Anam bu çocuk yine kapkara. Dün tüm evi süpürdüm sildim ben ya. Öğle uykusuna yatınca yine yerleri süpürüp silecem. Böyle böyle sadece yerleri temizleyebiliyorum. Diğer işler kalıyor. Iki haftadır buzdolabıyla fırını temizleyecem diyorum ama fırsat yok. Yerler temiz kalmıyor. Şehirde yeşillik yok. O yüzden toz çok. O tozları da nazya sürüne sürüne temizlemeye çalışıyor. Çok sinirimi bozdu bu şehrin tozu. Ne çok söylendim. Bizim cadının üst dişleri geliyor. Bildiğiniz süpürgesiz cadı olmuş. Her şeye sinirleniyor. İştah sıfır. Dün akşam 4 e kadar 60 ml diyet mamayla durdu. 4'te ağzına birkaç tane makarna attı. Başka da bir şey yemedi. Ben de sıkıntısı var diye zorlamıyorum, keyfin bilir diyorum. Doğum gününe gelince buraya yeni taşındık, pek tanıdığımız yok. Kendi aramızda pasta keseriz.Biraz büyüsün, kreşe başlasın, kendi arkadaşlarıyla kendi seçeceği konsepte göre kutlasın diyorum ama bakalım, teyzesi ısrar ederse annemlerde küçük bir süsleme yaparım ama abartmam.
Can'ım evet çok şükür büyüdüler, bizim de pazar günü doğum günümüz inş. Ben de 1 şeklinde 20 kişilik bi pasta sipariş ettim 95₺. Ben ilk doğum günü diye özeniyorum ama öyle kalabalık bi ortam olmayacak. Anneanne, dede, teyze, babaanne, hala Ve biz sadece.
Bi de sizlerin günleri nasıl geçiyor ben artık bebekle hiçbir işe yetişemez oldum uyursa kostur kostur iş yapıyorum uyanınca tekrar dagitiyoruz, ev işi, yemek, eş... Bunlara nasıl ve ne kadar zaman ayirabiliyorsunuzkendimi saymamisim bile kendime hiç zaman kalmıyor
Eki Görüntüle 1863285 Bizim de elbisemiz bu:)
Kardeşim bakıyor şimdilik, öğrenci yaz tatilinde... Evde bakılsın istiyorum, bakıcı bulamadım halaAynen, ben de böyle karamsar ruhalinden çıkmak için bunu dedm kendime. İşe donmuş olsam çok çok daha zor ne yaparım hiç bilmiyorum, Allah kolaylıklar versin çalışan annelere. Bebise kim bakıyor, bakıcı mı
Hem de hiiiçç hayıflanmamalısın. Gerçi benimki de emeklemiyor. Yuvarlanıyor ve geriye doğru sürükleniyor.Oy nazyaaaaa, :) benim kız emeklemiyor diye hiiiiiç hayıflanmayayım o Zaman :)
Evet canım kullanmak zorunda kalmıştım. Şiddetli öksürük sebebiyle düşük riskim olmuştu, öksürük için mecbur kullanmıştım ama antibiyotikle alakasını duymamıştım. Gerçi çevremde bebeği alerjik olup kullanmayanlar var ama olasılığı artırıyor olabilir.Canım konuyla alakasız ama gebeliginde antibiyotik ağrı kesici yada herhangi bi ilaç kullanmismiydin. Dün bi doktor alerjisi olan bebekler genelde o sebeple alerjik oluyor dedi de
merhaba hanımlar. uzun zamandır uğrayamadım forma. bayram için ankaradaydım dün eve döndüm. ankarada kızım çok bunaldı dıcaktan. erzurumun soğuyuna alışık olunca dayanamadı ankarada. benim size bir sorum var. ben erzuruma dönünce resmen şok oldum. bizim evin dışındaki ana şalter kapanmış. geldim ki evde leş kokusu var. buzdolabı erimiş. etler kokmuş. 1 aya yakın yoktum evde. siz tahmin edin kokuyu. şimdi buzdolabının kokusu çıkmıyor. var mı tavsiyeniz bana. şu an yenibir buzdolabı alacak madddi durum da yok. ama mecburkakırsam alacaz. yardım edın lütfen..
