2015 EKİM ayında tüpbebek yaptıracaklar

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Benim inancim tam daha zamani degilmis diyorum. Allah buyuk.

[/QUOTE]
Canım zaman gecmio valla bende 4 e girdim iğnelerden kalcalar iptal kasık ta benimde ağrı var beklemek zor artık evin içinde yuruom bubaksam duş aldim biraz daha normal hayata geccem

Mrb kizlar ben yeni katildim.araniza transferimin 1.gunu bugun bi aglayip bi guluyorum 1.kalite bi embriyo verildi ins tutunur...herkes gibi tuttu mu belirti var mi die dusunmeden edemiyorum biliyorum cok erken daha ama beni anlicanizi biliyorum
Hayirlisi olsun canim benimde pzt oldu transfer normal hayata geçmeye çalışcam yine evde olucak ama sürekli yatmiycam kan dolaşımı şart diolar

Bugün sabahi edemedim o kadar kotu kabiz oluşum kayusii hosafi yaptim gece içtim banamisin demedi sabah kalkar kalkmaz duphalac ilaç almaya gideceğim saolun yardimlariniz icin . yeni transferi yapilmis olan P Pembepanter58 hayirli olsun güzel haberlerini sliriz insallah

Al mutlaka canjm bende cektim birqz duzeldi

Cok saol canim inss ...ben normalde kabiz olan biriyim sadece su corba sebze yemegi yiyorum korkumdan annem zorla zeytinyagi icirdi rahat geciriyorum ins sende kurtulursun

Cok saol canim inss ...ben normalde kabiz olan biriyim sadece su corba sebze yemegi yiyorum korkumdan annem zorla zeytinyagi icirdi rahat geciriyorum ins sende kurtulursun
Ayyy nasip bi dert mis gece kalkip ilaç aldik sabaha çözüldü bağırsaklar :)) bu günden sonra sahsima özel menüler hazirlayacagim tüm öneriler için de tesekkur ederim :)) rahatladim bi sukurrr:) mucize22 kaç yasondasin canim? İki embriyo yapan arkadaşlar allahin izni ile naail karar verdiniz ben bakmakta zorluk cekemrim diye korkuyorum tabi Rabbim nasip ederse...

Hadi gecmis olsun. Benim tek embriyo yasimdan dolayi vermediler keske iki tane olsaydi

Kizlar 2. Kan testinin sonucunu aldim bugun 166.1 cikti tam ikiye katlanmamis sizce nasıl...
Dr 2 gun sonra tekrar yaptirmami istedi

Canım bundan önceki deneme de tek transfer ettim diğeri donmus kaldı simdi iki gelişince ikisini de aldim artık kader kısmet 35 bitti canim ikitavsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…