Aynen Can'ım valla, biz buralardayız hala Can'ım:)herkes tatıle mi çıktı yahu kımsecikler kalmadı valla
ben çalışıyorum iş yerinde mesai bitene kadar pc karşısındayımAynen Can'ım valla, biz buralardayız hala Can'ım:)
Selammben çalışıyorum iş yerinde mesai bitene kadar pc karşısındayımkızım ıyıce hareketlendi yurutun beni diyo yuvarlanarak heryere gidiyo emekleme yok ust dişler geliyo uyku yok hanımlarr sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl ses verin
9+9'da ilk defa dönmeye başlayan tembel kuşum bugün yani 10 ay 20 günlükken emeklemeye başladı
maşallah nazyaya benım tembel emeklemıyo gerı gerı surunuyorgün gelecek koşacak herkes bısey dıyo yok sıralasın nıye emeklemıyo taytay durmuyo amann onlara neyse
Hanımlar, herkes iyi mi? Sesimiz çıkmamış iki gündür?...
ben çalışıyorum iş yerinde mesai bitene kadar pc karşısındayımkızım ıyıce hareketlendi yurutun beni diyo yuvarlanarak heryere gidiyo emekleme yok ust dişler geliyo uyku yok hanımlarr sizler nasılsınız bebekleriniz nasıl ses verin
Bizim 4 dişimiz var ama aynı zamanda yeme problemimiz de var. Birkaç gündür emekliyor. Emeklemeye başlamasıyla uyku problemimiz başladı. Önceden emziğini emerek kendi kendine uyuyordu. Artık sürekli emeklemek istediği iiçin kendi kkendine uyuyamıyor. Tam daldı diyorum hop Emeklemeye başlıyor. Sonunda kucağımda ya da salıncakta uyutuyorum. Umarım geçici bir süreçtir. Bugün ilk defa yürüteciyle dışarı, binanın önüne çıkardım. Kendi istediği yere gitsin, özgür olsun dedim , baya hoşuna gitti. Komşunun torunundan ilk dayağını yedi. Üzüldüm kuzuma ya. Tabi o da çocuk olduğu için bir şey diyemedim. Nazya cici dedim ama ilk fırsatta yine bir tane vurdu.
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım
Güzel taktikmişBen olsam oğlum isir derdimgaliba
Evet ediyor. Ben anne iş'te isimli kitabı okuyorum. Orda da çocuklar hayır dediğinizde anlarlar ama sözünüzü dinlemezler yazıyor. Büyük ihtimalle çoğu dinlemiyordur.Biz bildigin koşuyoruz, yemek konusunda sabah yese öğlen yemez öğlen yese akşam yemez yada gün boyunca yemez, ikinci alt diş çıktı , ve şunu merak ediyorum hayır diyince aynı harekete devam ediyolarmi
hayir deyince duruyo yuzume bakiyo sonra tekrar yapacagini yapiyo bizim altta iki dis var ustler geliyo simdi sinir ve huysuzluk en ust sevyedeBiz bildigin koşuyoruz, yemek konusunda sabah yese öğlen yemez öğlen yese akşam yemez yada gün boyunca yemez, ikinci alt diş çıktı , ve şunu merak ediyorum hayır diyince aynı harekete devam ediyolarmi
Iyiyiz canım çok yaramaz oldu oğlum bana göz actirmiyor uyanıkken hiçbir şey yapamıyorum tlf elime alsam elimden alıyor sürekli yürümek istiyor koltuklara tutunup kalkıyor elini bırakmaya kalkınca direk oturuyor korkuyor sıpa çekmeceleri açıp kapatıyor eli sıkışıyor çok yaramaz çok uyuyunca nefes alıyorumHanımlar, herkes iyi mi? Sesimiz çıkmamış iki gündür?...
Bebeem nerelerdesin sen Can'ım? Oğlan Nasıl?Yorgunummmuyumuyor yemiyor yakalayayim da bezini değişeyim bari
artık herşeyi anlıyolar ve hareketlerı ıle belli ediyolar kızdıgını acıktıgını su ıstedıgını sıkıldıgını uykusu geldğini herşeyını anlıyoruz artıkBugün benim cadı bana küstü. Öğlen uykusundan uyandı, çorba vereyim dedim, sanırım azıcık sıcaktı. Ağladı, kızdı. Öyle çok fazla sıcak da değildi hani. Ne yaptıysam yediremedim. Babasına ilk kaşıkta ağzını açtı. Sonraki öğünde yemek yiyeceğini anlayınca ağlamaya başladı. Mama sandalyesinden indirdim, yine ağladı. Yemek istiyor musun istemiyor musun anlamadım dedim. Babası sandalyeye oturttu, sesini çıkarmadı ama bana yine ağzını açmadı. Babası denedi, ilk kaşıkta ağzını açtı ve yedi. Nazlı boncuğum bugün bana küstü.
Dönüp bakıyor, gülüyor, elini prize sokmaya devam ediyorBiz bildigin koşuyoruz, yemek konusunda sabah yese öğlen yemez öğlen yese akşam yemez yada gün boyunca yemez, ikinci alt diş çıktı , ve şunu merak ediyorum hayır diyince aynı harekete devam ediyolarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?