Havuc suyu icin taze sıkarak ve 1 kac damla zeytinyağı damlatarakKayısı kurusu canim ne zamandi
selam güzelim,
icini ferah tut Allah büyük helbet birgün yüzünü güldürücek. ben 9 senedir bekliyorum. ben istanbulda tüp bebek yaptirdim. Dr um süper bir insan. babacan ekibi de süper hep gülleryüzlü. sanki kocaman bir ailemis gibi....
Hay allah duphalaca surup icebilirsjnKuru kayisi ve aicak su iciyorum sürekli ama olmadi
[/QUOTE]Selam Transfer olali 2 gün bitiyo
Bugün kasiklarda igne gbi arada batma yasadm
Adet agrim oldu arada
Zaten bel agrim hafif var yatmadan ötürü
Off zman gecmiyo ya
Ama hic umudum yok hayal bile kuramiyorum
Doktor benden daha umutlu
2 tane 5.gün emriyosu koydu 1.kalitede
Hayirlisi olsun canim benimde pzt oldu transfer normal hayata geçmeye çalışcam yine evde olucak ama sürekli yatmiycam kan dolaşımı şart diolarMrb kizlar ben yeni katildim.araniza transferimin 1.gunu bugun bi aglayip bi guluyorum 1.kalite bi embriyo verildi ins tutunur...herkes gibi tuttu mu belirti var mi die dusunmeden edemiyorum biliyorum cok erken daha ama beni anlicanizi biliyorum
Saol canim ben evdeyim ama hic durmuyorum evde is yapmiyorum ama ins hayirli haberler aliriz...senin kac ebriyoHayirlisi olsun canim benimde pzt oldu transfer normal hayata geçmeye çalışcam yine evde olucak ama sürekli yatmiycam kan dolaşımı şart diolar
2 tane canimSaol canim ben evdeyim ama hic durmuyorum evde is yapmiyorum ama ins hayirli haberler aliriz...senin kac ebriyo
Al mutlaka canjm bende cektim birqz duzeldiBugün sabahi edemedim o kadar kotu kabiz oluşum kayusii hosafi yaptim gece içtim banamisin demedi sabah kalkar kalkmaz duphalac ilaç almaya gideceğim saolun yardimlariniz icin . yeni transferi yapilmis olan P Pembepanter58 hayirli olsun güzel haberlerini sliriz insallah
Hadi hayirlisi ins senin sansin daha cok ben bugun hicbisey hissetmiyorum2 tane canim
Cok saol canim inss ...ben normalde kabiz olan biriyim sadece su corba sebze yemegi yiyorum korkumdan annem zorla zeytinyagi icirdi rahat geciriyorum ins sende kurtulursunBugün sabahi edemedim o kadar kotu kabiz oluşum kayusii hosafi yaptim gece içtim banamisin demedi sabah kalkar kalkmaz duphalac ilaç almaya gideceğim saolun yardimlariniz icin . yeni transferi yapilmis olan P Pembepanter58 hayirli olsun güzel haberlerini sliriz insallah
Ayyy nasip bi dert mis gece kalkip ilaç aldik sabaha çözüldü bağırsaklar :)) bu günden sonra sahsima özel menüler hazirlayacagim tüm öneriler için de tesekkur ederim :)) rahatladim bi sukurrr:)Cok saol canim inss ...ben normalde kabiz olan biriyim sadece su corba sebze yemegi yiyorum korkumdan annem zorla zeytinyagi icirdi rahat geciriyorum ins sende kurtulursun
Hadi gecmis olsun. Benim tek embriyo yasimdan dolayi vermediler keske iki tane olsaydiAyyy nasip bi dert mis gece kalkip ilaç aldik sabaha çözüldü bağırsaklar :)) bu günden sonra sahsima özel menüler hazirlayacagim tüm öneriler için de tesekkur ederim :)) rahatladim bi sukurrr:)mucize22 kaç yasondasin canim? İki embriyo yapan arkadaşlar allahin izni ile naail karar verdiniz ben bakmakta zorluk cekemrim diye korkuyorum tabi Rabbim nasip ederse...
Canım bundan önceki deneme de tek transfer ettim diğeri donmus kaldı simdi iki gelişince ikisini de aldim artık kader kısmet 35 bitti canimAyyy nasip bi dert mis gece kalkip ilaç aldik sabaha çözüldü bağırsaklar :)) bu günden sonra sahsima özel menüler hazirlayacagim tüm öneriler için de tesekkur ederim :)) rahatladim bi sukurrr:)mucize22 kaç yasondasin canim? İki embriyo yapan arkadaşlar allahin izni ile naail karar verdiniz ben bakmakta zorluk cekemrim diye korkuyorum tabi Rabbim nasip ederse...
Olsun canim sonucta yükseliyor bence güzel hayırlısı olsun canimKizlar 2. Kan testinin sonucunu aldim bugun 166.1 cikti tam ikiye katlanmamis sizce nasıl...
Dr 2 gun sonra tekrar yaptirmami istedi
Transfer ne zaman oldu test ne zaman canimHadi hayirlisi ins senin sansin daha cok ben bugun hicbisey hissetmiyorum
Insallah bu sefer olumsuz sonuc almam ...Olsun canim sonucta yükseliyor bence güzel hayırlısı olsun canim
28 inde oldu canim bugun ikinci gunum taktim kafama tek embriyo tutmaz diye...test 12 kasimTransfer ne zaman oldu test ne zaman canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?