2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Benim test tarihim 11.gune denk gelio transfer gününü saymazsak normalmi kizlar
Transfer sıfır sayılıyor demişlerdi.19. Da oldu transfer.31 inde test yaptır dediler bana.acilde yaptıracağım.Allahtan eniştemin arkadaşı o gün nöbetçi.betahgc yanında pregestron testinde istedi hemşire benden.onuda yaptıracağım.İnşallah güzel sonuç alırım. çok heyecan yapmaya başlarım.of her konuştuğumda kalbim çarpıyor.yarın yaptırsam da kurtulsam mı

Ya bir günden birsey olmaz bence geçen denemede ben bir gün önce yapmıştım kimyasal di iki günde bir yine yapmak zorunda kaldım onlara zordu yükselmesini beklemek

Ya bir günden birsey olmaz bence geçen denemede ben bir gün önce yapmıştım kimyasal di iki günde bir yine yapmak zorunda kaldım onlara zordu yükselmesini beklemek
Kanıma girme zaten zor duruyorum.çoktan idrar testi yapmıştım da sabrediyorum zorla tutuyordum kendimi bugun alayım dedim eczaneler kapalı.ya ben yarın yaptırsam mı

Bide kızlar heyecandan mı ilaçlardan mı nedir anlamadım kalbim hızlı hızlı atıyor.abowww sonucu almadan kalp krizi geçirmesem iyidir

Opu işlemi dun oldu ama kabiz olmamak için elimden geleni yapmama rağmen oldum ilaç almak istemiyorum var mi farklı bi çözüm yolu olan

ay hadi insallah be canim. benim kan testim positif cikti. 137 mis. cok iyi bi netice dediler allahima sükürler olsun. seninde güzel haberlerini bekliyorum
Çok sevindim canım Allah hayırlısını nasip etsin. Mutluluğun daim olsun canımm

Selam Transfer olali 2 gün bitiyo
Bugün kasiklarda igne gbi arada batma yasadm
Adet agrim oldu arada
Zaten bel agrim hafif var yatmadan ötürü
Off zman gecmiyo ya
Ama hic umudum yok hayal bile kuramiyorum
Doktor benden daha umutlu
2 tane 5.gün emriyosu koydu 1.kalitede[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…