2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Pek sessizleştik bu aralar. Kızım 2 ay sonra 1 yaşına girecek.. nasıl geçti koskoca 1 yıl.. doğumuydu emmesiydi gazıydı mamasıydı ek gıdasıydı, kV bunu yaptı şunu dedi, aa artık parmak emiyo, öğürdeniyor, düştü ağladı hastalandı, baba dedi dede dedi derken bugünlere geldik...

Şimdi doğum günü planları yapmaya başladım bile.. 2 doğumgünü olacak. Biri konseptli olacak, neler yapılacak ne giyilecek kimler çağırılacak bunları düşünüyorum. İlk doğum gününe özeniyorum.. bakalım hayırlısı..

bende duşunuyorum arastırıyorum sade ama güzel birşey olmasını ıstıyorum çalışmalara başladım

Ne kadar sessizsiniz anneler :) yürüme çalışmalarına mı destek oluyorsunuz hepiniz yoksa
Geç diş çıkaran bebemde ikinci dişi gördük ama oturup ağlayacaktım resmen.. Uykusuz geceler, mızır mızır gündüzler sonunda çıktı.. yaklaşık bir hafta bunalım takıldık ana oğul; o dişten ben yorgunluktan ayrıca topiğimizin yürüyen bir üyesi daha var efenim :) tutunarak ilerliyordu ne zamandır ama son 2-3 gündür paytak paytak elleri bırakıp gidiyor. Tabii ben de arkasından işi gücü bırakıp koşmak durumunda kalıyorum.. Ama hani ay ben çok yoruldum diyince etraftan yürüyünce görürsün sen diyen teyzeler var ya, çoook haklıymış.. iki dakika bırakayım da şu işi yapayım ya da bi oturayım da şu da şunla oynayıversin diyemiyorum çünkü veledimi bıraktığım yerde bulamıyorum bizde durumlar böyle, pek bi tenhalaşmış ama başlık.. Yazdan mı yoksa harekete geçen bebelerden mi bilemedim ama umarım eski hareketine kavuşur en yakın zamanda :)

Can'ım Nasıl bişi planlıyorsun, konsept derken? Ben de evde büyüklerle aile arasında yapacağım inş. Kıyafet hazırlattım, ama henüz konsept bulamadım, bizim doğum günü 31 temmuz :)

Maşallah Can'ım oğluna :) evet sessizleştik biraz, sanırım bebelerin büyümesinden:)

Can'ım Nasıl bişi planlıyorsun, konsept derken? Ben de evde büyüklerle aile arasında yapacağım inş. Kıyafet hazırlattım, ama henüz konsept bulamadım, bizim doğum günü 31 temmuz :)

Hello Kitty konseptli düşünüyorum. Tabağı Kurabiyesi kıyafeti falan. Sizin baya yaklaşmış:) bizim daha var 15 eylülde:))

Hem sıcaklar hem bebişlerin bitmeyen enerjisi bi arada. Mutfak tezgahındaki tabak ben lavabodan dönene kadar yeri öpmüş bugün dün de havuzunda ayaktayken çişini yapmaya başladı, ilk defa gördüğü için bu neymiş diye tutmaya çalıştı çişini yatak odasını açık yakalarsa boşaltmadık çekmece bırakmıyor hem de büyük bir ciddiyetle

Maşallah bebişlerinize. Benim henüz öyle sıkıntılarım yok. Benim tembel kuzu yeni yeni geriye doğru sürünmeye başladı. Yürüme bize çok uzak. Bugün alerji doktorunun kontrolünde kızamık aşısını yaptırdık. Hastaneden geldikten sonra vücudunun birkaç yerinde küçük kızarıklıklar belirdi. Devamı gelmeyince çok önemsemedim. Annemlere geçtim ama ateş ölçeri getirmeyi unutmuşum. Umarım ateşi yükselmez. Nazya gündüzleri evde çok sıkılıyor. Oyuncaklardan da sıkıldı. Değişiklik olsun diye bebek grubu kitap ve kart aldım, özellikle kitabı sevdi. Algıları açıldıkça yeni arayışlar içindeler sanırım. Yakında oyalayamazsak hiç şaşırmam.

Kizlar size birşey sormak istiyorum.eşimin isleri bu aralar iyi gitmiyor .malum bebigimden dolayi calisamiyorumda ne annem bakiyor ne kayinvaldem.evden yapabilicegim ne is olabilir ek gelir için ? Bu sabun yapmak boncuk yapmak vs.. Gibi isler dişinda.çünkü onlari arastirdim doğru düzgün hic getirisi yok bin tanesi on kurus gibi rakamlar ugrastiginiza değmez.varmi bi fikri olan acaba ?

Kızlar oğlumu hergum yikamama rağmen alnının çok terleten yerlwrin de isilik çıktı sıcaklardan , başka ne yapilabilir

Kızlar oğlumu hergum yikamama rağmen alnının çok terleten yerlwrin de isilik çıktı sıcaklardan , başka ne yapilabilir
İsilik köpüğü sevmez. Daha doğrusu sever diyeyim çünkü köpükte artar. Her duşunda şampuan kullanmak yerine bir gün köpüklü bir gün köpüksüz duş aldırabilirsin. Geçmiş olsun.

Maşallah Can'ım kuzuya, yürümesine uzak deme Can'ım, benim kız 2 hafta sonra yaşını bitirecek hala emeklemiyor, sürünüyor ama desteksiz 4-5 atmaya başladı, sıralıyor, bi şeye tutunarak 10-15 dk durabiliyor.yaniii hepsi emekleyecek sonra yürüyecek diye bişi yok bence :) aldığın kart ve kitapların resmini bizimle de paylaşır mısın Can'ım?

Can'ım bence keçe işi mantıklı, bence getirisi de fena olmaz. İnş Rabbim düzlüğe çıkarsın sizi.

İsilik köpüğü sevmez. Daha doğrusu sever diyeyim çünkü köpükte artar. Her duşunda şampuan kullanmak yerine bir gün köpüklü bir gün köpüksüz duş aldırabilirsin. Geçmiş olsun.
bunu bilmiyordum, belki de o yüzden arttı. Her gün şampuanla yikiyordm, teşekkürler

Senin kuzuya da maşallah canım. Emeklememesi sorun değil, hala otururken düşüyor ve ayaktayken tutmama rağmen belini tutamıyor. Dün de doktora sordum, alerjik çocuklarda normalmiş. Diyet mamasını mutlaka içir dedi. Takmıyorum zaten, bir gün mutlaka yapacak. Hem bebek olduğu için farkında da değil. Yaşıtlarından geri olduğunu anlayacak çağda olsaydı belki yapamadığı için üzülürdü. O zaman zor olurdu. Kitap ve kartları ebebekten aldım canım. Yarın fotoları atarım.

Dediğin gibi her Bebek farklı Can'ım :) tşkler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…