2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sinir mi? O iş bizden sorulur. Dolap-duvar-kapı gb bi yere yaslandı ve kafası yanlışlıkla çarptıysa vay o duvarın haline. Oğlumun, taştan kalın kafasıyla tekrar tekrar vurarak ona haddini bildirmekte üstüne yok acıdıkça daha çok sinirleniyor sinirlendikçe daha hızlı vuruyor.öyle bi kısır döngü. Dikkatini başka şeye çekmekten başka yolu yok

0hatu0 canim meleginin nice yaslari olsun. Hazirladiklarin cok guzel. Elbisesine de bayildim. Ben de boyle aile arasinda bir dogum gunu planliyorum ama bizimkiler uzak malesef gelemicekler. Mecburen arkadaslar ve cocuklariyla olacak gibi duruyor daha düşünmedim ama seninki çok güzel olmuş

Tşk ederim canım :),bizimkilerle de aynı şehirde yaşamıyoruz ama gelmelerini istedim. İlk doğum günü olunca heves ettim biraz

Bebeğine mutlu sağlıklı bir ömür dilerim canım, nice yıllara

BN de cok sıkıntı yapıyor dum bu konuyu ama artk fazla takılmıyorum. Çekmeceler ınıyo oyuncaklar dagılıyo süpürmeye calısıyorum ama eskısı gıbı olmuyor varsın olsun çocukluyum artk kım ne derse desin bişeyler eksik oluversn edegilse bebişi ihmal ediyorum

Annemler bizdeler. Ne kadar sabırlısın deyip duruyorlar. Çocuk karpuz yiyo, halı da yiyo. Şeftali yiyo, bebişten çok kıyafetleri ve yerler yiyo. Hiççç kirletecek diye düşünmüyorum. Yıkamaya veririm en fazla. Ama çocuğun o anki zevki dünyalara bedel. Abimin bizimkilerden 6 ay büyük oğlu var, yusufun böyle yapmasına hayatta izin vermeyiz deyip şaşkın şaşkın nize bakıyorlar. Ev temizliği hak getire, çocuk süründüğü için yerleri temizliyorum o kadar. Ha bir de etraftaki oyuncaklardan başı dönen oluyor. Çok da tınnn, kızım mutlu olsun yeter. Bu arada eşim temizlik konusunda bana yardım ediyor. Arada balkonları, banyo tuvaleti falan temizliyor valla. Yoksa çok çoookk zor olurdu.

Sen benden daha sabırlıymıssın açıkcası gerci bnm oglumun kıyafetler de yıyo onluk taksam dayemek istediği an ben de müdahale etmek istemiyorum onune sofra örtüsü ortuyordm cekip atyordu şimdilerde üzerine oturtmayı akıl ettim super oldu halı batmıyorpeki kıyafetlerinden leke leri nasıl çıkar ıyorsun ben şeftali lekesini çıkaramadım

Açıkcası lekeleri çıkarmakla da uğraşmıyorum. Ben çok fazla kıyafet aldım. Tabi benim yaptığım israfa kaçıyor, doğru bir şey değil ama lekelileri yine evin içinde giydirdiğim için sorun olmuyor. Sofra bezini ben de seriyorum ama bazen yine de halı batıyor.

9+9'da ilk defa dönmeye başlayan tembel kuşum bugün yani 10 ay 20 günlükken emeklemeye başladı
maşallah nazyaya benım tembel emeklemıyo gerı gerı surunuyor gün gelecek koşacak herkes bısey dıyo yok sıralasın nıye emeklemıyo taytay durmuyo amann onlara neyse

maşallah nazyaya benım tembel emeklemıyo gerı gerı surunuyor gün gelecek koşacak herkes bısey dıyo yok sıralasın nıye emeklemıyo taytay durmuyo amann onlara neyse
Tabi canım her çocuğun gelişimi farklıdır. Takmamak lazım. Ben etrafımdakileri dinleseydim paronayak olmuştum. Senin kuzu da hazır hissettiğinde her şeyi yapacak.

Tabi canım her çocuğun gelişimi farklıdır. Takmamak lazım. Ben etrafımdakileri dinleseydim paronayak olmuştum. Senin kuzu da hazır hissettiğinde her şeyi yapacak.
aynen zaten rahat keyfıne düşkün benim kızım paronayak olduğum dönemlerde oldu boşunaymış ne zaman canı isterse yapıyo yapacakta sağlıklı olsunlarda

aynen zaten rahat keyfıne düşkün benim kızım paronayak olduğum dönemlerde oldu boşunaymış ne zaman canı isterse yapıyo yapacakta sağlıklı olsunlarda
Aynen kızlar ya benim kızım dün tam 1 yaş 1 haftalıktı, ilk defa emekledi. Ama sıralayalı , denge kurup 3-5 adım atalı 2 ay oldu nerdeyse. Deme ki her çocuğun gelişimi farklı ve kendine özgü.

Aynen kızlar ya benim kızım dün tam 1 yaş 1 haftalıktı, ilk defa emekledi. Ama sıralayalı , denge kurup 3-5 adım atalı 2 ay oldu nerdeyse. Deme ki her çocuğun gelişimi farklı ve kendine özgü.
Seninki baya kendine özgü olmuş. Yalnız şunu fark ettim hafta sonu annemler bizdeydi, önünde emeklerseniz o da görüp emekler dedi. Kardeşim görsün diye emekledi. Ertesi gün kızım emeklemeye başladı. Sen de yerlerden bir şey toplarken emeklemiş olnayasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…