- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
hanımlar... aranızda bebeği çok sinirli olanvar mı.. benim kızım sanki sinir küpü.. sinirlenince elinde ne varsa fırlatıyo.. vuruyo.. kendini yere atıyo.. büyüdüğü zaman da mı böyle olacak.. şaşırdım kaldım.. üçüzlerim böyle değildi hiç. kız abilerine zerre kadar benzememiş. şaştım kaldım bu işe...
Benim oğlumda sinirli, istediği olmayınca hep ağlıyor, konuşmaya çalışırken bile kaşlarını çatıp bağırıyor, kucağımdayken istediğini yapmıyorsam kendini geri atıyor, nereye çarparsa artık... Çalışma ortamı stresliydi hamileyken, sinirli olmasını ona bağlıyorum.
Tşk ederim canım :),bizimkilerle de aynı şehirde yaşamıyoruz ama gelmelerini istedim. İlk doğum günü olunca heves ettim biraz0hatu0 canim meleginin nice yaslari olsun. Hazirladiklarin cok guzel. Elbisesine de bayildim. Ben de boyle aile arasinda bir dogum gunu planliyorum ama bizimkiler uzak malesef gelemicekler. Mecburen arkadaslar ve cocuklariyla olacak gibi duruyor daha düşünmedim ama seninki çok güzel olmuş
Bebeğine mutlu sağlıklı bir ömür dilerim canım, nice yıllaraEki Görüntüle 1865713 Eki Görüntüle 1865714 Eki Görüntüle 1865715 Eki Görüntüle 1865716 Eki Görüntüle 1865717 Eki Görüntüle 1865719 Eki Görüntüle 1865720
Can'ım ben evde aile arasında yaptım ama paylaşayım .
1 şeklinde kurabiyeleri ben yaptım. Resim çerçevesini de kendim hazırladım. Evde 7 kişilik böyle küçük bi organşizasyon yaptık:) bi de şaşkın kızımın resmini ekledim:)
Tşk ederim canım:)Bebeğine mutlu sağlıklı bir ömür dilerim canım, nice yıllara
BN de cok sıkıntı yapıyor dum bu konuyu ama artk fazla takılmıyorum. Çekmeceler ınıyo oyuncaklar dagılıyo süpürmeye calısıyorum ama eskısı gıbı olmuyor varsın olsun çocukluyum artk kım ne derse desin bişeyler eksik oluversn edegilse bebişi ihmal ediyorumOrası öyle tabi ama güven duygusu konusunda kritik dönemdeyiz. İhtiyaçlarının karşılanmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Bu günlerimiz geri gelmeyecek.Varsın kirli ve dağınık olsun ama bebişler mutlu olsun.
Annemler bizdeler. Ne kadar sabırlısın deyip duruyorlar. Çocuk karpuz yiyo, halı da yiyo. Şeftali yiyo, bebişten çok kıyafetleri ve yerler yiyo. Hiççç kirletecek diye düşünmüyorum. Yıkamaya veririm en fazla. Ama çocuğun o anki zevki dünyalara bedel. Abimin bizimkilerden 6 ay büyük oğlu var, yusufun böyle yapmasına hayatta izin vermeyiz deyip şaşkın şaşkın nize bakıyorlar. Ev temizliği hak getire, çocuk süründüğü için yerleri temizliyorum o kadar. Ha bir de etraftaki oyuncaklardan başı dönen oluyor. Çok da tınnn, kızım mutlu olsun yeter. Bu arada eşim temizlik konusunda bana yardım ediyor. Arada balkonları, banyo tuvaleti falan temizliyor valla. Yoksa çok çoookk zor olurdu.BN de cok sıkıntı yapıyor dum bu konuyu ama artk fazla takılmıyorum. Çekmeceler ınıyo oyuncaklar dagılıyo süpürmeye calısıyorum ama eskısı gıbı olmuyor varsın olsun çocukluyum artk kım ne derse desin bişeyler eksik oluversn edegilse bebişi ihmal ediyorum
Gözün aydın canım9+9'da ilk defa dönmeye başlayan tembel kuşum bugün yani 10 ay 20 günlükken emeklemeye başladı
Sen benden daha sabırlıymıssın açıkcası gerci bnm oglumun kıyafetler de yıyo onluk taksam daAnnemler bizdeler. Ne kadar sabırlısın deyip duruyorlar. Çocuk karpuz yiyo, halı da yiyo. Şeftali yiyo, bebişten çok kıyafetleri ve yerler yiyo. Hiççç kirletecek diye düşünmüyorum. Yıkamaya veririm en fazla. Ama çocuğun o anki zevki dünyalara bedel. Abimin bizimkilerden 6 ay büyük oğlu var, yusufun böyle yapmasına hayatta izin vermeyiz deyip şaşkın şaşkın nize bakıyorlar. Ev temizliği hak getire, çocuk süründüğü için yerleri temizliyorum o kadar. Ha bir de etraftaki oyuncaklardan başı dönen oluyor. Çok da tınnn, kızım mutlu olsun yeter. Bu arada eşim temizlik konusunda bana yardım ediyor. Arada balkonları, banyo tuvaleti falan temizliyor valla. Yoksa çok çoookk zor olurdu.
