Dokun hisset kitaplardan mı Can'ım? Güle güle kullansın inş kuzuEki Görüntüle 1858965
Kitap ve kartlarla birlikte bu puzzleyi de almıştım. Bu da güzel. Kitabı sitesinde bulamadım. Kızım en çok onu beğendi. İçinde farklı dokular var. Mesela kedi resmi var ve kedinin karın kısmı yumuşak ve peluş. Bizimki kedileri seviyor. Bak kızım kedi deyip dokunmasını sağlıyorum, çok hoşuna gidiyor. d&r'de de vardı ama ordaki kitap küçüktü.
Evet canın dokun hisset kitaplardan. Teşekkür ederiz :)Dokun hisset kitaplardan mı Can'ım? Güle güle kullansın inş kuzu
Sen söyledikten sonra hemen d&r'ye gidip küçük olduğu için beğenmediğim kitabı aldım. Diyarbakırdayken onu da alayım dedim. Mardinde oturuyorum ve burda ebebek gibi mağazalar yok. Daha doğrusu doğru düzgün çocuk mağazası yok. Burda imkanlar çok kısıtlı. Kızımın da ilk kitabı fisherinkiydi. Hala favorilerindendir. İştahsız seçici ve alerjik bebeme hala onun sayesinde birkaç kaşık da olsa yemek yediriyorum. Bu arada bahsettiğin termoslardan aldım, çok işime yaradılar. Bayram tatilinde istanbula gittim, gider gitmez arkadaşlar, nereden gezmeye başlayalım, sizi nereye götürelim dediler. Ben de beni ilk önce büyük bir ebebek mağazasına götürün dedim. Ilık suyu için uzun ince, ek gıdası için geniş kısa bir tane aldım ve özellikle tatil boyunca çok işime yaradılar. Boncuğum aç kalmadı. Sana teşekkür ediyoruz, benim aklıma gelmezdi.N nazyamm0hatu0
Ben de 3-4 aydır oğluma kart ve kitap veriyorum. Benimkinin favorilerini yazayım belki fikir olur sizlere de :)
- Abc yayınlarının dokun hisset kartları var. Kitaplardaki gibi ama tek tek kartlarda. Ben internetten almıştım. Eline alıp gezdiriyor bile onları, arada kemiriyor tabii :) birinde civciv vardı, karnı yumuşak civcivin ve oğlum onda cici yapmayı öğrendi :)
- Koleksiyon yayınlarının benim ilk kütüphane setim var, hediye gelmişti ama bundan çok ilk kütüphane kulem hayvanlar seti var. Bu setin kitapları daha küçük, elinde tutması daha kolay oluyor diye sanırım çok seviyor. Bak diye diye sayfa çeviriyoruz :)
- Parıltı yayınlarının parlak kitaplar serisi var. Gene minik kitaplar ama mesela bende araçlar kitabı var; atıyorum arabanın metal kısımları daha içeride yapılmış ve parlak kağıtla kaplanmış. Oğlum parmağıyla o parlak kağıt olan kısımlara dokunduğunda hışır hışır ediyor. Yolculuklarda dahi yanımızdan ayırmıyorum, halen daha çok ilgisini çekiyor.
- En en en favori kitaplarımız ise iş bankası yayınlarının hareketli kitaplar serisi ile martı yayınlarının o ses nedir serisi. O ses nedir serisinde sayfalarda siyah noktalar var, bastırınca sayfadaki nesnenin sesi çıkıyor. Mesela serinin çiftlik hayvanları kitabında kedi var, favori sayfamız olur kendileri :) iş bankasının hareketli kitapları ise aslında 2 yaş üzeri için ama ben kendim ona hikaye anlatıp sayfadaki hareketli kısımları oynatıyorum. Kendisi de sayfadaki hareketli kısımlara parmağını koyup oynatmayı keşfetti ama pek de kibarca ve hakkını vererek değil tabii ki :) ama ilgisini çekiyor.
