2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benimki de alıştırma bardağı ya da bebek suluğu tarzı şeyleri sevmiyor. Ben bardak gibi kullanıyordum ama bardak şeklinde olan alıştırma bardağı bulmuştum yurtdışında. Geçen gün e-bebekte de benim aldığıma benzerini gördüm, hatta daha pratik ve güzelini. Avent markası gene. Bardak şeklinde, öyle emzikvari bi ağızlığı yok. Bak istersen. Bardakla içiyor evde benim oğlum. Aslında bardakla ya da şişeden içmeleri iyi hoş da yolculuk esnasında çok zor oluyor. Arabayı kenara çekip oğluma su içirmişliğim var, tıkanıyor yoksa. Bu bardak şeklindeki suluklar pratik o yüzden. Aklında olsun :)

He süt alerjisi Özür dilerim vermeyin o zaman .

Benim oğlum bunu pek sevmedi ama hakikaten tok tutacak bi atıştırmalık. Seven bebekler için zor ve sıkışık anlarda kurtarıcı olabilir gerçekten.
N nazyamm bebeği alerjik bi anne ile karşılaştım geçen e-bebekte. Onun da bebeği birçok şeyi yiyemiyormuş. O alıyordu, onun tavsiyesiyle almıştım ben de. Ama bizimki yemedi, karı koca biz yedik :) Nasıl birşey biliyormusun hani mısır pirinç patlağı falan karışık böyle disk formunda diyet atıştırmalıklar var ya onun elma suyuna batırılmışını düşün. Hafif tatlımsı bi tadı var. Benimki pek tatlıyı sevmiyor, o yüzden yemediğini düşünüyorum. Hipp bisküvinin süt ve yumurta içermeyeni vardı, onu denedin mi? O bisküviler de yolculuklarda pratik oluyor. Bak hippin meyve suları var ya, onlara bisküviyi katıp verdiğim oldu ya da anne sütüne bisküvi ekleyip üzerine meyve püresi ekleyip de verdim.

Yabanmersinlisini deneyebilirsin
aynen tarif ettiğin gibi çünkü bende denedim.
1 haftada tuketin diyor bitiremiyor kızım kalanı ben yiyorum :)

N nazyamm makarnalutfen sitesinde de alerjik bebekler için ürünler var şimdi aklıma geldi hemde hep organik satıyor bir bak istersen. .

hayırlı kandıller herkese rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah

Hayırlı kandiller herkeze Bu ara pek giremiyorum buraya kızım saolsun fırsat vermiyor beni emmeyi tamamen bıraktı nasıl üzüldügümü anlatamam bişeyde yedigi yok şu ara iştahı kesildi kendi yaptıgım meyve sularını içiyor onuda hafif soguk veriyorum bugün utanarak söylüyorumki puding verdim nasıl yedi sıpa

Oy yavrum nasibi o kadarmis. Annesi guzel mamalar yapar yer fistik ama pudingi cok yapmasin canim :)) alisir sonra mazallah.

Kadir geceniz mübarek olsun sipam bugün baya bi yürümeye basladi emeklemeden
Can'ım senin de Kandil'in mübarek olsun, maşallah oğluna:) benim kız da emeklemiyor ama dengeyi sağladıktan sonra 3-4 adım atabiliyor, sanırım emeklemeyecek benimki de.

Can'ım senin de Kandil'in mübarek olsun, maşallah oğluna:) benim kız da emeklemiyor ama dengeyi sağladıktan sonra 3-4 adım atabiliyor, sanırım emeklemeyecek benimki de.
emeklemesine hevesliydim ya inadina emeklemedi :) bir iki haftadir duruyordu ayakla bir iki adim atiyordu da bugun biraz daha attirdi :) masallah tüm yavrulara hepsinin guzelligi ozelligi baska :)

Oy yavrum nasibi o kadarmis. Annesi guzel mamalar yapar yer fistik ama pudingi cok yapmasin canim :)) alisir sonra mazallah.
Hiç sorma annemlerdeyim 2 gündr yeterince alıştı tatlı şeylere bugün bol şekerli sütlaç yedi hemde hımm hammm yapa yapa yani bayıla bayıla annem saolsun ver çocuga istedigini aç kalmasından iyidir diyo piskolojk baskı altında verdim bende umarım çok büyük zararları yoktur

Benim kv çok baskı yapar şekerli gıda vermem için. Şahsi fikrim şekerin bir besleyiciliği olduğunu düşünmüyorum. KV ye net bi şekilde Hayır diyorum. Daha bugüne kadar şekerli sütlaç muhallebi tarzı şeyler yedirmedim. Dr da yasaklı gıdalar arasında şekeri de saymıştı üstüne basa basa söylemişti

Ben meyve ile tatlandiriyorum. Az pirinc unu ile tahilli muhallebi yapiyorum cam rendede meyve rendeliyorum bayila bayila yiyiyor. Sende öyle yap bari. Seker bos bos kilo yapar zorlar kuzuyu. Bi de 1 cay kasigi keciboynuzu tozu koyuyorum mis.

Ben meyve ile tatlandiriyorum. Az pirinc unu ile tahilli muhallebi yapiyorum cam rendede meyve rendeliyorum bayila bayila yiyiyor. Sende öyle yap bari. Seker bos bos kilo yapar zorlar kuzuyu. Bi de 1 cay kasigi keciboynuzu tozu koyuyorum mis.
Tmm canm saol deniycem bende tozu degilde keçiboynuzu özü var oda aynı işi görür heralde

bebeem eylül bebeklerinin ilk ayaklananii seninki oldu Maşallah subhanallah inşallah kazasız bi şekilde yürümeye alışır darısı bize inşallah
Amin canim insallah :) sizinkiler de yürüsün ne görün ne kadar güzel ne kadar güzel o buzdolabini bosaltmakla kalkmayacak tirmanacak bu sefer

Amin canim insallah :) sizinkiler de yürüsün ne görün ne kadar güzel ne kadar güzel o buzdolabini bosaltmakla kalkmayacak tirmanacak bu sefer

Maşallah cnm erken yuruyenlerden olmuş, yurumeden nezaman sıralanmaya başladı?gerçi herkesin farklı oluyor bu süreç, kızında koltuklara kalkip yürüyor ama kontrolsüz elleri birakiveriyor hop yerde, hiç dusme korkusu yok ah düşeceğini bilse saniye kafami ceviremiyorum ondan

Canım benim kızım alerjik ve ona dokunan bir şey yerse kakası öyle oluyor.
Tsk ederim canim icimi rahatlattin Allah razi olsun. Bebegimin sut urunleri allerjisi var ve ben o siralarda kahvaltida tereyagi cok yemistim, ondan oldu buyuk ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…