2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Emdi emmedi, gazı çıktı kakasını yapmadı, ek gıdası emeklemesi yürümesi derken senesi doldu neredeyse hepsinin bu süreçte en çok yorulan yıpranan elbette biz annelerdik. Evladın dünyadaki başka hiç bi şeyle kıyaslanamayacak kadar önemli olduğunu anladık, belki de çok emek verdiğimiz için kıymetliler eee kimler ikinciye talip

Valla ben ikinciyi daha olmadan da düşünmüyordum, fikrim değişmedi

ben ikinciyi düşünüyorum ama cesaret edemıyorum cok yorgun ve yıpratıcı surec ara acılsında ıstemıyorum kafam karışık ama hamıleler var ıkıncıye bakalım napcaklar

Nasılsınız hatunlar? Gene bi sessizlik olmuş:)

Heyt ben geldim. :)
Nasılsınız? Yaz koşuşturmalı ve bir o kadar da yorucu geçti valla. Yaz geçti ben birşey anlamadan gene okula başladım :)
Can'ım nerelerdeydin sen? Ben de okula başladım 14 ay Aran'ın ardından ilk hafta biraz yorucu geçti ama şükür alıştım. Kızın nasıl?

çalışan annelere yarımgun yarım maaş imkanı geldı ıkıncıyı yapıp bu sekılde devam etmek istiyorum süt ıznımde bıttı 09:00-18:00 calışıyorum eve gıtmem 19:00 oluyo napcam ben kızıma nasıl zaman ayırcam

Can'ım her ilde yok sanırım o uygulama, ama yaşadığın şehirde varsa bilemem. Mesleğin ne Can'ım? Evet tüm gün çalışmak çocuğa Zaman ayırmak açısından zordur,

Can'ım her ilde yok sanırım o uygulama, ama yaşadığın şehirde varsa bilemem. Mesleğin ne Can'ım? Evet tüm gün çalışmak çocuğa Zaman ayırmak açısından zordur,
sözleşmeli çalışıyorum kadroda olmadı yok artık herkesi kapsıyo yarı zamanlı çalışma

Nankör ev işi halı kanepe silmekten biktim bu yaz iki kez halı yikadim menemendi tarhanaydi, yediydik yemediydi, ucunda parada almiyom nefret doluyum eve ustelik 3 hafta oldu gribim iyilesemiyorum lanet olası kilolar bedenimi ele geçirdiker,
Yok Can'ım hazır yiyen olur mu, evde de çoooook önemli işler var:) valla ben 14 ay evdeydim, o da çoook zevkliydi yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…