- He bir de frice price ın masalcı tırtıl oyuncağı hediye gelmişti bize. Aslında ilk kitabı da o :) onunla sayfa çevirmeyi, düğmelere basıp şarkısını çaldırmayı öğrendi. Onu da tavsiye edebilirim :)
Nazyaam bahsettiğin kartlardan ben de aldım ama benimkinin pek ilgisini çekmedi, sadece diş kaşıyıcı olarak görüyor henüz :) ama bazen oyuncaklarıyla ya da evdeki eşyalarla kartları eşleştiriyorum. O zaman bi bakınıyor ama pek uzun soluklu bi ilgi olamadı henüz..
Biraz uzun oldu sanırım ama bizim kitap maceralarımız bunlar, belki yardımı dokunur sizlere :)
Sen söyledikten sonra hemen d&r'ye gidip küçük olduğu için beğenmediğim kitabı aldım. Diyarbakırdayken onu da alayım dedim. Mardinde oturuyorum ve burda ebebek gibi mağazalar yok. Daha doğrusu doğru düzgün çocuk mağazası yok. Burda imkanlar çok kısıtlı. Kızımın da ilk kitabı fisherinkiydi. Hala favorilerindendir. İştahsız seçici ve alerjik bebeme hala onun sayesinde birkaç kaşık da olsa yemek yediriyorum. Bu arada bahsettiğin termoslardan aldım, çok işime yaradılar. Bayram tatilinde istanbula gittim, gider gitmez arkadaşlar, nereden gezmeye başlayalım, sizi nereye götürelim dediler. Ben de beni ilk önce büyük bir ebebek mağazasına götürün dedim. Ilık suyu için uzun ince, ek gıdası için geniş kısa bir tane aldım ve özellikle tatil boyunca çok işime yaradılar. Boncuğum aç kalmadı. Sana teşekkür ediyoruz, benim aklıma gelmezdi.
İnşallah canımAy çok sevindim yardımım dokunmasınainşallah huzurlu günlerde sağlıkla kullanmak nasip olur evlatlarımıza aldıklarımızı..
Kizlar size birşey sormak istiyorum.eşimin isleri bu aralar iyi gitmiyor .malum bebigimden dolayi calisamiyorumda ne annem bakiyor ne kayinvaldem.evden yapabilicegim ne is olabilir ek gelir için ? Bu sabun yapmak boncuk yapmak vs.. Gibi isler dişinda.çünkü onlari arastirdim doğru düzgün hic getirisi yok bin tanesi on kurus gibi rakamlar ugrastiginiza değmez.varmi bi fikri olan acaba ?
günaydın buralar bebekler buyudukce sessızlesıyorKızlar nerelere kayboldunuz?
Aynen Can'ım ya bebeler baya Zaman'ımızı alıyor. Bizim de doğum günümüze 9 gün kaldı :)günaydın buralar bebekler buyudukce sessızlesıyor
maşşallah bizimde ıkı dişimiz var emeklemıyoruz birden yuruycekler galiba çok hareketlendi birde eline aldığını atmaya başladı ev hep dağınıkBu ara iyi bir bakici arayisindayiz malesef daha bulamadik.kizimla ilk deniz maceramizi yasadik ben korkar diye dusunurken icinden cikmak istemedi. Yanimizda aglayan buyuk cocuklar vardi anneleri bak bebek bile aglamiyo diye kizimi örnek gösterdiler bunlar dışında hala iki disimiz var yurumeye çok hevesli ama henuz yuruyemiyor çalışmalara devam
nasıl bir doğum günü planlıyorsunuz burdan paylaşalım bizim 10 eylülAynen Can'ım ya bebeler baya Zaman'ımızı alıyor. Bizim de doğum günümüze 9 gün kaldı :)
Bizim de 7. Dişimiz çıktı. Emekleme yok, sürünüyor; fakat yürüme isteği daha çok, desteksiz 4-5 adım Atabiliyor.maşşallah bizimde ıkı dişimiz var emeklemıyoruz birden yuruycekler galiba çok hareketlendi birde eline aldığını atmaya başladı ev hep dağınık
Can'ım evde aile arasında yapacağız inş. Kıyafet hazırlattım, 1 şeklinde üstünde resminin olduğu past sipariş ettik. Pembe- beyaz süslemeler olacak inş.nasıl bir doğum günü planlıyorsunuz burdan paylaşalım bizim 10 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?