Benimki yürümediği için hala panduf tipi kullanıyorum ama tabanının yumuşak ve bilekten kavrayan ayakkabıyı öneriyorlarmış. Ben nike'tan spor ayakkabı almıştım, bir numara büyük almıştım, yürüyünce giysin diye. Tabanı yumuşak ama bilekten kavramıyor. Bilekten kavrayanlardan alacam artık. Bu arada hayırlı olsun ve kolay gelsin, peşinden koşturmaca serüveni başlamış.Kızlar benim ki yürümeye başladı. Ayakkabı almak istiyorum
arastirdiniz mi ne almalı hangi markaları tercih etmeli
bu konuda biri beni aydinlatirsa çok sevinirim
Benimki yürümediği için hala panduf tipi kullanıyorum ama tabanının yumuşak ve bilekten kavrayan ayakkabıyı öneriyorlarmış. Ben nike'tan spor ayakkabı almıştım, bir numara büyük almıştım, yürüyünce giysin diye. Tabanı yumuşak ama bilekten kavramıyor. Bilekten kavrayanlardan alacam artık. Bu arada hayırlı olsun ve kolay gelsin, peşinden koşturmaca serüveni başlamış.
Teşekkür ederim canım, ayakkabınız hayırlı olsun. Yumuşaklıktan kastım esnek olması. İkiye katladığında esniyorsa sorun yok demektir. Bilekten kavraması gerekli diyor okuduğum yazılarda ama güvendiğin bir yerse kavramaması çok sorun yaratmayabilir.Teşekkür ederim darısı başınıza.
canım bende öyle okumuştum bilekten kavrayan dediler.
Adidasa gittim 19 numara sadece yumuşak tabanda vardı dışarı ayakkabisi olarak yoktu.
ortapedia ya gittim. Bilekten kavrayan çok az model vardı.
Ama oradaki satıcı bu magazadaki tüm ürünler bebeklere göre üretiliyor illa ki bilekten kavramak zorunda değil falan diyince bilekten kavramayan bir tane aldım. Eve geldim şimdi de düşünüyorum hata mi ettim acaba. Tabanı çok yumuşak da değil yani magazadaki hiçbir ayakkabının ki çok yumuşak değildi. Bilmiyorum en yumuşak Halide bu kadardır belki. Başka bakacak bir yer bulamadım ortapedianin iyi olduğunu sanıyordum
Teşekkür ederim darısı başınıza.
canım bende öyle okumuştum bilekten kavrayan dediler.
Adidasa gittim 19 numara sadece yumuşak tabanda vardı dışarı ayakkabisi olarak yoktu.
ortapedia ya gittim. Bilekten kavrayan çok az model vardı.
Ama oradaki satıcı bu magazadaki tüm ürünler bebeklere göre üretiliyor illa ki bilekten kavramak zorunda değil falan diyince bilekten kavramayan bir tane aldım. Eve geldim şimdi de düşünüyorum hata mi ettim acaba. Tabanı çok yumuşak da değil yani magazadaki hiçbir ayakkabının ki çok yumuşak değildi. Bilmiyorum en yumuşak Halide bu kadardır belki. Başka bakacak bir yer bulamadım ortapedianin iyi olduğunu sanıyordum
Benim oğlum da yürüyor. Ben bilekten saran bi model denettim ama ayakkabıyı çekiştirdi. Rahat edemedi diye düşündüm.. Adidastan bi spor ayakkabı aldım, klasik dragon modellerinden. Bir tane de annem almış (nubebe markası) Her ikisi de tam ayağın yanındaki kemiğinde bitiyor. Ben bazen de şu e-bebeklerde falan da satılan slipstop patikler var ya, onlardan giydiriyorum.
Maşallah Can'ım, ben ortopedik ilk adım ayakkabısı tarzı bişi almadım. Benim kız da yürüyor artık. Kaliteli bi spor ayakkabı ve yazlık polaristen bi ayakkabı aldım. İlk etapta yeterli bence.Kızlar benim ki yürümeye başladı. Ayakkabı almak istiyorum
Keşke olsada bıraksam... olmadığı halde bile bırakma durumundayım inanın, nasıl zor çalışıyorum, sabah akşam türlü sebeplerden ağlıyorum, bişey deseler kaçacak gibiyim.. 6 ay ücretsiz izinle 9 ay anca bakabildim...Ben de bu konuda cok tıtız oldugumdan, babaanne.aneanne durumu olmadıgı ve insanlara da güvenmediğim icin ucretsz ızındeym kafam rahat, ilk iki yas baglanmada kritik donem, uc yas oncesi bence de erken kreş icin zaten fiyatlara bakılırsa yarı maas gider, eger isi bırakma durumunuz varsa hic dusunmeyın derim
Kızlar benim ki yürümeye başladı. Ayakkabı almak istiyorum
Keşke olsada bıraksam... olmadığı halde bile bırakma durumundayım inanın, nasıl zor çalışıyorum, sabah akşam türlü sebeplerden ağlıyorum, bişey deseler kaçacak gibiyim.. 6 ay ücretsiz izinle 9 ay anca bakabildim...
