OLUMSUZ DENEMELERİMDE İLAÇLARI BIRAKTIKTAN SONRA 4. GÜNÜ ADET OLMUŞTUM AMA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR BENCEKızlar 11. gün Test yaptım negatif çıktı ilaçları bıraktim 3 gündür icmiyorum ne zaman adet olurum bilgilendirirseniz sevinirim.
CANIM BENİM HİÇ BİR BELİRTİM OLMADI , HALA DAHA BİR AĞRIM SIZIN DEĞİŞİKLİK YOK... BENDE ONDAN OLUMSUZ DÜŞÜNÜYORUM.. BİR GELİŞME BELİRTİ OLURSA PAYLAŞICAM SİZLERLE ...Canım bu arada senin kasık ağrın çok olmuşmuydu.adet sancısı gibi.bide belirtin hiç mi yoktu.mesela kalbin hızlı atıyor muydu???
Hic öyle bir ayrinti vermediler bilmiyorum ki var mi. Embriyolog doktorunuz ilgileniyor dediler yöne de soracagim arayip yine. Benden bilgi hemşiremiz her aklima geleni sorar oldum :))Çok iui canım.benim 10 tane vardı beş tane alındı 4 tanesi işleme alındı.3 tanesi döllenmiş.iki tanesi iyiydi onları koydular.bu arada embriyoskopi Dr iste.biraz pahalı ama biz yaptırdık.bilmiyorum faydası oldu mu.bize %10 şansı artırıyor dediler bizde kabul ettik.870 tl istediler.bi söyle istersen.belkide paketin içinde vardır.sen hatırlat yinede.
Sevin canım sevin benimde kala kala 5 tane kaldı 11 taneden ikisi kondu üçünü dondurdular tek olanlar ne yapsın Rabbim istedikten sonra bir tane bile olsa tutuyor burada neler okuyorumBugün ilk defa embriyolog aradi 12 tane yumurta toplanmisti 9 tanesi canli imiş 7 tanesi döllenmiş bilmiyorum sevidse m mi uzulsem mi sizde nasildi?
Gayet güzel masallah bence sevinmelisin canimBugün ilk defa embriyolog aradi 12 tane yumurta toplanmisti 9 tanesi canli imiş 7 tanesi döllenmiş bilmiyorum sevidse m mi uzulsem mi sizde nasildi?
Aynen valla benim en başından beri 2 vardı 2 toplandi dollendi ve ikiside transfer edildi ama bundan önceki deneme de 5 toplanmış 2 kalmıştı hiç belli olmaz yani Rabbim ol desinSevin canım sevin benimde kala kala 5 tane kaldı 11 taneden ikisi kondu üçünü dondurdular tek olanlar ne yapsın Rabbim istedikten sonra bir tane bile olsa tutuyor burada neler okuyorum
Aynen tabi Rabbin hepimizin yardinciisi olsun. Haklisin sadece bilgi paylasimi amacıyla yazdim tabi sujtediyoruzSevin canım sevin benimde kala kala 5 tane kaldı 11 taneden ikisi kondu üçünü dondurdular tek olanlar ne yapsın Rabbim istedikten sonra bir tane bile olsa tutuyor burada neler okuyorum
Geçmiş olsun canım benim ilkinde o gün adet olmuştum ikincisinde 5 günü bulmuştuKızlar 11. gün Test yaptım negatif çıktı ilaçları bıraktim 3 gündür icmiyorum ne zaman adet olurum bilgilendirirseniz sevinirim.
Amin arkadasim. Allah hepimize yardim etsin yüzünüzü gukdursun :))Aynen valla benim en başından beri 2 vardı 2 toplandi dollendi ve ikiside transfer edildi ama bundan önceki deneme de 5 toplanmış 2 kalmıştı hiç belli olmaz yani Rabbim ol desin
Bir hafta da geliyor genelde sen niye 3 gün önce bıraktın ilaçları kiyamam ya çok zor biliyorumKızlar 11. gün Test yaptım negatif çıktı ilaçları bıraktim 3 gündür icmiyorum ne zaman adet olurum bilgilendirirseniz sevinirim.
Tamam iste transfer gününü sayarsak 12. Gün okuyor normal yani :))Benim test tarihim 11.gune denk gelio transfer gününü saymazsak normalmi kizlar
Anladım canim normal yani o zaman bugün 4.gunum transferde beraber bitsin şu gunlerTamam iste transfer gününü sayarsak 12. Gün okuyor normal yani :))
İnşallah güzel haberlerinizi alirsin veee saglikli olarak dünyaya gelir tek embriyo mu transfer edildi?Anladım canim normal yani o zaman bugün 4.gunum transferde beraber bitsin şu gunler
2 tane canim insalah hepimize.İnşallah güzel haberlerinizi alirsin veee saglikli olarak dünyaya gelir tek embriyo mu transfer edildi?
evet canim dün kann testi yapildi. neticeyi bekliyorum. almanyada öyle hemen türkiye gibi bi kac saate netice almak yok. bu aksam 16 ile 17 almanya saati arasi alicamSen naptin canim test yaptunmi
ay canim yaaa büyük gecmis olsun. pes etmek yok ama dimi.... helbet bir gün nasip olucak. Allah büyükmalesef benimde negatif kızlar.. allah sizlerin gönlüne göre versin inşallah dularım sizinle
Aaaa bizde hemen 2 saate cikio hadi iyi haberlerini bekliozevet canim dün kann testi yapildi. neticeyi bekliyorum. almanyada öyle hemen türkiye gibi bi kac saate netice almak yok. bu aksam 16 ile 17 almanya saati arasi alicam
kendine lütfen cok stress yapma. stressde cok etkiliyebiliyor. kendini biseylerle mesgul etmeye calis canim . allahtan ben calisiyorum ve fazla düsünmeye vaktim olmuyor yoksa ben coookkktaaan tirlatmistimMerak etme değerin güzel ve yükselecek insallah
Negatif çıktığı gün dr. Aradım ilaçlara devam etmelimiyim bırakmalımıyım diye bïrak demişti.Bir hafta da geliyor genelde sen niye 3 gün önce bıraktın ilaçları kiyamam ya çok zor biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?