2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Biz de ayni durumdaydik 4 gun filan. Dis sandik bogaz enfeksiyonu imis. Ayni ilaclari verdi gecti iyiyiz. babam dolaptan yeni cikmis soguk karpuz kiraz seftali yedirmisti bi sey diyemedim mal gibi, ondan oldu buyuk ihtimal @fulya01
Tekrar geçmiş olsun. Diş vücut ısısını biraz yükseltir ama yüksek ateş yapmaz demişti doktor.

Herkeze merhaba büyüdü be bebişler bir ay sonra 1 yaşında olucak benim sıpa pasta baktik aman ne pahali 20 kisilik en küçüğü ucak araba vs..sekilli oyuncakli da pahali 150tl den basliyor aslinda hic icimden öyle satafatli bisey yapmak gelmiyor ülke bu haldeyken..
Bide bişey anlamiyorki daha oyuncakli olsa ne olur araba sekilli olsa ne olur 2 yaş 3 yas pastasi olsa neyse karar veremiyorum ne yapmali..
İncik boncuk islerden hic anlamam kendi dogum gunumu bile kutlamiyorum artık offff bilemedim..

Aynı bizi anlatmışsınız buralara bile bakamıyordum kaç aydır ben de sadece bizimki böyle sanıyordum gün geçtikçe işimiz daha da zorlanacağız galiba

Can'ım evet çok şükür büyüdüler, bizim de pazar günü doğum günümüz inş. Ben de 1 şeklinde 20 kişilik bi pasta sipariş ettim 95₺. Ben ilk doğum günü diye özeniyorum ama öyle kalabalık bi ortam olmayacak. Anneanne, dede, teyze, babaanne, hala Ve biz sadece.

Merhaba kızlar epeydir yazamıyorum, malum bebisler büyüdükçe bize bıraktıkları zaman da azalıyor. Az önce oğlum gözünü ovuyordu bi baktım alt göz kapağı şişmiş biraz da kızarmış, neden olabilir ki enfeksiyon geliyor aklıma bir de yanağını sinek isirmis onun mikrobu olr mu ki, ne yapsam bilemedim

Bi de sizlerin günleri nasıl geçiyor ben artık bebekle hiçbir işe yetişemez oldum uyursa kostur kostur iş yapıyorum uyanınca tekrar dagitiyoruz, ev işi, yemek, eş... Bunlara nasıl ve ne kadar zaman ayirabiliyorsunuz kendimi saymamisim bile kendime hiç zaman kalmıyor

Can'ım enfeksiyon da olabilir ama bebeklerin ciltleri çok hassas belki de ovaladığı için de olmuştur, geçmiş olsun.

Can'ım iş yapacağım Zaman kızımı yürütecekler bindiriyorum, o arada evi falan rahat süpürüp silebiliyorum,çok daha rahat oluyor yürüteçle. Onun dışında kızım uyuduğunda ev temiz olduğundan varsa bulaşık ya da ütü falan yapıyorum, ama çoğunlukla ben de dinleniyorum. Evet hareketleri arttığından biraz daha fazla Zaman alıyor bu bıdıklar:) eşimle de ancak kızım uyuduğunda yani 22:30 dan sonra ilgileniyorum :)

Bn yurutec almadim doktorlar fazla onermiyo diye, uyulduğunda kosturmacali bi iş olayı oluyor ama dinlenemefigim için ben çok yoruluyorum bu sefer

Evdeyken benimde öyleydi, akşama kadar koşturup duruyordum, yine de yetişmiyordu... Evde olup görünce yapmak zorunda hissediyorsun kendini...
Şimdi işe döndüm, akşam gidince çocuk yemek derken bi koşturmaca, çoçuk uyuyunca benimde pilim bitiyor genelde, bitmemiş olursa iş yapıyorum, ama çok yorgunsam uyuyorum... Asıl iş hafta sonlarına kalmış oluyor, bu hafta sonu fazla yemek yapıp konserve gibi şişeledim mesela, inşallah bozulmaz:)
Çocuktan sonra işlere yetişemez olduğumu düşünüyordum ama işe dönmek daha da zor ve yıpratıcı...
Evde olmanın kıymetini bilin, çok dert etmeyin kendinize herşeyi, olduğu kadar, ev işi nankör zaten :)

Aynen, ben de böyle karamsar ruhalinden çıkmak için bunu dedm kendime. İşe donmuş olsam çok çok daha zor ne yaparım hiç bilmiyorum, Allah kolaylıklar versin çalışan annelere. Bebise kim bakıyor, bakıcı mı

Herkese selam

Uzun zamandır ben de yazamadım. Bebişle günler hızlı ve hareketli geçiyor. Bana daha düşkün olmaya başladı. Yakamdan tutuyor bırakmıyor sıpa:))

Üstten 2 dişte sonunda patladı. Baya zorladı ateş oldu, birkaç gece uykusuz kaldık.

Dünde diş buğdayı yaptık. Güzeldi :) bir anı oldu bize :)

15 eylülde doğum günü :) bayrama denk geliyor. Bayramdan sonra hello Kitty konseptli yaklasık 35 kişilik bi parti planlıyoruz bakalım :) ilk doğum gününe birazcık özeniyorum :) şimdiden hazırlıklara başladık. Süsler mumlar peçeteler fotoğraf çekinmek için çerçeve bunlar alındı.ve tabi hepsi hello kitty li :))
.daha da alınacak var..

Ben bu çocukla suyu bile zor yetiştirip iciyom valla masallahiniz var. Bizimde 4 eylül doğum günü keşke bende birşeyler yapabilsem

Anam bu çocuk yine kapkara. Dün tüm evi süpürdüm sildim ben ya. Öğle uykusuna yatınca yine yerleri süpürüp silecem. Böyle böyle sadece yerleri temizleyebiliyorum. Diğer işler kalıyor. Iki haftadır buzdolabıyla fırını temizleyecem diyorum ama fırsat yok. Yerler temiz kalmıyor. Şehirde yeşillik yok. O yüzden toz çok. O tozları da nazya sürüne sürüne temizlemeye çalışıyor. Çok sinirimi bozdu bu şehrin tozu. Ne çok söylendim. Bizim cadının üst dişleri geliyor. Bildiğiniz süpürgesiz cadı olmuş. Her şeye sinirleniyor. İştah sıfır. Dün akşam 4 e kadar 60 ml diyet mamayla durdu. 4'te ağzına birkaç tane makarna attı. Başka da bir şey yemedi. Ben de sıkıntısı var diye zorlamıyorum, keyfin bilir diyorum. Doğum gününe gelince buraya yeni taşındık, pek tanıdığımız yok. Kendi aramızda pasta keseriz.Biraz büyüsün, kreşe başlasın, kendi arkadaşlarıyla kendi seçeceği konsepte göre kutlasın diyorum ama bakalım, teyzesi ısrar ederse annemlerde küçük bir süsleme yaparım ama abartmam.

durum bizdede aynı aksamları eve geliyoruz 2 saatte tum evı temızlıyo Gülnaz kıyafetler coraplar toz içinde duş aldır giydir yedir yatır bu arada yemek yap ev işi yorgunluk hergün aynı doğum gününü bende aile arasında sade bir konsept planlıyorum elbisesini aldık

Oy nazyaaaaa, :) benim kız emeklemiyor diye hiiiiiç hayıflanmayayım o Zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…