2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Kızlar 11. gün Test yaptım negatif çıktı ilaçları bıraktim 3 gündür icmiyorum ne zaman adet olurum bilgilendirirseniz sevinirim.
OLUMSUZ DENEMELERİMDE İLAÇLARI BIRAKTIKTAN SONRA 4. GÜNÜ ADET OLMUŞTUM AMA KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR BENCE

Canım bu arada senin kasık ağrın çok olmuşmuydu.adet sancısı gibi.bide belirtin hiç mi yoktu.mesela kalbin hızlı atıyor muydu???
CANIM BENİM HİÇ BİR BELİRTİM OLMADI , HALA DAHA BİR AĞRIM SIZIN DEĞİŞİKLİK YOK... BENDE ONDAN OLUMSUZ DÜŞÜNÜYORUM.. BİR GELİŞME BELİRTİ OLURSA PAYLAŞICAM SİZLERLE ...

Hic öyle bir ayrinti vermediler bilmiyorum ki var mi. Embriyolog doktorunuz ilgileniyor dediler yöne de soracagim arayip yine. Benden bilgi hemşiremiz her aklima geleni sorar oldum :))

Bugün ilk defa embriyolog aradi 12 tane yumurta toplanmisti 9 tanesi canli imiş 7 tanesi döllenmiş bilmiyorum sevidse m mi uzulsem mi sizde nasildi?
Sevin canım sevin benimde kala kala 5 tane kaldı 11 taneden ikisi kondu üçünü dondurdular tek olanlar ne yapsın Rabbim istedikten sonra bir tane bile olsa tutuyor burada neler okuyorum

Sevin canım sevin benimde kala kala 5 tane kaldı 11 taneden ikisi kondu üçünü dondurdular tek olanlar ne yapsın Rabbim istedikten sonra bir tane bile olsa tutuyor burada neler okuyorum
Aynen valla benim en başından beri 2 vardı 2 toplandi dollendi ve ikiside transfer edildi ama bundan önceki deneme de 5 toplanmış 2 kalmıştı hiç belli olmaz yani Rabbim ol desin

Aynen tabi Rabbin hepimizin yardinciisi olsun. Haklisin sadece bilgi paylasimi amacıyla yazdim tabi sujtediyoruz

Kızlar 11. gün Test yaptım negatif çıktı ilaçları bıraktim 3 gündür icmiyorum ne zaman adet olurum bilgilendirirseniz sevinirim.
Bir hafta da geliyor genelde sen niye 3 gün önce bıraktın ilaçları kiyamam ya çok zor biliyorum

Benim test tarihim 11.gune denk gelio transfer gününü saymazsak normalmi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…