Kreş fiyatları bakıcılardan daha makul, onu tecrübe ettim...
Evime arabayla 15 dk. mesafedeki
tanıdık (50 yaşında ve bakıcılık tecrübesi yok), kendi evinde bakmak için 1.000 TL 'yi beğenmedi... Kaldıki hergün yolu gidip-gelip işe yetişmek ayrı mesele... Bu insanlar çocuğumuzu bırakıp çalışıyoruz diye, demekki maaşımız gayet yüksekte vazgeçemiyoruz diye düşünüyorlar sanırım
Canim benim ki de tam o kemikte bitiyor bilek destekli dedi o an kandım bilmiyorum doğru mu
Adidas kaç numara aldın benim bundan önceki aldığım da Adidasdı çok rahatti onunla ama bugün magazadakiler o sadece ev için uygun dedi digerleride 20 numaradan başlıyormus benim kız 19 giyiyor.
Şuan uyutuyorum uyusun fotograf çekip gostereyim sana
Yazıktır 1000 TL nedir ya yas da epey var nasıl koşturacak pesinden, Allah kolaylık versn diyeyim o zaman, gercekten zor ... hem calısmak hem annelik, en zoru da baktırma sorunu belki, ama kendi Hayatımdan ornek vermek gerwkirdse halihazırda iki kredimiz olmasına ragmen çalışmıyorum Zor oluyo belki bazı seyler, bebisimi pazardan giydiriyorm belki ama cok sukur icim rahat, bizim felsefemiz maddi sıkıntılar asılır ama bazı seyler asılmayabilir...insallah siz de vicdanlı birini bulursunuz.Keşke olsada bıraksam... olmadığı halde bile bırakma durumundayım inanın, nasıl zor çalışıyorum, sabah akşam türlü sebeplerden ağlıyorum, bişey deseler kaçacak gibiyim.. 6 ay ücretsiz izinle 9 ay anca bakabildim...
tanıdık (50 yaşında ve bakıcılık tecrübesi yok), kendi evinde bakmak için 1.000 TL 'yi beğenmedi... Kaldıki hergün yolu gidip-gelip işe yetişmek ayrı mesele... Bu insanlar çocuğumuzu bırakıp çalışıyoruz diye, demekki maaşımız gayet yüksekte vazgeçemiyoruz diye düşünüyorlar sanırım
Keşke olsada bıraksam... olmadığı halde bile bırakma durumundayım inanın, nasıl zor çalışıyorum, sabah akşam türlü sebeplerden ağlıyorum, bişey deseler kaçacak gibiyim.. 6 ay ücretsiz izinle 9 ay anca bakabildim...
ramazan bayramında babam ayakkabı almıştı dayıları para verdıler anneanne kıyafet aldı eşimin babası yok abısı kızıma ılk kupesını aldı. ama şunu almalılar yapmalılar dıyemem gönullerınden ne gelırseKızlar bişi sorcam bayramda bebişlere kayınvalide ve dede ne hediye eder...
Teşekkürler haklısın gönülden ne koparsa k valideler durumları çok iyi olmasına rağmen şaka gibi dikişleri yamuk siyah beyaz çizgili çıtır yazan jile almışlarramazan bayramında babam ayakkabı almıştı dayıları para verdıler anneanne kıyafet aldı eşimin babası yok abısı kızıma ılk kupesını aldı. ama şunu almalılar yapmalılar dıyemem gönullerınden ne gelırse
nezaketen alıp gıydırmem anlarlar belkı herkesın zevkı baska kıyafet konusunda genelde aılem benımle alıyor yada parasını verıyor. arkadaslarımız dostlraımızda hep değişim fişiyle getırdıler hedıyelerı bende hep ıstedıgımle değiştirdimTeşekkürler haklısın gönülden ne koparsa k valideler durumları çok iyi olmasına rağmen şaka gibi dikişleri yamuk siyah beyaz çizgili çıtır yazan jile almışlar
Foto eklicektim ama foto boyutu yuklenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?