Emdi emmedi, gazı çıktı kakasını yapmadı, ek gıdası emeklemesi yürümesi derken senesi doldu neredeyse hepsininbu süreçte en çok yorulan yıpranan elbette biz annelerdik. Evladın dünyadaki başka hiç bi şeyle kıyaslanamayacak kadar önemli olduğunu anladık, belki de çok emek verdiğimiz için kıymetliler eee kimler ikinciye talip
Ne güzel herkes çalışıyor bi ben ülkenin aktif nüfus içindeki hazır yiyenlerdenim
Nankör ev işi halı kanepe silmekten biktim bu yaz iki kez halı yikadim menemendi tarhanaydi, yediydik yemediydi, ucunda parada almiyom nefret doluyum eve ustelik 3 hafta oldu gribim iyilesemiyorum lanet olası kilolar bedenimi ele geçirdiker,
Iste bu ben...Moralsiz karamsar yorgun bıkmış umutsuz dusunceli ağlak...
Can'ım yaaaaa, iyice bunalmışsın sen:)Nankör ev işi halı kanepe silmekten biktim bu yaz iki kez halı yikadim menemendi tarhanaydi, yediydik yemediydi, ucunda parada almiyom nefret doluyum eve ustelik 3 hafta oldu gribim iyilesemiyorum lanet olası kilolar bedenimi ele geçirdiker,
canım yaa şu yarı zamanlı çalışma hakkı bizi kapsıyor mu.. son gelişmelerden haberin var mı. be de yararlanmak istiyorum ama bizi kapsamıyormuş..sözleşmeli çalışıyorum kadroda olmadıyok artık herkesi kapsıyo yarı zamanlı çalışma
yenı dogum yapacakları kapsıyor. keske dogum yapmıs ıkıyas altındakı annelerıde kapsasaydıcanım yaa şu yarı zamanlı çalışma hakkı bizi kapsıyor mu.. son gelişmelerden haberin var mı. be de yararlanmak istiyorum ama bizi kapsamıyormuş..
iyi de haksızlık değil mi bu..bizim yş grububda olan ve daha okula gitme çağına ermemiş diğer çocukların ne günahı var.. daha kanun cıktı ama yönetmelik çıkmadı. yasa geçerli ama uygulaanmıyor yönetmelik olmadan. yönetmelik üzerinde çalışıyorlarmış umarım uzun sürmez çıkması da her okul öncesi cocuğu kapsar. haberın olursa bilgilendir bizi canımm burdan..yenı dogum yapacakları kapsıyor. keske dogum yapmıs ıkıyas altındakı annelerıde kapsasaydı
bencede haklısın ınşallah herkesı kapsayan bı yasa olur memur işçi özel sektor hepımız anneyız ayrımsız yapılsın inşallah haber ederımiyi de haksızlık değil mi bu..bizim yş grububda olan ve daha okula gitme çağına ermemiş diğer çocukların ne günahı var.. daha kanun cıktı ama yönetmelik çıkmadı. yasa geçerli ama uygulaanmıyor yönetmelik olmadan. yönetmelik üzerinde çalışıyorlarmış umarım uzun sürmez çıkması da her okul öncesi cocuğu kapsar. haberın olursa bilgilendir bizi canımm burdan..
uzulme canım benım kızımda ufacık 9-12 ayları gıyıyoruz bız gecen sene aldıgım kadıfe tayt vardı 6-9 dun baktım oluyoBenim kız bu yaz hiç büyümemiş ya. Görümcem ağustosta doğum yaptı. Sen nazya'ya kustuğundan dolayı çok kıyafet almıştın, kimseye vermediysen bana versene dedi. Ben de nazya'ya küçülmüşlerdir diye hepsini hurçlara koyup kaldırmıştım. Görümceme vermek için bir çıkardım ki çoğu benim kıza oluyor. 9 ay kalıplarını nazya'ya bırakıp 6 ay ve altındakileri görümceme ayırdım. Kızımın hiç büyümediği kesinleşmiş oldu. Üzüldüm ya
Yalnız değilmişim demek. Umarım toparlarlar.uzulme canım benım kızımda ufacık 9-12 ayları gıyıyoruz bız gecen sene aldıgım kadıfe tayt vardı 6-9 dun baktım oluyo
tam toparlıycak diş çıkarıyoruz sımdıde grıp oldu can saglıgı olsundaYalnız değilmişim demek. Umarım toparlarlar.
