2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Amin canim insallah :) sizinkiler de yürüsün ne görün ne kadar güzel ne kadar güzel o buzdolabini bosaltmakla kalkmayacak tirmanacak bu sefer
Gözün aydın ve allah kolaylık versin. Yürümenin tadına varınca bir daha durdurmak zor oluyor. Sürekli peşlerinden koşturuyorlar.

Cok da siralamadi ki :-/ bir aydir diyelim oyun parki icinde siraladi sadece. Koltukta bana bakamadigi icin siralamak isine gelmedi çünkü :) ne zaman aktivite masasi aldik o zaman olan oldu :) benimki düşeceğini anladigi zaman mesela bana gelirken kapiyor gozlerini bodoslama yürüyor bana doğru :))

Daha tam tadina varamadı sayilir :) bu arada tanidigimizin bebegi alerjikti toz yumurta süt ürünlerine 1 yas sonrasi atlatmis yürümeye de baslamis darisi güzel Nazyamiza :)
Gözün aydın ve allah kolaylık versin. Yürümenin tadına varınca bir daha durdurmak zor oluyor. Sürekli peşlerinden koşturuyorlar.

Maşallah cnm. Bizimki de oyun parkı içinde sıralanıyor sıkı sıkı tutunuyor orda ben tutmuyorum ya ama kanepelerde birakiveriyor kendini nasılsa ben tutuyorum

Maşallah cnm. Bizimki de oyun parkı içinde sıralanıyor sıkı sıkı tutunuyor orda ben tutmuyorum ya ama kanepelerde birakiveriyor kendini nasılsa ben tutuyorum
Iste onu ogrenmesi lazim kuzularin. Pat diye birakiveriyor kendini. 7 gün evde yokum tamam dönüp dolasacagiz da en azindan is yapmayacagim. Ogretmeye calisacagim bakalim

Ben meyve ile tatlandiriyorum. Az pirinc unu ile tahilli muhallebi yapiyorum cam rendede meyve rendeliyorum bayila bayila yiyiyor. Sende öyle yap bari. Seker bos bos kilo yapar zorlar kuzuyu. Bi de 1 cay kasigi keciboynuzu tozu koyuyorum mis.
gözün aydın. Bizimki de ellerinden tutup yürüyor. Daha hiç bir emekleme ibaresi yok.

Pirinç unuyla tahıllı muhallebiyi nasıl yapıyorsun. Elif Hippin yoğurtlu meyveli tahıllı muhallebisini sevdi. İçinde devam sütü var. Normal pirinç ununu yemiyor.

Bir tatli kaşığı pirinc ununu su ile pisiriyorum ne varsa meyve artik ekliyorum 1 cay kasigi keciboynuzu tozu kivamina gore de cavdarli tahil mama var toz ondan koyuyorum oyle veriyorum. Benimki de ilk pek sevmemisti pirinc ununu simdi seviyor :)

Kızlar oğlumun ateşi var 38.4 duş aldirdim 38.2 düştü calpol verdim resmen tısliyor ne yapsam ya

Yumurta allerjisinden dolayi kizamik asisini yaptiramayan var mi? Hemsiremiz kizamik asisinin yumurta allerjisi olan bebeklerde cok fazla döküntü yaptigini bu yuzden onlara yapmadiklarini veya hastanede gozetim altinda yapildigini soyledi. Sut allerjili bebegime yunurta da allerji yapiyor gibi, cunku yedirdigim zaman kolunda bacaginda yuzunde kizarikliklar oluşuyor.

Biz yaptirmadik.1 yasinda yapilacak

8 gün sonra 10. Ayımız bitecek, henüz yaptırmadım. Alerji doktorumuz benim gözetimimde hastanede yapacaz dedi. Önce hastalandı, ateşi birkaç gün düşmedi, sonra da araya bayram tatili girdi. Haftaya yaptıracaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…