2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

dogum gunu yapan arkadaslar yada yapacaklar hazırlıklar nasıl gidiyo yada resimler varmı paylaşırmısınız 9 gün kaldı bizim yaşımıza
Geçen pazardı bizim doğum günümüz biz bize kutladık muffin,kurabiyeler ve ekler yaptım.Bir yılı sağlık la geride bıraktık darısı herkesin başına..

Selam kızlar dün doğum günüydü oğlumun perisanim bugün darısı d.gunu yaklaşanlara inşallah
İyi doğmuş yakışıklı annesi :) resim isteriz. Doğum günü yapanlar resim atsın, hiç atmıyorsunuz

Pekmezi yumurtasini ve irmikli mamasini tatlandirmak icin kullanıyordum (bir de demir damlasini pekmezle karıştırip veriyordum, demirin metal tadi hissedilmiyordu) ama verdigim zaman boynunda teninde minik hafif kizariklik olustu, ara verdim, tekrar yedirdim, tekrar oldu, yine biraktim.

Hem sivilce kabarik kirmizi hem bagirsak gazi (bunun sebebiyle huzursuzluk) hem kusma yapiyor. Sivilce onemli degil de diger iki sikinti mahvediyor bizi.

Dogum gunusu olanlarin kutlu olsun :) bisoru pastaniz cok guzel. Pastanin suslemesi seker hamuru mu? Off simdi senden tarif almak vardi. Ben de kendim yapmayi planliyorum du bakalim :)))

Biz demir damlası kullanmıyoruz o yüzden bilemedim doğrudur canım

Şeker hamuru canım 2 paket yumuşak şeker varya haribonun onu benmari usulü erittim 750gram pudra şekeri ile yoğurdum çok tatlı oldu bidaha 400gr p.sekeri kalanı nişasta ekleyecem acarkende sıvıyağ ile açtım . Bir gün bekledi pandispanya yaptım ertesi gün de krema yapıp hazırladım 3 gün sürdü yapimi
Dogum gunusu olanlarin kutlu olsun :) bisoru pastaniz cok guzel. Pastanin suslemesi seker hamuru mu? Off simdi senden tarif almak vardi. Ben de kendim yapmayi planliyorum du bakalim :)))

dogum gunumuze bizim son 4 gun bugun kurabıyelerını yapcam sıparısler hedıyelıkler tamam bıde bahcede yapcaz susler balonlar hazır resımlerını paylaşcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…