Teşekkür ederim canım. Üstüne ateş eklendi. Boğaz enfeksiyonu geçiriyor. İlaçla bile 38'in altına düşmüyor. Anne olmak çok zor.Ay geçmiş olsun Can'ım , bu cadılar hareketlenince baya zorluyorlar artık
Valla ben ikinciyi daha olmadan da düşünmüyordum, fikrim değişmediEmdi emmedi, gazı çıktı kakasını yapmadı, ek gıdası emeklemesi yürümesi derken senesi doldu neredeyse hepsininbu süreçte en çok yorulan yıpranan elbette biz annelerdik. Evladın dünyadaki başka hiç bi şeyle kıyaslanamayacak kadar önemli olduğunu anladık, belki de çok emek verdiğimiz için kıymetliler eee kimler ikinciye talip
uzun zamandır gıremedım eskı ısım ayselcbs ıdıEskiden neydi ayhkdy mi
ben ikinciyi düşünüyorum ama cesaret edemıyorum cok yorgun ve yıpratıcı surec ara acılsında ıstemıyorum kafam karışık ama hamıleler var ıkıncıye bakalım napcaklarEmdi emmedi, gazı çıktı kakasını yapmadı, ek gıdası emeklemesi yürümesi derken senesi doldu neredeyse hepsininbu süreçte en çok yorulan yıpranan elbette biz annelerdik. Evladın dünyadaki başka hiç bi şeyle kıyaslanamayacak kadar önemli olduğunu anladık, belki de çok emek verdiğimiz için kıymetliler eee kimler ikinciye talip
Nasılsınız hatunlar? Gene bi sessizlik olmuş:)
Moralsiz karamsar yorgun bıkmış umutsuz dusunceli ağlak...
Can'ım nerelerdeydin sen? Ben de okula başladım 14 ay Aran'ın ardından ilk hafta biraz yorucu geçti ama şükür alıştım. Kızın nasıl?Heyt ben geldim. :)
Nasılsınız? Yaz koşuşturmalı ve bir o kadar da yorucu geçti valla. Yaz geçti ben birşey anlamadan gene okula başladım :)
Hoşgeldin canımHeyt ben geldim. :)
Nasılsınız? Yaz koşuşturmalı ve bir o kadar da yorucu geçti valla. Yaz geçti ben birşey anlamadan gene okula başladım :)
Bebeği olan için güzel bir durum. Ben henüz işe başlamadım ama kızımı başkasına bırakma düşüncesi hiç de güzel bir düşünce değil.Ne güzel herkes çalışıyor bi ben ülkenin aktif nüfus içindeki hazır yiyenlerdenim
Yok Can'ım hazır yiyen olur mu, evde de çoooook önemli işler var:) valla ben 14 ay evdeydim, o da çoook zevkliydi yani:)Ne güzel herkes çalışıyor bi ben ülkenin aktif nüfus içindeki hazır yiyenlerdenim
Can'ım her ilde yok sanırım o uygulama, ama yaşadığın şehirde varsa bilemem. Mesleğin ne Can'ım? Evet tüm gün çalışmak çocuğa Zaman ayırmak açısından zordur,çalışan annelere yarımgun yarım maaş imkanı geldı ıkıncıyı yapıp bu sekılde devam etmek istiyorum süt ıznımde bıttı 09:00-18:00 calışıyorum eve gıtmem 19:00 oluyo napcam ben kızıma nasıl zaman ayırcam
sözleşmeli çalışıyorum kadroda olmadıCan'ım her ilde yok sanırım o uygulama, ama yaşadığın şehirde varsa bilemem. Mesleğin ne Can'ım? Evet tüm gün çalışmak çocuğa Zaman ayırmak açısından zordur,
Hayırlısı olsun inş canımsözleşmeli çalışıyorum kadroda olmadıyok artık herkesi kapsıyo yarı zamanlı çalışma
Yok Can'ım hazır yiyen olur mu, evde de çoooook önemli işler var:) valla ben 14 ay evdeydim, o da çoook zevkliydi yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?