Orası öyle tabi ama güven duygusu konusunda kritik dönemdeyiz. İhtiyaçlarının karşılanmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Bu günlerimiz geri gelmeyecek.Varsın kirli ve dağınık olsun ama bebişler mutlu olsun.Bebekle ilgilenmek guzel ama evi boyle gormek beni daha cok yoruyo.
Dogum gunu yaptiniz mi paylasir misiniz bize de fikir olsunSlm kızlar iki gündür giremedim, misafirlerim vardı, bugün gittiler. Kızım pazar günü 1 yaşına girdi:)
Slm kızlar iki gündür giremedim, misafirlerim vardı, bugün gittiler. Kızım pazar günü 1 yaşına girdi:)
ne güzel... allahnazardan saklasın canım... maşallah...Selam kızlar dün mutfaktan salona geldim tuhaflık var ama ne , düşünürken oglum bi kanepedenn diğerine hızlıca koşuyor sonra tv ünitesine koşuyor. Tuhaflık oğlumda yuruyor. Korkuyla kucakladimm sıkıca yurumesin pardon kosmasindiye sarildim. Kendime geldim biraktim biraz daha kosup dustu. Bugun yine yuruyor cok sukur
hanımlar... aranızda bebeği çok sinirli olanvar mı.. benim kızım sanki sinir küpü.. sinirlenince elinde ne varsa fırlatıyo.. vuruyo.. kendini yere atıyo.. büyüdüğü zaman da mı böyle olacak.. şaşırdım kaldım.. üçüzlerim böyle değildi hiç. kız abilerine zerre kadar benzememiş. şaştım kaldım bu işe...
Yaptım Can'ım paylaştım , bi önceki mesajda:)Dogum gunu yaptiniz mi paylasir misiniz bize de fikir olsun
Yaptım Can'ım paylaştım , bi önceki mesajda:)
Selam kızlar dün mutfaktan salona geldim tuhaflık var ama ne , düşünürken oglum bi kanepedenn diğerine hızlıca koşuyor sonra tv ünitesine koşuyor. Tuhaflık oğlumda yuruyor. Korkuyla kucakladimm sıkıca yurumesin pardon kosmasindiye sarildim. Kendime geldim biraktim biraz daha kosup dustu. Bugun yine yuruyor cok sukur
sağlıklı huzurlu rabbim uzun ömürler nasip etsin inşallahEki Görüntüle 1865713 Eki Görüntüle 1865714 Eki Görüntüle 1865715 Eki Görüntüle 1865716 Eki Görüntüle 1865717 Eki Görüntüle 1865719 Eki Görüntüle 1865720
Can'ım ben evde aile arasında yaptım ama paylaşayım .
1 şeklinde kurabiyeleri ben yaptım. Resim çerçevesini de kendim hazırladım. Evde 7 kişilik böyle küçük bi organşizasyon yaptık:) bi de şaşkın kızımın resmini ekledim:)
Çok sağol Can'ım benim, amin cümlemizin evladına inşDoğum günü kutlu olsun fıstığın, rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
Maşallah oğluna şimdi nasıl devami geldi mi yurumenin?? Kızımda 8-9 adım atıyor ama daha devamı gelmedi bazen 1-2 adımda dengesini kaybediyor bazen baya gidiyor dengesiz daha bakalım nezaman yuruycek. canım senin oğlunda zayıftı değil mi yanlış hatırlamıyorsam, nasıl değişme oldu mu?? Benim kızım 8 kilo hala pek alamıyoruz bu dişler etkiledi bizi
Yok Can'ım , noldu ki?0hatu0 canım bebisinin elini tutan senmisin
Yok Can'ım , noldu ki?
Ne kadar zayifmissin dicektim valla merak ettim şimdi
Yok kızzzzz:) o kızkardeşim:) ben zayıf değilim maalesef Can'ımNe kadar zayifmissin dicektim valla merak ettim şimdi
Yok kızzzzz:) o kızkardeşim:) ben zayıf değilim maalesef Can'ım
Benim oğlumda sinirli, istediği olmayınca hep ağlıyor, konuşmaya çalışırken bile kaşlarını çatıp bağırıyor, kucağımdayken istediğini yapmıyorsam kendini geri atıyor, nereye çarparsa artık... Çalışma ortamı stresliydi hamileyken, sinirli olmasını ona bağlıyorum.hanımlar... aranızda bebeği çok sinirli olanvar mı.. benim kızım sanki sinir küpü.. sinirlenince elinde ne varsa fırlatıyo.. vuruyo.. kendini yere atıyo.. büyüdüğü zaman da mı böyle olacak.. şaşırdım kaldım.. üçüzlerim böyle değildi hiç. kız abilerine zerre kadar benzememiş. şaştım kaldım bu işe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?