Sağol Can'ım benimEki Görüntüle 1860919
0hatu0 kusura bakma kitabı anca atabildim. Kızım bunu çok sevdi. Kuzucuk bahsettikten sonra küçük kitaptan da almıştım ama kızım bunu daha çok sevdi. Onun bebeği küçüğü sevmiş. Küçük yaramazların farklı ilgileri oluşmuş bile. Kızım artık sayfaları kendisi çevirip farklı dokulara dokunuyor ve gülümsüyor. Bu arada maşallah kızına, nice yaşlarını görürsün inşallah.
Üst dişin çıkması çok zor canım biz 3 4 ne çektik inş siz rahatlıkla çıkarırsınız..bir kaç gündür benim oğlumda emekleme pozisyonu alıyor 2 adım atıyor sonra devriliyor dönerek sürünerek her yere gidiyor ve elimden tutun beni gezdirin diyor bana tutunarak ayağa kalkıyor çok yaramaz oldu uyanikken hiç bişe yapamıyorum hep yanımda ol diyor mıymızlanırkén anne diyor abba diyo dede baba diyo çok tatlilar ama ya inş yaşına kadar yürürlerbebelerin buyumesi ve sicaklar buralari da vurmusbiz iyiyiz sukur. gunler geçmiyor gorunumlu ama cok hizli geciyor.2 dis altta gorunuyor ustler kabarmis. yurume hevesi cok ama emekleme yok. gitmek istediği yere donerek ve surunerek gidiyor kuzum.unutuyorum buraya bakmayi. herkes iyidir umarim.
Bizim doğum günümüzde 24 ağustos bende düşünmeye başladım napsam diye ama ben kaynanamlarla ve annemlerle ayri kutlamayi düşünüyorumAynen Can'ım ya bebeler baya Zaman'ımızı alıyor. Bizim de doğum günümüze 9 gün kaldı :)
Eğer sıkıntı olacaksa sana , ayrı kutlaman daha rahat olur Can'ım:)Bizim doğum günümüzde 24 ağustos bende düşünmeye başladım napsam diye ama ben kaynanamlarla ve annemlerle ayri kutlamayi düşünüyorum
Aynen canım beni istemeye geldiklerinde başladı sıkıntı çünkü beni istemiyorlardi her şeyim sıkıntıli oldu sanki cenazeye gelmiş gibilerdi o günleri asla unutmayacam allaha havale ettim şimdide bana karşı iyi gözükmeye çalışıyor ama beni gram sevmez arkamı dönünce başlar dedikoduya annemlere araları hiç iyi olmadı ne zaman bir araya gelinse hep ben çok gerildim bir tartışma olacak diye kaynanam çok fena bir bakışta bile anlaşılır oğluma 40 mevludu bile yapamadım strese girmeyim diye..doğum gününü beraber yapsam yine hediyeler için kiyaslama yapacak aman hangi birini anlatim canımEğer sıkıntı olacaksa sana , ayrı kutlaman daha rahat olur Can'ım:)
Ay Can'ım benim Allah sabır ve kolaylık versin sana.Aynen canım beni istemeye geldiklerinde başladı sıkıntı çünkü beni istemiyorlardi her şeyim sıkıntıli oldu sanki cenazeye gelmiş gibilerdi o günleri asla unutmayacam allaha havale ettim şimdide bana karşı iyi gözükmeye çalışıyor ama beni gram sevmez arkamı dönünce başlar dedikoduya annemlere araları hiç iyi olmadı ne zaman bir araya gelinse hep ben çok gerildim bir tartışma olacak diye kaynanam çok fena bir bakışta bile anlaşılır oğluma 40 mevludu bile yapamadım strese girmeyim diye..doğum gününü beraber yapsam yine hediyeler için kiyaslama yapacak aman hangi birini anlatim canım
Sağol canımAy Can'ım benim Allah sabır ve kolaylık versin sana.