Açıkcası lekeleri çıkarmakla da uğraşmıyorum. Ben çok fazla kıyafet aldım. Tabi benim yaptığım israfa kaçıyor, doğru bir şey değil ama lekelileri yine evin içinde giydirdiğim için sorun olmuyor. Sofra bezini ben de seriyorum ama bazen yine de halı batıyor.Sen benden daha sabırlıymıssın açıkcası gerci bnm oglumun kıyafetler de yıyo onluk taksam dayemek istediği an ben de müdahale etmek istemiyorum onune sofra örtüsü ortuyordm cekip atyordu şimdilerde üzerine oturtmayı akıl ettim super oldu halı batmıyor peki kıyafetlerinden leke leri nasıl çıkar ıyorsun ben şeftali lekesini çıkaramadım
maşallah nazyaya benım tembel emeklemıyo gerı gerı surunuyor9+9'da ilk defa dönmeye başlayan tembel kuşum bugün yani 10 ay 20 günlükken emeklemeye başladı
Tabi canım her çocuğun gelişimi farklıdır. Takmamak lazım. Ben etrafımdakileri dinleseydim paronayak olmuştum. Senin kuzu da hazır hissettiğinde her şeyi yapacak.maşallah nazyaya benım tembel emeklemıyo gerı gerı surunuyorgün gelecek koşacak herkes bısey dıyo yok sıralasın nıye emeklemıyo taytay durmuyo amann onlara neyse
aynen zaten rahat keyfıne düşkün benim kızım paronayak olduğum dönemlerde oldu boşunaymış ne zaman canı isterse yapıyo yapacakta sağlıklı olsunlardaTabi canım her çocuğun gelişimi farklıdır. Takmamak lazım. Ben etrafımdakileri dinleseydim paronayak olmuştum. Senin kuzu da hazır hissettiğinde her şeyi yapacak.
Aynen kızlar ya benim kızım dün tam 1 yaş 1 haftalıktı, ilk defa emekledi. Ama sıralayalı , denge kurup 3-5 adım atalı 2 ay oldu nerdeyse. Deme ki her çocuğun gelişimi farklı ve kendine özgü.aynen zaten rahat keyfıne düşkün benim kızım paronayak olduğum dönemlerde oldu boşunaymış ne zaman canı isterse yapıyo yapacakta sağlıklı olsunlarda
Seninki baya kendine özgü olmuş. Yalnız şunu fark ettim hafta sonu annemler bizdeydi, önünde emeklerseniz o da görüp emekler dedi. Kardeşim görsün diye emekledi. Ertesi gün kızım emeklemeye başladı. Sen de yerlerden bir şey toplarken emeklemiş olnayasın :)Aynen kızlar ya benim kızım dün tam 1 yaş 1 haftalıktı, ilk defa emekledi. Ama sıralayalı , denge kurup 3-5 adım atalı 2 ay oldu nerdeyse. Deme ki her çocuğun gelişimi farklı ve kendine özgü.
herkes tatıle mi çıktı yahu kımsecikler kalmadı vallaHanımlar, herkes iyi mi? Sesimiz çıkmamış iki gündür?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?