Ee muhabbet hep olsun kızlar ama sizler ara ara giriyorsunuz:)Kış geliyor evlere kapanmaya başladık hadi biraz muhabbet edelim.
Koca yaz boyunca 2 yada 3 kez denize girdik birkez 2gece bi konakladik tatil yaptik esim oglumla her gece uyandi agladi diş agrisi tuttu.
Buyuyorlarda dertler bitmiyor yinede.
Eşim e de kizginim hala annem ede yalniz yapayalniz cocuk buyutmeye çalışiyorum.Çok yoruluyor um.Ama yapacak bişey yok ise girsem de krese mi vereem oglani diyorum ama kiyamiyorum.Allah calisan annelere kolaylik versin.
Melek Can'ım Mutlu yıllar kızına:) sanırım o kadar süreden birşey olmaz. Bazen aşıları kaçıranlar oluyordu çünkü. Maşallah dişler baya hızlı çıkmış.Kızlar kızımın 12. Ay aşısını kaçırdık 7 eylül doğumlu kızım doğumgünü tatil derken uçtu gitti aklımdan ebemizde değişmiş o hep arıyordu ptesi yaptırsak bişey olurmu geç kalmış olmayız inşallah 10 gün geçmiş olacak
Birde diş mevzusu var kızım doğum gününe bir hafta kala 3 azı dişi çıkardı sürekli düzensiz uyku iştahsızlık mızmızlanma demekki bundanmış toplamda 11 diş olduk biraz hızlı gidiyoruz oda herşeyi etkiliyor en çokta uykuyu nasıl sancı veriyorsa gece ağlıyor uykusunun arasında kilomuz artmıyor hiç çeşitlendiremiyorum yemeklerini yeni şeylere açık değil sizlerde durumlar nasıl
evet canım değiştirdim teseşşkur ederım tamamlansın son hallerınıde atarım insallah
Kızlar kızımın 12. Ay aşısını kaçırdık 7 eylül doğumlu kızım doğumgünü tatil derken uçtu gitti aklımdan ebemizde değişmiş o hep arıyordu ptesi yaptırsak bişey olurmu geç kalmış olmayız inşallah 10 gün geçmiş olacak
Birde diş mevzusu var kızım doğum gününe bir hafta kala 3 azı dişi çıkardı sürekli düzensiz uyku iştahsızlık mızmızlanma demekki bundanmış toplamda 11 diş olduk biraz hızlı gidiyoruz oda herşeyi etkiliyor en çokta uykuyu nasıl sancı veriyorsa gece ağlıyor uykusunun arasında kilomuz artmıyor hiç çeşitlendiremiyorum yemeklerini yeni şeylere açık değil sizlerde durumlar nasıl
Çok ağır olmuş sizinki geçmiş olsun kızamık aşısında döküntü yapmıştı bununda yan etkisi döküntüymüş bi yaptırsaydık hayırlısıyla bacaktanmı vuruyorlar yineO kadarcik gecikme bisey olmaz. Asi ağır bi asiaaşıdan sonraki gün oğlum bi ishal oldu 2 gün sürdü kalanın değdiği heryer bildiğin yara oldu inşallah kolay geçer asiniz
Çok ağır olmuş sizinki geçmiş olsun kızamık aşısında döküntü yapmıştı bununda yan etkisi döküntüymüş bi yaptırsaydık hayırlısıyla bacaktanmı vuruyorlar yine
O kadarcik gecikme bisey olmaz. Asi ağır bi asiaaşıdan sonraki gün oğlum bi ishal oldu 2 gün sürdü kalanın değdiği heryer bildiğin yara oldu inşallah kolay geçer asiniz
Kızım 17 eylül doğumlu. Bugün doğum günüydü ama kutlamadım. İçimden kutlamak gelmedi. Alerjiden çok çekiyor. Yapacağım hiçbir şeyi yiyemeyecekti. Çoklu gıda alerjisi olduğu için ne yapsam içindeki bir şey dokunuyor. Sadece un ve suy verecem yakında diye korkuyorum. Bugün yalnızca 150 ml civarı mama içti. Ek gıda bir lokma bile yemedi. Yeme olayını gittikçe azaltıyor. tatil olduğu için annemlere geldim. Kaynanamla aynı şehirde yaşıyorlar. Kaynanam böyle olmaz, ben torunuma pasta yapacam, beraber yeriz dedi. Yarın orda kendi aramızda pasta kesip yiyecez. Onlar hevesliler ama benim içimden gelmiyor. Yapsaydım da konseptli olmazdı. Nasıl olsa anlamıyor, büyüyüp anlamaya başlayınca onun istekleri doğrultusunda hazırlıklar yaparım, şimdilik pasta hazırlatırım diyordum ama onu bile yapmak gelmedi içimden. 2. Yaşına alerjisiz girer inşallah da o zaman güzel bir doğum günü olur kızımın.
Kızım 17 eylül doğumlu. Bugün doğum günüydü ama kutlamadım. İçimden kutlamak gelmedi. Alerjiden çok çekiyor. Yapacağım hiçbir şeyi yiyemeyecekti. Çoklu gıda alerjisi olduğu için ne yapsam içindeki bir şey dokunuyor. Sadece un ve suy verecem yakında diye korkuyorum. Bugün yalnızca 150 ml civarı mama içti. Ek gıda bir lokma bile yemedi. Yeme olayını gittikçe azaltıyor. tatil olduğu için annemlere geldim. Kaynanamla aynı şehirde yaşıyorlar. Kaynanam böyle olmaz, ben torunuma pasta yapacam, beraber yeriz dedi. Yarın orda kendi aramızda pasta kesip yiyecez. Onlar hevesliler ama benim içimden gelmiyor. Yapsaydım da konseptli olmazdı. Nasıl olsa anlamıyor, büyüyüp anlamaya başlayınca onun istekleri doğrultusunda hazırlıklar yaparım, şimdilik pasta hazırlatırım diyordum ama onu bile yapmak gelmedi içimden. 2. Yaşına alerjisiz girer inşallah da o zaman güzel bir doğum günü olur kızımın.
Teşekkür ederim canım. Malesef zor bir durum. Yarın kontrole götürecem. Geniz eti olayını doktorla konuşurum.Canim allah yardimcin olsun ne zormus alerji insallah gecer. Gecen arkadasim kizini imminoloji bolumune goturdu birsuru test yapilmis geniz eti filmi falan cekilmis neye alerjisivarsa cikiyomus,gerci sen daha iyi bilirsin iyi bir hastenin bi doktoruna gotursen sanirim dogudaydin benim gibi doktor konusunda burlarda imkanlar kisitli sen yazinca uzuluyorum bebek beslenmesi zaten zorken sen dahada zorlaniyorsun. 150ml mama neki yavrucak kiloda vercek zaten zayifta benim kiz gibi allah yardimcin olsun
İnşallah canım, teşekkür ederim.Canım yaa inşallah alerjisi düzelir artık nice sağlıklı mutlu senelere olsun inşallah nazya'nin
Teşekkür ederim canım. Malesef zor bir durum. Yarın kontrole götürecem. Geniz eti olayını doktorla konuşurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?