2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aynen Can'ım valla, biz buralardayız hala Can'ım:)
ben çalışıyorum iş yerinde mesai bitene kadar pc karşısındayım kızım ıyıce hareketlendi yurutun beni diyo yuvarlanarak heryere gidiyo emekleme yok ust dişler geliyo uyku yok hanımlarr sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl ses verin

Bizim 4 dişimiz var ama aynı zamanda yeme problemimiz de var. Birkaç gündür emekliyor. Emeklemeye başlamasıyla uyku problemimiz başladı. Önceden emziğini emerek kendi kendine uyuyordu. Artık sürekli emeklemek istediği iiçin kendi kkendine uyuyamıyor. Tam daldı diyorum hop Emeklemeye başlıyor. Sonunda kucağımda ya da salıncakta uyutuyorum. Umarım geçici bir süreçtir. Bugün ilk defa yürüteciyle dışarı, binanın önüne çıkardım. Kendi istediği yere gitsin, özgür olsun dedim , baya hoşuna gitti. Komşunun torunundan ilk dayağını yedi. Üzüldüm kuzuma ya. Tabi o da çocuk olduğu için bir şey diyemedim. Nazya cici dedim ama ilk fırsatta yine bir tane vurdu.

Selamm Bizde bol hareket bol asabiyet var ama uyku bakımından hic bereket yok Üstte 4 altta 2 dis var alt yanlarda kabarık çıkmak üzere huysuzluk hat safhada geceleri de miz miz perisaniz

Ayyy sorma yaaa banada bu havada niye çorap giydirmiyon diyorlar ayyy fenalık gecircem biri güneşli gibi ort der ortulu gören aç der ne sinir millet
maşallah nazyaya benım tembel emeklemıyo gerı gerı surunuyor gün gelecek koşacak herkes bısey dıyo yok sıralasın nıye emeklemıyo taytay durmuyo amann onlara neyse

Biz bildigin koşuyoruz, yemek konusunda sabah yese öğlen yemez öğlen yese akşam yemez yada gün boyunca yemez, ikinci alt diş çıktı , ve şunu merak ediyorum hayır diyince aynı harekete devam ediyolarmi

Ben olsam oğlum isir derdimgaliba

Biz bildigin koşuyoruz, yemek konusunda sabah yese öğlen yemez öğlen yese akşam yemez yada gün boyunca yemez, ikinci alt diş çıktı , ve şunu merak ediyorum hayır diyince aynı harekete devam ediyolarmi
Evet ediyor. Ben anne iş'te isimli kitabı okuyorum. Orda da çocuklar hayır dediğinizde anlarlar ama sözünüzü dinlemezler yazıyor. Büyük ihtimalle çoğu dinlemiyordur.

hayir deyince duruyo yuzume bakiyo sonra tekrar yapacagini yapiyo bizim altta iki dis var ustler geliyo simdi sinir ve huysuzluk en ust sevyede

Hanımlar, herkes iyi mi? Sesimiz çıkmamış iki gündür?...
Iyiyiz canım çok yaramaz oldu oğlum bana göz actirmiyor uyanıkken hiçbir şey yapamıyorum tlf elime alsam elimden alıyor sürekli yürümek istiyor koltuklara tutunup kalkıyor elini bırakmaya kalkınca direk oturuyor korkuyor sıpa çekmeceleri açıp kapatıyor eli sıkışıyor çok yaramaz çok uyuyunca nefes alıyorum

Bu alerji nasıl bir illettir ya. Makarna dokunmuyor, irmik dokunuyor. Hammaddelerini araştırıyorum, ikisinin de durum buğdayı çıkıyor. 9. Ay aşısı midesine gitmiyor ama nedense sırf yumurta içerdiği için kusturuyor. Kusmasını sıfırladık diye sevinirken Bir gün vücudu kabarıyor, ertesi gün poposunda alerjik pişiği oluşuyor. Bırakmadı yakamızı bir türlü ya.

Bugün benim cadı bana küstü. Öğlen uykusundan uyandı, çorba vereyim dedim, sanırım azıcık sıcaktı. Ağladı, kızdı. Öyle çok fazla sıcak da değildi hani. Ne yaptıysam yediremedim. Babasına ilk kaşıkta ağzını açtı. Sonraki öğünde yemek yiyeceğini anlayınca ağlamaya başladı. Mama sandalyesinden indirdim, yine ağladı. Yemek istiyor musun istemiyor musun anlamadım dedim. Babası sandalyeye oturttu, sesini çıkarmadı ama bana yine ağzını açmadı. Babası denedi, ilk kaşıkta ağzını açtı ve yedi. Nazlı boncuğum bugün bana küstü.

artık herşeyi anlıyolar ve hareketlerı ıle belli ediyolar kızdıgını acıktıgını su ıstedıgını sıkıldıgını uykusu geldğini herşeyını anlıyoruz artık

Dönüp bakıyor, gülüyor, elini prize sokmaya devam ediyor Prize kapak taktık ama yinede güvenli gelmiyor, hem alışmasın başka yerlerde de uzak dursun prizden istiyorum.
Çöpü açıyor, hayır diyorum, kaşlarının çatıp bla bla bağırıyor... uzaklaştırsam, önünden alsam ağlıyor, kafasını atıyor sağa sola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…