kiyamam. bendede kalca denen bisey kalmadi. veeee eyer gebelik varsa 12 hafta tüm ilaclara devam etmem gerekiyor..... kabizliga karsi ilacin varmi?Kızlar kasık ve bel ağrısına kabızlık ta eklendi zaten progestan iğneden kalcalar iptal deli olucam
selam güzelim,Ankara Memorial iki denememde burda oldu. Baska ilden geldim belki bir sonraki istanbul olur bilmiyorum. Hayirlisi bakalim. Allay yardimcin olsun inşallah bebeklerin seninle olur
Duphalaca surup ictim canim progestan çok zor bir ismine gerçi hamilelik olsunda raziyizkiyamam. bendede kalca denen bisey kalmadi. veeee eyer gebelik varsa 12 hafta tüm ilaclara devam etmem gerekiyor..... kabizliga karsi ilacin varmi?
ha tamam o suruptan bendede var daha gerek olmadi allahtan. bu tüm tüpbebek zor bir olay fakat herseye katlaniyoruz iste. Allah hepimize saglikli ve hayirli evlat/evlatlar naip eder insallah gerisi önemli deyilDuphalaca surup ictim canim progestan çok zor bir ismine gerçi hamilelik olsunda raziyiz
Merak etme değerin güzel ve yükselecek insallahKIZLAR YA İÇİM DARALIYO ...
ÇOK ENDİŞELİYİM DEĞERİM YÜKSELMİCEK DİYE. ÇOK ZOR Bİ SÜREÇ ALLAH HERKEZE SABIR VERSİN...
Sen naptin canim test yaptunmiha tamam o suruptan bendede var daha gerek olmadi allahtan. bu tüm tüpbebek zor bir olay fakat herseye katlaniyoruz iste. Allah hepimize saglikli ve hayirli evlat/evlatlar naip eder insallah gerisi önemli deyil
Benim iki gün kaldı canım.hatırlayınca kalbim küt küt atıyorKızlar 6 Kasım hemen olsa ve bekleyiş bitse varmi haftaya test yapcak arkadaşlar.
Canım senin değerin gayet güzel maşallah.İnşallah artacak.bakalım bizim o kadar olacakmı.İnşallah olur.KIZLAR YA İÇİM DARALIYO ...
ÇOK ENDİŞELİYİM DEĞERİM YÜKSELMİCEK DİYE. ÇOK ZOR Bİ SÜREÇ ALLAH HERKEZE SABIR VERSİN...
Nasip arkadasim üzme kalbini yipratma allah nasip ederse olur istemezse olmazmalesef benimde negatif kızlar.. allah sizlerin gönlüne göre versin inşallah dularım sizinle
Canım Allah büyüktür.İnşallah annr olacağız bigün.rahatsızlığın varmıydı.ben herkese soruyo Rum çünkü bende miyom ameliyatı oldum bide pıhtılaşma var.ondan soruyorum.malesef benimde negatif kızlar.. allah sizlerin gönlüne göre versin inşallah dularım sizinle
Ayy ne güzel hayırlı olsun inşallahBenim iki gün kaldı canım.hatırlayınca kalbim küt küt atıyor
Canım Allah büyüktür.İnşallah annr olacağız bigün.rahatsızlığın varmıydı.ben herkese soruyo Rum çünkü bende miyom ameliyatı oldum bide pıhtılaşma var.ondan soruyorum.
Canım kiyamamm çok zor biliyorum ama vazgeçmek yokmalesef benimde negatif kızlar.. allah sizlerin gönlüne göre versin inşallah dularım sizinle
Çok iui canım.benim 10 tane vardı beş tane alındı 4 tanesi işleme alındı.3 tanesi döllenmiş.iki tanesi iyiydi onları koydular.bu arada embriyoskopi Dr iste.biraz pahalı ama biz yaptırdık.bilmiyorum faydası oldu mu.bize %10 şansı artırıyor dediler bizde kabul ettik.870 tl istediler.bi söyle istersen.belkide paketin içinde vardır.sen hatırlat yinede.Bugün ilk defa embriyolog aradi 12 tane yumurta toplanmisti 9 tanesi canli imiş 7 tanesi döllenmiş bilmiyorum sevidse m mi uzulsem mi sizde nasildi?
Canım bu arada senin kasık ağrın çok olmuşmuydu.adet sancısı gibi.bide belirtin hiç mi yoktu.mesela kalbin hızlı atıyor muydu???KIZLAR YA İÇİM DARALIYO ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?