Söylerim canım Sonuçta araları hiç iyi olmadı hediye kıyaslaması yaparlar bide laf sokmasi cabasi gerçi annemde altta kalmaz ama ortam gergin olur hiç gerek yok bence...ama oğluma üzülüyorum biliyormusun 40 mevludu sünnet ettirdim bir Mevlüt okutamadim canım allaha havale ediyorum hepsiniAyrı yap canım hatta annengile yapacağından kv ye söyleme bile. Uyuz kadın hiç sevmem kvleri
Söylerim canım Sonuçta araları hiç iyi olmadı hediye kıyaslaması yaparlar bide laf sokmasi cabasi gerçi annemde altta kalmaz ama ortam gergin olur hiç gerek yok bence...ama oğluma üzülüyorum biliyormusun 40 mevludu sünnet ettirdim bir Mevlüt okutamadim canım allaha havale ediyorum hepsini
Ay canım ya tahmin edebiliyorum kokuyu benim halamin başınada gelmişti aylardır kokusu geçmemişti kömür konuyormus onu duymuştum ama ne kadar etkili bilmiyorum..allah yardımcın olsunmerhaba hanımlar. uzun zamandır uğrayamadım forma. bayram için ankaradaydım dün eve döndüm. ankarada kızım çok bunaldı dıcaktan. erzurumun soğuyuna alışık olunca dayanamadı ankarada. benim size bir sorum var. ben erzuruma dönünce resmen şok oldum. bizim evin dışındaki ana şalter kapanmış. geldim ki evde leş kokusu var. buzdolabı erimiş. etler kokmuş. 1 aya yakın yoktum evde. siz tahmin edin kokuyu. şimdi buzdolabının kokusu çıkmıyor. var mı tavsiyeniz bana. şu an yenibir buzdolabı alacak madddi durum da yok. ama mecburkakırsam alacaz. yardım edın lütfen..
Can'ım önce tamamen boşalt, kapağını aç , içini de sirkeli suyla sil ve vanilin koy tabağa ve içine yerleştir. Bi kaç gün beklet.inş çıkar kokusu. Allah kolaylık versin bu aradamerhaba hanımlar. uzun zamandır uğrayamadım forma. bayram için ankaradaydım dün eve döndüm. ankarada kızım çok bunaldı dıcaktan. erzurumun soğuyuna alışık olunca dayanamadı ankarada. benim size bir sorum var. ben erzuruma dönünce resmen şok oldum. bizim evin dışındaki ana şalter kapanmış. geldim ki evde leş kokusu var. buzdolabı erimiş. etler kokmuş. 1 aya yakın yoktum evde. siz tahmin edin kokuyu. şimdi buzdolabının kokusu çıkmıyor. var mı tavsiyeniz bana. şu an yenibir buzdolabı alacak madddi durum da yok. ama mecburkakırsam alacaz. yardım edın lütfen..
Aynı bizde öyleyiz çok yaramaz uyanikken yakama yapisiyor yürümek istiyor emekliyerek gidiyor cekmeceleri açıp kapatıyor gözleri dört dönüyor nereyi karıştırsam diye korkuyorum eli falan kalacak düşecek diye peşindeyim yaşını karşılayacak sanırım yürüyecek...yürürlerse işimiz dahada zor vallaBi de sizlerin günleri nasıl geçiyor ben artık bebekle hiçbir işe yetişemez oldum uyursa kostur kostur iş yapıyorum uyanınca tekrar dagitiyoruz, ev işi, yemek, eş... Bunlara nasıl ve ne kadar zaman ayirabiliyorsunuzkendimi saymamisim bile kendime hiç zaman kalmıyor
Yürüteçe bende bindiriyorum çokta seviyor heryere çok hızlı gittiği için ama karistirmadik yer bırakmıyor bu aralar fobisi çöp kovasını kurcalamak bide cekmeceleri açıp kapamak beş dakika boş bırakmaya gelmiyoCan'ım iş yapacağım Zaman kızımı yürütecekler bindiriyorum, o arada evi falan rahat süpürüp silebiliyorum,çok daha rahat oluyor yürüteçle. Onun dışında kızım uyuduğunda ev temiz olduğundan varsa bulaşık ya da ütü falan yapıyorum, ama çoğunlukla ben de dinleniyorum. Evet hareketleri arttığından biraz daha fazla Zaman alıyor bu bıdıklar:) eşimle de ancak kızım uyuduğunda yani 22:30 dan sonra ilgileniyorum :)
Hakikaten deli sorularKardeşim bakıyor şimdilik, öğrenci yaz tatilinde... Evde bakılsın istiyorum, bakıcı bulamadım hala
Eşim kreşe verelim diyor, onu da ben istemiyorum
Anneme bıraksam tek bakamaz da (ilaç kullanıyor sürekli, ayda 5-10 gün yatıyor bazen evde), kardeşimin eşiyle beraber bakabilirler ancak, 2 yeğenim var, biri 5 diğeri 1,5 yaşında, 3 çocuk aynı evde olur mu bilmem
Ayy kafamda deli sorular
Evet yürüdükleri zaman epey kilo vercez gibi bu açıdan bakıp motive etmeye çalışıyorum kendimiAynı bizde öyleyiz çok yaramaz uyanikken yakama yapisiyor yürümek istiyor emekliyerek gidiyor cekmeceleri açıp kapatıyor gözleri dört dönüyor nereyi karıştırsam diye korkuyorum eli falan kalacak düşecek diye peşindeyim yaşını karşılayacak sanırım yürüyecek...yürürlerse işimiz dahada zor valla
cok güzelmiş maşallahEki Görüntüle 1863285 Bizim de elbisemiz bu:)
canım dolap gitti elden.. wc bile daha güzel kokuyor desem yeri..Bi yerde su biriktiriyomus orayı bulup temizle kkda vardı o konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?