dogum gununuz kutlu olsun sağlıklı huzurlu uzun omurlerı olsun inşallahSelam kızlar dün doğum günüydü oğlumun perisanim bugün darısı d.gunu yaklaşanlara inşallah
doğum gününüz kutlu olsun maşallah çok tatlı oğlunuz rabbım hayırlı omurler nasıp etsin
Mutlu sağlıklı bir ömür dilerim canım.
Çok güzel görünüyor lar eline sağlık canım.
Bizim de yeme ve uyku duuzenimiz aynı sizdeki gibi artk yemk seciyo ve BeN böyle devam ederse diye korkuyorumherkese selam
uzun zamandır forumda hareket yok pek.sanırım yazın etkisi.bizde uyku sorunu hala devam ediyo.geceleri çoğu kez 5 6 kez uyaniyoruz.ve en az 11 de yatıyoruz.çünkü erken yatırırsam yarım saat sonra uyandığında uykusunu almış gibi kalkiyo ve saatlerce sallasam da uyumuyo.bide uyandığı zaman sürekli dönüyo yani zorla kendini uyandırıyo sanki.bi garip.buarada şu cicegi oldu oğlum.3 gün ateşi çıktı çok döküntüsü oldu ama geçti çok şükür.yemek konusunda da sıkıntımiz başladı her çorbayı yemiyo artık ve ne verirsem vereyim ilk bi kaç kaşık ta agliyo zorla veriyorum.sonra seviyosa ağzını açıp yiyo.yoksa başını arkaya atıp deli gibi agliyo ağzını açmıyo.doğum günümüz 1 eylüldu.resim atabilirsem atıcam.kilosu da hastalıktan sonra sanırım düştu.10 kiloya bi türlü ulaşamadık.
İstanbul daysan pastahanenin adını verebilirim canım her semtte var .Umarım sende gönlü ne göre bulursun.Cok iyi bi fiyat
Can'ım çok geçmiş olsun. Nice senelere Paşa'ya:)herkese selam
uzun zamandır forumda hareket yok pek.sanırım yazın etkisi.bizde uyku sorunu hala devam ediyo.geceleri çoğu kez 5 6 kez uyaniyoruz.ve en az 11 de yatıyoruz.çünkü erken yatırırsam yarım saat sonra uyandığında uykusunu almış gibi kalkiyo ve saatlerce sallasam da uyumuyo.bide uyandığı zaman sürekli dönüyo yani zorla kendini uyandırıyo sanki.bi garip.buarada şu cicegi oldu oğlum.3 gün ateşi çıktı çok döküntüsü oldu ama geçti çok şükür.yemek konusunda da sıkıntımiz başladı her çorbayı yemiyo artık ve ne verirsem vereyim ilk bi kaç kaşık ta agliyo zorla veriyorum.sonra seviyosa ağzını açıp yiyo.yoksa başını arkaya atıp deli gibi agliyo ağzını açmıyo.doğum günümüz 1 eylüldu.resim atabilirsem atıcam.kilosu da hastalıktan sonra sanırım düştu.10 kiloya bi türlü ulaşamadık.
Can'ım ellerine sağlık çok hoşlar. Kullanıcı adını mı değişirdin Can'ım sen?kurabıyelerı dun yaptım nasıl olmuş acemı işi hatalar var ama idare edecekler artık
evet canım değiştirdim teseşşkur ederım tamamlansın son hallerınıde atarım insallahCan'ım ellerine sağlık çok hoşlar. Kullanıcı adını mı değişirdin Can'ım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?