2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

@a-nur canim benim oğlum da temmuz ayinda yesil mukuslu kaka yapti hemen dr goturdum amipli dizanteri dedi ilac tedavi si gordu hic vakit kaybetme derim alerji ile alakasi var mi bilemem ama dizanteri ise tedavi edilmeli biz avm de yedigimiz biseyden oglana tattirdik bi daha şimdi disardan hiç birşey yedirmiyorum.

Kış geliyor evlere kapanmaya başladık hadi biraz muhabbet edelim.
Koca yaz boyunca 2 yada 3 kez denize girdik birkez 2gece bi konakladik tatil yaptik esim oglumla her gece uyandi agladi diş agrisi tuttu.
Buyuyorlarda dertler bitmiyor yinede.

Eşim e de kizginim hala annem ede yalniz yapayalniz cocuk buyutmeye çalışiyorum.Çok yoruluyor um.Ama yapacak bişey yok ise girsem de krese mi vereem oglani diyorum ama kiyamiyorum.Allah calisan annelere kolaylik versin.

Ee muhabbet hep olsun kızlar ama sizler ara ara giriyorsunuz:)

Kızlar kızımın 12. Ay aşısını kaçırdık 7 eylül doğumlu kızım doğumgünü tatil derken uçtu gitti aklımdan ebemizde değişmiş o hep arıyordu ptesi yaptırsak bişey olurmu geç kalmış olmayız inşallah 10 gün geçmiş olacak
Birde diş mevzusu var kızım doğum gününe bir hafta kala 3 azı dişi çıkardı sürekli düzensiz uyku iştahsızlık mızmızlanma demekki bundanmış toplamda 11 diş olduk biraz hızlı gidiyoruz oda herşeyi etkiliyor en çokta uykuyu nasıl sancı veriyorsa gece ağlıyor uykusunun arasında kilomuz artmıyor hiç çeşitlendiremiyorum yemeklerini yeni şeylere açık değil sizlerde durumlar nasıl

Melek Can'ım Mutlu yıllar kızına:) sanırım o kadar süreden birşey olmaz. Bazen aşıları kaçıranlar oluyordu çünkü. Maşallah dişler baya hızlı çıkmış.

Ben kızımın 9. Ay aşısını 10 aylıkken yaptırmıştım. 12. Ay aşısını da 1 ay ertelemeli olarak 13. Ayda yaptırmam gerektiğini söylediler. Şu dişler bizi mahvetti. Ana kız dişlerden çekiyoruz. Ben her iki tarafa da implant yaptırdığım için çiğneme olayını yapamıyorum. Üstelik doktorun verdiği ilaçlar alerji yaptı. Kızım da hem alerjiden çekiyor hem de diş çıkardığı için hiç ek gıda yemiyor. Sadece diyet biberon maması içiyor, onu da baya azalttı. Birkaç gündür ağrı kesici vermeden uykuya geçemiyor. Çıkarken çok zorladılar. Umarım benimkine değil de babasına çeker de sağlam olur dişleri. Bir haftadır tek lokma yemek yemedi. Önceden de çok yemiyordu. Günde sadece bir defa yarım kase kadar bile değildi ama en azından vitaminini aldı diyordum. Şimdi sıfır ek gıdayla devam ediyoruz. Bir yaşındaki çocuk sadece 400 ml civarı mamayla nasıl günü bitirir şahit olmuş oluyorum. Büyüme önceden de yavaştı, şimdi gerilemeye başladı. Ömrümü yedin nazya. Bu arada doğum günü olanlar nice yaşlarını görürler inşallah.

O kadarcik gecikme bisey olmaz. Asi ağır bi asiaaşıdan sonraki gün oğlum bi ishal oldu 2 gün sürdü kalanın değdiği heryer bildiğin yara oldu inşallah kolay geçer asiniz

O kadarcik gecikme bisey olmaz. Asi ağır bi asiaaşıdan sonraki gün oğlum bi ishal oldu 2 gün sürdü kalanın değdiği heryer bildiğin yara oldu inşallah kolay geçer asiniz
Çok ağır olmuş sizinki geçmiş olsun kızamık aşısında döküntü yapmıştı bununda yan etkisi döküntüymüş bi yaptırsaydık hayırlısıyla bacaktanmı vuruyorlar yine

İki koldan bi bacaktan. Bacaktan olan zatürreegaliba ve en xçok onda ağladı
Çok ağır olmuş sizinki geçmiş olsun kızamık aşısında döküntü yapmıştı bununda yan etkisi döküntüymüş bi yaptırsaydık hayırlısıyla bacaktanmı vuruyorlar yine

