2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Can'ım dediğin gibi Canları içinde olsun inş, gerisi hiiiiiç mühim değil. Ama ben biz yemek yerken bi tane minik kornişon veriyorum ve çok seviyo kızım Can'ım.
Sevmeye sever canim haklisin ama cok tuzlu oldugu icin vermeyi dusunmedim ben, bilmiyorum. Hatta versem ve burda yazsam galiba herkes "aa naptin sen" der diye dusunmustum :)) ben sekere cok alistirdim da tuza bari fazla duskun olmasin diye dedim.

uzulme canım benım kızımda ufacık 9-12 ayları gıyıyoruz bız gecen sene aldıgım kadıfe tayt vardı 6-9 dun baktım oluyo

Benim kizimda zayif hep zayifti, 3 ay hic almadi bu ay cok sukur biraz aldi dis mafetti bizi. 14 aylik olduk 8.5 anca kilosu, istahi normal yemeyen bir bebek degil ama neyaparsam yapiyim almiyor, sagliklikla olsunlarda zamanla alirla insallah diyorum, tabi anne olarak bazen kotu hissediyorum ama yapisi bu, elimden geleni fazlasiyla yaptim

Ah ah zaten bu alerji bu bebeleri mahvetti. Turşuya gelince evde az tuzlu yapınca faydası bile varmış. İçine ne konulunca öyle oluyo bilmiyorum ama prebiyotik özellik taşıyıp bağışıklığı kuvvetlendiriyormuş. Benim kaynanam tuzu az turşu yapıyor. Yapıp gönderdiğinde alerji yapmazsa vermeyi düşünüyorum.

Elimizden geleni yaptıktan sonra da artık bizden çıkıyor zaten.

Sevmeye sever canim haklisin ama cok tuzlu oldugu icin vermeyi dusunmedim ben, bilmiyorum. Hatta versem ve burda yazsam galiba herkes "aa naptin sen" der diye dusunmustum :)) ben sekere cok alistirdim da tuza bari fazla duskun olmasin diye dedim.
Can'ım turşuyu sonuçta bi tabak yemiyor. Serçe parmağım kadar bi tane. Bence şekerden daha az zararlıdır.

ne kadar sessiz buralar nerelerdesınız yaz bıttı gelın artık

Can'ım inat bizde de var maalesef artık çok güzel yürüyor , o yüzden yükü azaldı bana baya .
bızımkı daha tam yurumuyo kalkıyo donuyo tay tay dıyıp 2-3 adım atıyo bırakıyo kendını yurumekten cok koşmak ıstıyo oyuzden de dengesını saglayamıyor. esımle sohbet edıyoruz ızın vermıyo bagırıyo ona bakıncada pıspıs sırıtıyo ıstemedıgı hıc bırseyı yapmıyo kıyafet gıymek ıstemıyo hanımefendı cıplak gezecek

Kızlar ben 4 haftadır gribim oğlunda pazar gecesinden beri perisanim ve hergun daha kötü oluyoruz nolur dua edin. Pazartesi doktora gitmişti yarın yine gitcez nefret ediyorum kıştan

Kızlar ben 4 haftadır gribim oğlunda pazar gecesinden beri perisanim ve hergun daha kötü oluyoruz nolur dua edin. Pazartesi doktora gitmişti yarın yine gitcez nefret ediyorum kıştan
canım gecmıs olsun benım kızımda hasta grıptı once sımdı ateslenmeye basladı bır haftadır devam edıyoruz etrfaımda kucuk cocuklar genelde hasta mevsım gecısı ve mıkropdan dedı dr.

Nazya 3 hafta önce boğaz enfeksiyonu geçirdi. O zamandan beri hırıltısı geçmedi ama sanırım onunki alerjik bir durum. Onun dışında iyi. Yürüme ve konuşma şimdilik yok.
yurume hala bızdede yok 3-5 adım atıyo atıyo kendını bıze cabasıda yok hastalıkdan galıba

Günaydın kızlar,

Eski sayfalara baktım biraz, çok azalmışız ya Çalıştığım için bende herzaman bakamıyorum, arada toptan okuyorum...
Bunalıma girenler, çocuğu kilo almayan, hastalığını atlatamayan, yemeyen ve hala yürümeyenler bende sizdenim
Oğlum bayramdan beri hasta, ateşi inip çıkıyor, öksürüğü kesilip geri geliyor, bugünlerde iyice arttı, gece tıkanıp uyanıyor, şurup veriyoruz, geri kusuyor, 2 parça yediğini de çıkarıyor...
1 aydır kreşe gidiyor belkide ondan toparlayamadı, orada ne yiyorsa onunla idare ediyor işte...
Benden tek talebi emmek, yemek yemiyor diliyle itip çıkarıyor, yerlerden yemek topluyoruz... 3-4 aydır aynı kiloda hala...
Eve gidince ilgilenmeye, yeni tatlar denemeye vakit kalmıyor, haftasonu iş güç derken geçiyor, haftaiçi bazen hafta sonu mesaiye kalmam gerekiyor, hiçbirşeye yetişemiyorum
Bi arkadaş herkes çalışıyor evde oturuyorum yazmış, yerinden olmayı çok isterdim, evde de iş güç bunalmıştım ama çocuğum gözümün önündeydi en azından, çocuktan ayrı işteki stres daha fazla yıpratıyor...

Hepinize bol yemeli uyumalı sağlıklı günler diliyorum

Zaman kalmıyor, kalırsada yetmiyor zaten... eve gidince emziriyorum, sonra yemek telaşı, çocuk peşimde mutfakta kah ağlıyor, kah çekmeceleri boşaltıyor, oğlum diyorum zaten iş bitmiyor bide temizleri boşaltıp iş çıkarma...
yemek boyunca mızıldanıyor genelde, bişeyde yemiyor, otururken görürse emmek istiyor hep... bende bişey yiyemiyorum haliyle, genelde sofrayı eşime bırakıp onu uyutmaya gidiyorum. Mız mız değilse uykusu gelene kadar oynuyoruz bazen, o uyuyunca bişey yapacak enerji bulamıyorum kendimde, işler de bekliyor öyle

Benim o arkadaş bugün daha kötü bunalimdayim ve evet lanet olasi para ve geçim derdi ve herşey. Aslında doğru düzgün yemek yeseydiler psikolojik olarakta iyi hissederdik yok efendim önünde yiyecek varsa hiçbir canlı aç birakmazmis kendini e benimki o zaman aklı ermiyo yada zihinsel problemi mi var offf. Grip ondanmi güzelce yemiyoki hripsede bugün 9.gun ben zaten 1 aydır gribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…