2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bebekle ilgilenmek guzel ama evi boyle gormek beni daha cok yoruyo.
Orası öyle tabi ama güven duygusu konusunda kritik dönemdeyiz. İhtiyaçlarının karşılanmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Bu günlerimiz geri gelmeyecek.Varsın kirli ve dağınık olsun ama bebişler mutlu olsun.

ne güzel... allahnazardan saklasın canım... maşallah...

Beeen beeeeeen ay istediği birşeye izin vermediğimde yere atıyor kendini ya.. Ayak diretiyor istemediği yere gitmiyor. Resmen ayaklarıyla geriye itekliyor kendini.. Birşeye yapma etme demişsem bazen inada bindirip gözümün içine bakıp kaşları çatık vaziyette söylenerek yapma dediğimi reesmen inadına yapıyor ben de böle gözlerini belertip kalakalıyorum inatlaşıyor benle resmen ya bacağım kadar değil velet ama inatlaşmayı biliyo düzelir mi dersen açıkcası çok bi ümidim yok. Annem ben hamileyken dua et aslan burcu olmasın derdi, kardeşim aslan, kadının varmış bi bildiği pardon varmış bi çektiği.. Halen inattır kardeşim ve aynen böyle kendini yere atmaları varmış bebekken.. Ama azalacak inşallah azalacak, inanıyorum azalacak, beklemedeyim

0hatu0 canım rabbim hayırlı eylesin kızının yeni yaşını inşallah :) sanki çok değil az bi zaman önce hamileliğimizi, doktor kontrollerimizi konuşuyorduk gibi geliyor ama elhamdülillah artık yaşlarını dolduruyorlar yavaştan :)

doğum günu resimleriını paylaşırmısın fikir olsun bizlere
Can'ım ben evde aile arasında yaptım ama paylaşayım .
1 şeklinde kurabiyeleri ben yaptım. Resim çerçevesini de kendim hazırladım. Evde 7 kişilik böyle küçük bi organşizasyon yaptık:) bi de şaşkın kızımın resmini ekledim:)

Maşallah oğluna şimdi nasıl devami geldi mi yurumenin?? Kızımda 8-9 adım atıyor ama daha devamı gelmedi bazen 1-2 adımda dengesini kaybediyor bazen baya gidiyor dengesiz daha bakalım nezaman yuruycek. canım senin oğlunda zayıftı değil mi yanlış hatırlamıyorsam, nasıl değişme oldu mu?? Benim kızım 8 kilo hala pek alamıyoruz bu dişler etkiledi bizi

sağlıklı huzurlu rabbim uzun ömürler nasip etsin inşallah noluyo ya der gibi bakıyo kuzucuk :)

9 aylıkken 8.240 şimdi ne kadar bilmiyorum Bizimki koşma şeklinde yuruyor dustumu cesaret toplaması uzun oluyor dün dışarda elini iyekleyip kendi yürümeye kalktı hemen hemen anlattigin gibi ama bizimkide

Benim oğlumda sinirli, istediği olmayınca hep ağlıyor, konuşmaya çalışırken bile kaşlarını çatıp bağırıyor, kucağımdayken istediğini yapmıyorsam kendini geri atıyor, nereye çarparsa artık... Çalışma ortamı stresliydi hamileyken, sinirli olmasını ona bağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…