2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizim de elbisemiz bu:)

Canım konuyla alakasız ama gebeliginde antibiyotik ağrı kesici yada herhangi bi ilaç kullanmismiydin. Dün bi doktor alerjisi olan bebekler genelde o sebeple alerjik oluyor dedi de

Ne guzel maşallah

Heryer darmadaginik ev çok sicak bi klima alamadik daha hicbir sey yapmak gelmiyor icimden oğlana yemek yapiyorum bizeyse hazirpismis urumler makarna Allahtan anneanne yemek yapiyor o cagiriyor arada.Yoksa çok zor surekli dibimde sıpa..

Kardeşim bakıyor şimdilik, öğrenci yaz tatilinde... Evde bakılsın istiyorum, bakıcı bulamadım hala
Eşim kreşe verelim diyor, onu da ben istemiyorum
Anneme bıraksam tek bakamaz da (ilaç kullanıyor sürekli, ayda 5-10 gün yatıyor bazen evde), kardeşimin eşiyle beraber bakabilirler ancak, 2 yeğenim var, biri 5 diğeri 1,5 yaşında, 3 çocuk aynı evde olur mu bilmem
Ayy kafamda deli sorular

Canım konuyla alakasız ama gebeliginde antibiyotik ağrı kesici yada herhangi bi ilaç kullanmismiydin. Dün bi doktor alerjisi olan bebekler genelde o sebeple alerjik oluyor dedi de
Evet canım kullanmak zorunda kalmıştım. Şiddetli öksürük sebebiyle düşük riskim olmuştu, öksürük için mecbur kullanmıştım ama antibiyotikle alakasını duymamıştım. Gerçi çevremde bebeği alerjik olup kullanmayanlar var ama olasılığı artırıyor olabilir.

merhaba hanımlar. uzun zamandır uğrayamadım forma. bayram için ankaradaydım dün eve döndüm. ankarada kızım çok bunaldı dıcaktan. erzurumun soğuyuna alışık olunca dayanamadı ankarada. benim size bir sorum var. ben erzuruma dönünce resmen şok oldum. bizim evin dışındaki ana şalter kapanmış. geldim ki evde leş kokusu var. buzdolabı erimiş. etler kokmuş. 1 aya yakın yoktum evde. siz tahmin edin kokuyu. şimdi buzdolabının kokusu çıkmıyor. var mı tavsiyeniz bana. şu an yenibir buzdolabı alacak madddi durum da yok. ama mecburkakırsam alacaz. yardım edın lütfen..

Bi yerde su biriktiriyomus orayı bulup temizle kkda vardı o konu

Ayrı yap canım hatta annengile yapacağından kv ye söyleme bile. Uyuz kadın hiç sevmem kvleri
Söylerim canım Sonuçta araları hiç iyi olmadı hediye kıyaslaması yaparlar bide laf sokmasi cabasi gerçi annemde altta kalmaz ama ortam gergin olur hiç gerek yok bence...ama oğluma üzülüyorum biliyormusun 40 mevludu sünnet ettirdim bir Mevlüt okutamadim canım allaha havale ediyorum hepsini

Amin canım yaa ben anlamiyom kendileri de doğurdu az çok biliyorlar yani ben olsam sevmesemde bu süreçten geçtim elimden geldiğince yardımcı olurum

Ay canım ya tahmin edebiliyorum kokuyu benim halamin başınada gelmişti aylardır kokusu geçmemişti kömür konuyormus onu duymuştum ama ne kadar etkili bilmiyorum..allah yardımcın olsun

Can'ım önce tamamen boşalt, kapağını aç , içini de sirkeli suyla sil ve vanilin koy tabağa ve içine yerleştir. Bi kaç gün beklet.inş çıkar kokusu. Allah kolaylık versin bu arada

Aynı bizde öyleyiz çok yaramaz uyanikken yakama yapisiyor yürümek istiyor emekliyerek gidiyor cekmeceleri açıp kapatıyor gözleri dört dönüyor nereyi karıştırsam diye korkuyorum eli falan kalacak düşecek diye peşindeyim yaşını karşılayacak sanırım yürüyecek...yürürlerse işimiz dahada zor valla

Yürüteçe bende bindiriyorum çokta seviyor heryere çok hızlı gittiği için ama karistirmadik yer bırakmıyor bu aralar fobisi çöp kovasını kurcalamak bide cekmeceleri açıp kapamak beş dakika boş bırakmaya gelmiyo

Hakikaten deli sorular Allah yardımcınız olsun, kreş için çok küçük degil mi ama daha

Evet yürüdükleri zaman epey kilo vercez gibi bu açıdan bakıp motive etmeye çalışıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…