2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim nasıl şimdi oğlun ıslak bezle diz arkası koltuk altı dirsek içini silmeni onerirdim de şimdi gordum
benim oğlum 2 gündür cok atesleniyor eli hep ağzında salyasi alıyor hicbirsey yemiyor beni bile zorlanıyor emerken diş çıkaracaklar sanırım dün acile gittik 39.5 iğne yaptılar dr.sordu ishal kusma si varmı diye yok dedim idrar yaparken agliyor mu dedi farketmedim dedim dişten sanırım dedi dolven ve augment antibiyotik vermiş calpol la dönüşümlü ver dedi ne tahlil falan yapmadan antibiyotik vermem doğrumu acaba bide dişten yani gece kac defa duş aldirdim 3tane diş çıkarmıştı hiç bu kadar kötü olmamıştı bugün calgel aldı eşim onu sürdük başka ne yapabilirim bir fikrin varmı canım ya uyanınca tekrar dr.gotursek napsak

Ben doktor değilim ama bildiğim kadarıyla diş bu kadar yüksek ateş yapmaz. Kızım da öyleydi, iki doktor da boğaz enfeksiyonu dedi. Geçmiş olsun.

Canım Rabbim acil şifalar versin kuzucuguna naptin gittin mi doktora hoş gitsende kapıdan girmeden gonderiyolar

Canım Rabbim acil şifalar versin kuzucuguna naptin gittin mi doktora hoş gitsende kapıdan girmeden gonderiyolar
Tekrardan gitmedim canım ateş geçti gibi ama hiçbişey yemiyor memeyi bile iki çekiyor ağlıyor diş etlerinden sanırım uykuya gececegi zamanlardan emiyor eli hep ağzında salyalı dün ananas aldım bir parça verdim kıyameti kopardı çok acıyo demek ne kadar sürecek böyle bilmiyorum

Pure yada muhallebi yedir ve soğuk gibi olsunlar muhtemelen diş ates yaptı inşallah rahatca çıkarır butun dişlerini çok geçmiş olsun canım Rabbim ağrısına acisına şifa versin inşallah

Can'ım taze soğan denedinmi birde masaj yağabilirsin elinle güzelce benim oğlan baya rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…