herşeyi denedim canım.. olmadı.. yeni dolap aldım nihayetinde maddı durum da hiç iyi değilkennn.Ay canım ya tahmin edebiliyorum kokuyu benim halamin başınada gelmişti aylardır kokusu geçmemişti kömür konuyormus onu duymuştum ama ne kadar etkili bilmiyorum..allah yardımcın olsun
sağol canım.. denedim dediklerini. ama ben kokuya dayanamaz hale geldim. öyle bir kaç gün önce erime değil biz bir ay kaldık nerdeyse ankarada ve gider gitmez olmuş herhalde. böcek bile basmış mutfağı. dolap aldım yeni. bi onun taksitleri eksikti başıma. bebeler liseye başlicak kıyafet parası kira ben aylıksız izindeyim. ufaklığın madrafları.., off ki ne offf... bi ankaraya tatile gitmek bana çok pahalıya patladı.. neyse sağlık olsun bakalım..Can'ım önce tamamen boşalt, kapağını aç , içini de sirkeli suyla sil ve vanilin koy tabağa ve içine yerleştir. Bi kaç gün beklet.inş çıkar kokusu. Allah kolaylık versin bu arada
canım dolap gitti elden.. wc bile daha güzel kokuyor desem yeri..
amin canım allah razı olsun...Off maldan çıksın boşver Rabbim inşallah bu masrafın karşılığında kartıyla rızık versin
Geçmiş olsun çok zor bir durum daha yeni bununla ilgili bir yazı okudum bazı bakteriler 4 deredece bile yaşıyorlarmış yani temizlesen bile tam dezenfekte oluyormuş yenisini almak daha mantıklı gibimerhaba hanımlar. uzun zamandır uğrayamadım forma. bayram için ankaradaydım dün eve döndüm. ankarada kızım çok bunaldı dıcaktan. erzurumun soğuyuna alışık olunca dayanamadı ankarada. benim size bir sorum var. ben erzuruma dönünce resmen şok oldum. bizim evin dışındaki ana şalter kapanmış. geldim ki evde leş kokusu var. buzdolabı erimiş. etler kokmuş. 1 aya yakın yoktum evde. siz tahmin edin kokuyu. şimdi buzdolabının kokusu çıkmıyor. var mı tavsiyeniz bana. şu an yenibir buzdolabı alacak madddi durum da yok. ama mecburkakırsam alacaz. yardım edın lütfen..
evet canım onuben de duydum dün komşu dedi ona benzer bişey.. yeni dolap aldım 1600 tl ye. nofrost değil ama olsun.. derin dondurucu var. onu kullanırım. allahtan ona bişey olmadı.. tam erimemişti biz geldiğimizde. onu kurtardık en azından. ev borcu bitince gönlüme göre bir dolap alırım artık.Geçmiş olsun çok zor bir durum daha yeni bununla ilgili bir yazı okudum bazı bakteriler 4 deredece bile yaşıyorlarmış yani temizlesen bile tam dezenfekte oluyormuş yenisini almak daha mantıklı gibi
Geçmiş olsun canım, kötü olmuş. Yeni dolabınız hayırlı olsun.evet canım onuben de duydum dün komşu dedi ona benzer bişey.. yeni dolap aldım 1600 tl ye. nofrost değil ama olsun.. derin dondurucu var. onu kullanırım. allahtan ona bişey olmadı.. tam erimemişti biz geldiğimizde. onu kurtardık en azından. ev borcu bitince gönlüme göre bir dolap alırım artık.
sağol canım.. kızın ne güzel poz vermiş.. benim kız oturunca sinirlenirse eğer kendini hızla geri atıyor. kafası çarpıyor.. kötü bir alışkanlık kazandı. nerden öğrendi bilmiyorum. elimizde yastıkla geziyoz evde. oturursa hemen arkasına yastık koyuyoruz. çok sinirli bişey oldu..Geçmiş olsun canım, kötü olmuş. Yeni dolabınız hayırlı olsun.
Masallah masallahSelam kızlar dün mutfaktan salona geldim tuhaflık var ama ne , düşünürken oglum bi kanepedenn diğerine hızlıca koşuyor sonra tv ünitesine koşuyor. Tuhaflık oğlumda yuruyor. Korkuyla kucakladimm sıkıca yurumesin pardon kosmasindiye sarildim. Kendime geldim biraktim biraz daha kosup dustu. Bugun yine yuruyor cok sukur
Teşekkür ederiz teyzesi. Benimki kendini atmıyor ama arada dengesini kaybedip düşüyor. Sinir bizimkinde de var ama eşyaları ya da kendini atmıyor. İnatlaşıp ağlıyor.sağol canım.. kızın ne güzel poz vermiş.. benim kız oturunca sinirlenirse eğer kendini hızla geri atıyor. kafası çarpıyor.. kötü bir alışkanlık kazandı. nerden öğrendi bilmiyorum. elimizde yastıkla geziyoz evde. oturursa hemen arkasına yastık koyuyoruz. çok sinirli bişey oldu..
Maşallah kuzuya, o da yaşını beklemeden yürüdü demek.Selam kızlar dün mutfaktan salona geldim tuhaflık var ama ne , düşünürken oglum bi kanepedenn diğerine hızlıca koşuyor sonra tv ünitesine koşuyor. Tuhaflık oğlumda yuruyor. Korkuyla kucakladimm sıkıca yurumesin pardon kosmasindiye sarildim. Kendime geldim biraktim biraz daha kosup dustu. Bugun yine yuruyor cok sukur
Olmuyor zaten. Dün güya bebiş uyuyunca yerleri süpürüp silecektim. Çocuk yerde süründüğü için en azından bunu yapmaya çalışıyorum ama daha süpürme bitmeden uyandı ve tüm işler yine kaldı. Çocuk önplanda olduğu için işler hep kalıyor.Hanimlarr hala evin düzenini oturtamadim siz nasil bas ediyorsunuz yemek temizlik bebek ücü bir arada olmuyor tek basina..
Bebekle ilgilenmek guzel ama evi boyle gormek beni daha cok yoruyo.Olmuyor zaten. Dün güya bebiş uyuyunca yerleri süpürüp silecektim. Çocuk yerde süründüğü için en azından bunu yapmaya çalışıyorum ama daha süpürme bitmeden uyandı ve tüm işler yine kaldı. Çocuk önplanda olduğu için işler hep kalıyor.
merhaba benim kızımda aynı sınırlenıp kendını sıkıyo bazen elındekini firlatıyo vuruyo daha olmadı basıyo çığlığıhanımlar... aranızda bebeği çok sinirli olanvar mı.. benim kızım sanki sinir küpü.. sinirlenince elinde ne varsa fırlatıyo.. vuruyo.. kendini yere atıyo.. büyüdüğü zaman da mı böyle olacak.. şaşırdım kaldım.. üçüzlerim böyle değildi hiç. kız abilerine zerre kadar benzememiş. şaştım kaldım bu işe...
doğum günu resimleriını paylaşırmısın fikir olsun bizlereSlm kızlar iki gündür giremedim, misafirlerim vardı, bugün gittiler. Kızım pazar günü 1 yaşına girdi:)
Sağlıkla nice yaşlarını görürsünüz inşallah.Slm kızlar iki gündür giremedim, misafirlerim vardı, bugün gittiler. Kızım pazar günü 1 yaşına girdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?