallah bebeklerin seninle olur

Ben protestan i fitil seklinde aliyorum ya günde 3 kez

Kozlar dun yumurta toplama islemim oldu çikolata kisti ameliyat oldum benim de maeliyati yapan doktor bebek trdavimi yapiyir normalde kist çöl zarar veriyor diyorlar ama şimdilik bir sorun görünmüyor gelişim de iyiydi. İnşallah bundan sonraki güzel olur. SiLerin de emekleri bia gitmesin inşallah Rabbim yüzünüzü en yakin zamanda guldursiiuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…