Genelde süt ya da yumurta içerdikleri için içindekilere bakma gereği duymamıştım. Hemen alıp denemek istiyorum.
Anladım canım. Yarına yetişmez ama termos edinmem lazım. Alıştırma bardağı pek sevmiyor benimki, biberonlardan da sadece aventi tutuyor. Yanımda birkaç tane biberon götürcem, atmak zorunda kalırsam üzülürüm. Bebişle ilk uçak yolculuğumuz olacak, o yüzden telaş yok değil :)
He süt alerjisi Özür dilerim vermeyin o zaman .
Benim oğlum bunu pek sevmedi ama hakikaten tok tutacak bi atıştırmalık. Seven bebekler için zor ve sıkışık anlarda kurtarıcı olabilir gerçekten.
N nazyamm bebeği alerjik bi anne ile karşılaştım geçen e-bebekte. Onun da bebeği birçok şeyi yiyemiyormuş. O alıyordu, onun tavsiyesiyle almıştım ben de. Ama bizimki yemedi, karı koca biz yedik :) Nasıl birşey biliyormusun hani mısır pirinç patlağı falan karışık böyle disk formunda diyet atıştırmalıklar var ya onun elma suyuna batırılmışını düşün. Hafif tatlımsı bi tadı var. Benimki pek tatlıyı sevmiyor, o yüzden yemediğini düşünüyorum. Hipp bisküvinin süt ve yumurta içermeyeni vardı, onu denedin mi? O bisküviler de yolculuklarda pratik oluyor. Bak hippin meyve suları var ya, onlara bisküviyi katıp verdiğim oldu ya da anne sütüne bisküvi ekleyip üzerine meyve püresi ekleyip de verdim.
Oy yavrum nasibi o kadarmis. Annesi guzel mamalar yapar yer fistikHayırlı kandiller herkezeBu ara pek giremiyorum buraya kızım saolsun fırsat vermiyor beni emmeyi tamamen bıraktı nasıl üzüldügümü anlatamam bişeyde yedigi yok şu ara iştahı kesildi kendi yaptıgım meyve sularını içiyor onuda hafif soguk veriyorum bugün utanarak söylüyorumki puding verdim nasıl yedi sıpa
Can'ım senin de Kandil'in mübarek olsun, maşallah oğluna:) benim kız da emeklemiyor ama dengeyi sağladıktan sonra 3-4 adım atabiliyor, sanırım emeklemeyecek benimki de.Kadir geceniz mübarek olsunsipam bugün baya bi yürümeye basladi emeklemeden
emeklemesine hevesliydim ya inadina emeklemedi :) bir iki haftadir duruyordu ayakla bir iki adim atiyordu da bugun biraz daha attirdi :) masallah tüm yavrulara hepsinin guzelligi ozelligi baska :)Can'ım senin de Kandil'in mübarek olsun, maşallah oğluna:) benim kız da emeklemiyor ama dengeyi sağladıktan sonra 3-4 adım atabiliyor, sanırım emeklemeyecek benimki de.
Maşallah gözün aydın canımKadir geceniz mübarek olsunsipam bugün baya bi yürümeye basladi emeklemeden
Hiç sorma annemlerdeyim 2 gündr yeterince alıştı tatlı şeylere bugün bol şekerli sütlaç yedi hemde hımm hammm yapa yapa yani bayıla bayıla annem saolsun ver çocuga istedigini aç kalmasından iyidir diyo piskolojk baskı altında verdim bende umarım çok büyük zararları yokturOy yavrum nasibi o kadarmis. Annesi guzel mamalar yapar yer fistikama pudingi cok yapmasin canim :)) alisir sonra mazallah.
Hiç sorma annemlerdeyim 2 gündr yeterince alıştı tatlı şeylere bugün bol şekerli sütlaç yedi hemde hımm hammm yapa yapa yani bayıla bayıla annem saolsun ver çocuga istedigini aç kalmasından iyidir diyo piskolojk baskı altında verdim bende umarım çok büyük zararları yoktur
Ben meyve ile tatlandiriyorum. Az pirinc unu ile tahilli muhallebi yapiyorum cam rendede meyve rendeliyorum bayila bayila yiyiyor. Sende öyle yap bari. Seker bos bos kilo yapar zorlar kuzuyu. Bi de 1 cay kasigi keciboynuzu tozu koyuyorum mis.Hiç sorma annemlerdeyim 2 gündr yeterince alıştı tatlı şeylere bugün bol şekerli sütlaç yedi hemde hımm hammm yapa yapa yani bayıla bayıla annem saolsun ver çocuga istedigini aç kalmasından iyidir diyo piskolojk baskı altında verdim bende umarım çok büyük zararları yoktur
Tmm canm saol deniycem bende tozu degilde keçiboynuzu özü var oda aynı işi görür heraldeBen meyve ile tatlandiriyorum. Az pirinc unu ile tahilli muhallebi yapiyorum cam rendede meyve rendeliyorum bayila bayila yiyiyor. Sende öyle yap bari. Seker bos bos kilo yapar zorlar kuzuyu. Bi de 1 cay kasigi keciboynuzu tozu koyuyorum mis.
Görür tabi hemde kan yapar minnoşa :)Tmm canm saol deniycem bende tozu degilde keçiboynuzu özü var oda aynı işi görür heralde
Amin canim insallah :) sizinkiler de yürüsün ne görün ne kadar güzel ne kadar güzelbebeem eylül bebeklerinin ilk ayaklananii seninki oldu Maşallah subhanallah inşallah kazasız bi şekilde yürümeye alışır darısı bize inşallah
Amin canim insallah :) sizinkiler de yürüsün ne görün ne kadar güzel ne kadar güzelo buzdolabini bosaltmakla kalkmayacak tirmanacak bu sefer
Tsk ederim canim icimi rahatlattin Allah razi olsun. Bebegimin sut urunleri allerjisi var ve ben o siralarda kahvaltida tereyagi cok yemistim, ondan oldu buyuk ihtimalle.Canım benim kızım alerjik ve ona dokunan bir şey yerse kakası öyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?