Aynen canım beni istemeye geldiklerinde başladı sıkıntı çünkü beni istemiyorlardi her şeyim sıkıntıli oldu sanki cenazeye gelmiş gibilerdi o günleri asla unutmayacam allaha havale ettim şimdide bana karşı iyi gözükmeye çalışıyor ama beni gram sevmez arkamı dönünce başlar dedikoduya annemlere araları hiç iyi olmadı ne zaman bir araya gelinse hep ben çok gerildim bir tartışma olacak diye kaynanam çok fena bir bakışta bile anlaşılır oğluma 40 mevludu bile yapamadım strese girmeyim diye..doğum gününü beraber yapsam yine hediyeler için kiyaslama yapacak aman hangi birini anlatim canım
Kime sordun Can'ım soruyu? Yoksa ortaya mı?Bayramda bebişlere byyuklerden ne hediye geldi canım
Bu ara iyi bir bakici arayisindayiz malesef daha bulamadik.kizimla ilk deniz maceramizi yasadik ben korkar diye dusunurken icinden cikmak istemedi. Yanimizda aglayan buyuk cocuklar vardi anneleri bak bebek bile aglamiyo diye kizimi örnek gösterdiler bunlar dışında hala iki disimiz var yurumeye çok hevesli ama henuz yuruyemiyor çalışmalara devam
nerde oturuyorsun canım, bizde gelelim, burda 1200-2000 arası bakıcı fiyatlarıMerhaba kızlar benim size bir şey danışmam lazım bakici buldum sonunda. Ama daha ucreti konuşmadık. Bizim burda tam gün bakıcı ücreti 350 tl imis. Ben yarım gun birakicam ve ayni apartmandayiz yol masrafı falan olmayacak yani. Sizce ne kadar vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim
Valla ben de duyunca çok sasirdim. Dağda yüksek bekliyordum. Tekirdağ dayim ben. Burda çalışan anne çok fazla haliyle bakicilik bir meslek halinde. O nedenle ucuz galiba. Ev işi falan yaparlarsa 1000 tl oluyormuş anca.nerde oturuyorsun canım, bizde gelelim, burda 1200-2000 arası bakıcı fiyatları
Benimki de öyle herkeste durmaz. Bu kadını her gün görüyor kızı var kızımı çok seviyor ondan çabuk alisti. Ama daha birakip gitmedim bakalım ben yokken nasıl olacak. Kara kara düşünüyorum. Eylulde baslicam ben ise şimdiden alistirmak istiyorum. Ama fiyat konusunda kararsizim.Bende bakıcı arıyorum canım, arkadaşlara falan haber verdim geri dönüş olmadı
İnternetten bulduğum birine de çocuğumu bırakmak hiç içime sinmiyor, bi şekilde tanıdık oldun istiyorum...
Şuan kardeşim bakıyor, oğlum durmuyor, peşimizden başlıyormuş ağlamaya, gün içinde de aynı, eve gidiyorum yapışıyor paçama, yatana kadar hep bi mızmızlık, 1,5 ay oldu işe döneli ama, çok yıprandım ya
Allah çalışmak zorunda olan annelere kolaylık versin inşallah.
Oo Can'ım baya uygunmuş sizin orda. Neresiydi orası? Eğer sadece çocuk bakımı ise bence max 200 ₺ yeterli Can'ım. Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın cümlemizi inş.Merhaba kızlar benim size bir şey danışmam lazım bakici buldum sonunda. Ama daha ucreti konuşmadık. Bizim burda tam gün bakıcı ücreti 350 tl imis. Ben yarım gun birakicam ve ayni apartmandayiz yol masrafı falan olmayacak yani. Sizce ne kadar vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba kızlar benim size bir şey danışmam lazım bakici buldum sonunda. Ama daha ucreti konuşmadık. Bizim burda tam gün bakıcı ücreti 350 tl imis. Ben yarım gun birakicam ve ayni apartmandayiz yol masrafı falan olmayacak yani. Sizce ne kadar vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim
Yok canım hatta tekrar tekrar sordum. Sadece bir kişiden de duymadım bunu. 8-5 calisiyorlar 350 tl. Evlerinde bakiyorlar ama.Tüm gün 350 miiiyanlış anlamış olabilir misin yani belki tanıdığıdır parasız bakarım demiştir onlar da ayıp olmasın diye o kadar veriyodur filan?? burda tüm gün 350 ye değil çocuk bakmak selam bile vermezler
Biz de ayni durumdaydik 4 gun filan. Dis sandik bogaz enfeksiyonu imis. Ayni ilaclari verdi gecti iyiyiz. babam dolaptan yeni cikmis soguk karpuz kiraz seftali yedirmisti bi sey diyemedim mal gibi, ondan oldu buyuk ihtimal F fulya01Ben doktor değilim ama bildiğim kadarıyla diş bu kadar yüksek ateş yapmaz. Kızım da öyleydi, iki doktor da boğaz enfeksiyonu dedi. Geçmiş olsun.
Ortaya sordum canımKime sordun Can'ım soruyu? Yoksa ortaya mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?