Canim gecmis olsun. Asi alerji mi yapti?? Bizde asi yapfigimiz gun kalca kismi bildigin el buyuklugunde kizardi sanki yanmis gibi, 3 gun sonra dokuldu tekrar oldu oda gecti ama goruntu cok kotuydu asidan 1gun once cinko kullanmistim ben o yapti diye dusundum ama sizdede etkisi olmus

Kızlar merhaba
Uzun zamandır giremiyorum işe başladım.iki çocukla vakit kalmıyor.
Şükürler olsun,1 yaşına girdiler.bizimki uzun zamandır yürüme çabalarında,hatta erken yürüyecek desemde:) daha yürüyemedi.
Çok iştahsız kavga dövüş yedirmeye çalışıyoruz.
1 yaş aşısında yumurta var arkadaşlar,bir arkadasta demiş.kakası bozulursa ishal gibi ya da vücudunda yuvarlarımdı kızartmalar olup sönüyorsa yumurta alerjisi var demektir.gün aşırı verirseniz iyi olur.geçer ondan birşey olmaz.@a-nur canım yanlışta yazmış olabilirim ismini? Süt alerjiniz varmıymış canım gittin mi doktora?
Eğer alerjiniz varda sen sütlü şeylerden tattırıyor ve sen yiyip emziriyorsan ve de kakası sümüksü ise çok yanlış yaparsın canım.
Vermeyeceksin ki bağırsağı toparlanacak.düzelecek.sonra yaşı büyüdükçe bağırsağı güçlenecek ve deneyeceksin.böyle vererek düzeltemezsin eğer alerjiniz varsa.
Ben çatlayacağım artık canım sürekli birşeyler çekiyor ve yiyemiyorumyaz bitti dondurma yitirmedim.eşimde inatla sanki o kadar çok dondurma yiyor ki,hayır alerjiniz kışa geçmiş olsa kış demeden yiyeceğim:)

Kızım 17 eylül doğumlu. Bugün doğum günüydü ama kutlamadım. İçimden kutlamak gelmedi. Alerjiden çok çekiyor. Yapacağım hiçbir şeyi yiyemeyecekti. Çoklu gıda alerjisi olduğu için ne yapsam içindeki bir şey dokunuyor. Sadece un ve suy verecem yakında diye korkuyorum. Bugün yalnızca 150 ml civarı mama içti. Ek gıda bir lokma bile yemedi. Yeme olayını gittikçe azaltıyor. tatil olduğu için annemlere geldim. Kaynanamla aynı şehirde yaşıyorlar. Kaynanam böyle olmaz, ben torunuma pasta yapacam, beraber yeriz dedi. Yarın orda kendi aramızda pasta kesip yiyecez. Onlar hevesliler ama benim içimden gelmiyor. Yapsaydım da konseptli olmazdı. Nasıl olsa anlamıyor, büyüyüp anlamaya başlayınca onun istekleri doğrultusunda hazırlıklar yaparım, şimdilik pasta hazırlatırım diyordum ama onu bile yapmak gelmedi içimden. 2. Yaşına alerjisiz girer inşallah da o zaman güzel bir doğum günü olur kızımın.

Canim allah yardimcin olsun ne zormus alerji insallah gecer. Gecen arkadasim kizini imminoloji bolumune goturdu birsuru test yapilmis geniz eti filmi falan cekilmis neye alerjisivarsa cikiyomus,gerci sen daha iyi bilirsin iyi bir hastenin bi doktoruna gotursen sanirim dogudaydin benim gibi doktor konusunda burlarda imkanlar kisitli sen yazinca uzuluyorum bebek beslenmesi zaten zorken sen dahada zorlaniyorsun. 150ml mama neki yavrucak kiloda vercek zaten zayifta benim kiz gibi allah yardimcin olsun

Canım yaa inşallah alerjisi düzelir artık nice sağlıklı mutlu senelere olsun inşallah nazya'nin

Teşekkür ederim canım. Malesef zor bir durum. Yarın kontrole götürecem. Geniz eti olayını doktorla konuşurum.

Teşekkür ederim canım. Malesef zor bir durum. Yarın kontrole götürecem. Geniz eti olayını doktorla konuşurum.

Canim normal cocuk doktoruna mi gidiyorsun?? Fakultenin imminoloji bolumune gitsen bide daha iyi olur. Arkadas geniz eti filmi cektirmis ve kan tahlillerinde neye alerjisi varsa cikmis, onun kizida surekli hastaniyordu onun icin gitmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…