dogum gunu yapan arkadaslar yada yapacaklar hazırlıklar nasıl gidiyo yada resimler varmı paylaşırmısınız 9 gün kaldı bizim yaşımıza
Sağlıkla nice yaşlarını görürsünüz inşallahEki Görüntüle 1880611 Geçen pazardı bizim doğum günümüz biz bize kutladık muffin,kurabiyeler ve ekler yaptım.Bir yılı sağlık la geride bıraktık darısı herkesin başına..
Amin canım hepimiz görelim inşallahSağlıkla nice yaşlarını görürsünüz inşallah
Nice yıllara emir E:)Eki Görüntüle 1880611 Geçen pazardı bizim doğum günümüz biz bize kutladık muffin,kurabiyeler ve ekler yaptım.Bir yılı sağlık la geride bıraktık darısı herkesin başına..
Nice yaşlaraaaEki Görüntüle 1880611 Geçen pazardı bizim doğum günümüz biz bize kutladık muffin,kurabiyeler ve ekler yaptım.Bir yılı sağlık la geride bıraktık darısı herkesin başına..
Teşekkür ederimNice yıllara emir E:)
Teşekkürler canım..15 kişilik 45 lira sanırım.Nice yaşlaraaapastanız cok guzel olmus bu arada, ben de boyle birşey yaptrmayı planlıyorum.ne kadara yaptırdnz acaba
nıce yıllara doğum gununuz kutlu olsun saglıklı huzurlu omurlerı olsunEki Görüntüle 1880611 Geçen pazardı bizim doğum günümüz biz bize kutladık muffin,kurabiyeler ve ekler yaptım.Bir yılı sağlık la geride bıraktık darısı herkesin başına..
Amin canım teşekkür ederim.nıce yıllara doğum gununuz kutlu olsun saglıklı huzurlu omurlerı olsun
Paşanın nice yaşlarını görün inşallah.Selam kızlar dün doğum günüydü oğlumun perisanim bugün darısı d.gunu yaklaşanlara inşallah
İyi doğmuş yakışıklı annesi :) resim isteriz. Doğum günü yapanlar resim atsın, hiç atmıyorsunuzSelam kızlar dün doğum günüydü oğlumun perisanim bugün darısı d.gunu yaklaşanlara inşallah
Pekmezi yumurtasini ve irmikli mamasini tatlandirmak icin kullanıyordum (bir de demir damlasini pekmezle karıştırip veriyordum, demirin metal tadi hissedilmiyordu) ama verdigim zaman boynunda teninde minik hafif kizariklik olustu, ara verdim, tekrar yedirdim, tekrar oldu, yine biraktim.Bende dediğin durumu yaşamamak için vermiyorum sekerli tuzlu yemekler yiyince benim sebze corbasinin brokolinin yüzüne bakmıyor.
Pekmez haftada 1 kahvaltisina ekliyorum bi anormallik görmedim hatta bir kaç gün üst üste annem pekmez yedirdi ardından kızım yürümeye başladı. Güç mü topladı ne olduysa
Size ne yaptı ki pekmez?
Benim doktorum demişti ki, yemek konusunda bazen kuralları cignedigin olabilir ama yumurta akı ve bal konusunda özen göster. Kekin içinde küçük bir oran oluyor bi zararı olmamıştır diyelim. .
Hem sivilce kabarik kirmizi hem bagirsak gazi (bunun sebebiyle huzursuzluk) hem kusma yapiyor. Sivilce onemli degil de diger iki sikinti mahvediyor bizi.Benim de bebişim bir ay sonra bir yaşına basacak bizim ki çok sivilcelendi geçti ama inşallah sizinki de geçer senin bebiş de alerji sivilce olarak mı gosterio kendini coresadin pembe krem bi de linola iyi geldi bize ama tamamen geçmio dediğin gibi gıdalardan oluo ama ben dediğim gibi verdim yine de sonra geçti canım inşallah düzelir bi yerde duymuştum bu zamanda alerjik bebekler çoğaldı die galiba daha anne karnında bizim yediklerimzden oluo ya da hamileyken ilaç kullanmaktan hakikatten ben hamileyken antibiyotik kullanmak zorunda kalmştm ondan olabilir
Pekmezi yumurtasini ve irmikli mamasini tatlandirmak icin kullanıyordum (bir de demir damlasini pekmezle karıştırip veriyordum, demirin metal tadi hissedilmiyordu) ama verdigim zaman boynunda teninde minik hafif kizariklik olustu, ara verdim, tekrar yedirdim, tekrar oldu, yine biraktim.
Dogum gunusu olanlarin kutlu olsun :)bisoru pastaniz cok guzel. Pastanin suslemesi seker hamuru mu? Off simdi senden tarif almak vardi. Ben de kendim yapmayi planliyorum du bakalim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?