Geçmiş olsun, zor valla.tam toparlıycak diş çıkarıyoruz sımdıde grıp oldu can saglıgı olsunda
Benim kız bu yaz hiç büyümemiş ya. Görümcem ağustosta doğum yaptı. Sen nazya'ya kustuğundan dolayı çok kıyafet almıştın, kimseye vermediysen bana versene dedi. Ben de nazya'ya küçülmüşlerdir diye hepsini hurçlara koyup kaldırmıştım. Görümceme vermek için bir çıkardım ki çoğu benim kıza oluyor. 9 ay kalıplarını nazya'ya bırakıp 6 ay ve altındakileri görümceme ayırdım. Kızımın hiç büyümediği kesinleşmiş oldu. Üzüldüm ya
Aslında takıldığım nokta şu ay bu ay kalıpları değil. Takıldığım nokta geçen kış giydiği kıyafetlerin hiç küçülmemiş olması ama neyse. Umarım bu yazkiler önümüzdeki yaz olmaz diyelim bari. Hatırlamam mı hiç. Umarım gelinlik ve damatlıklar içinde görmek nasip olur.Benim oğlan da bi 9 ay giyiyo bi 24 değişiyor canım kıyafete göre kıyaslama lütfen büyüyüp serpilip prenses olcak gelinlik giydiğinde bu yazdıklarımı hatırla emi
Uzulme canim benimki de ayni durumda. Hem kiyafet ureticilerinin garipligi hem bizim allerjik bebislerimizin kiloda geriden gidişi. Benimki de hala 9 ayliklari giyebiliyor ve 1 yas kiyafetlerinin icinde kayboluyor. Annemin bi sözü var "kilosu zayifligi onemli degil kizim, canı icinde olsun da" der, yani sagligi iyiyse gücü kuvveti nesesi yerindeyse onemli degil kilosu. Dedigin gibi kiyafetleri gorunce ben de uzuluyordum ama bu da bizim yasamamiz gereken bi durum, olsun saglikli olsun yeter ki kilo ilerde de alinir diyorum.Benim kız bu yaz hiç büyümemiş ya. Görümcem ağustosta doğum yaptı. Sen nazya'ya kustuğundan dolayı çok kıyafet almıştın, kimseye vermediysen bana versene dedi. Ben de nazya'ya küçülmüşlerdir diye hepsini hurçlara koyup kaldırmıştım. Görümceme vermek için bir çıkardım ki çoğu benim kıza oluyor. 9 ay kalıplarını nazya'ya bırakıp 6 ay ve altındakileri görümceme ayırdım. Kızımın hiç büyümediği kesinleşmiş oldu. Üzüldüm ya
Uzulme canim benimki de ayni durumda. Hem kiyafet ureticilerinin garipligi hem bizim allerjik bebislerimizin kiloda geriden gidişi. Benimki de hala 9 ayliklari giyebiliyor ve 1 yas kiyafetlerinin icinde kayboluyor. Annemin bi sözü var "kilosu zayifligi onemli degil kizim, canı icinde olsun da" der, yani sagligi iyiyse gücü kuvveti nesesi yerindeyse onemli degil kilosu. Dedigin gibi kiyafetleri gorunce ben de uzuluyordum ama bu da bizim yasamamiz gereken bi durum, olsun saglikli olsun yeter ki kilo ilerde de alinir diyorum.
Bu arada bebek icin kp sorusu; "Turşu yior mu?" Hey Allah'im ya... "Yararli bir sey degil, yemesin, tursu tuz yükü" dedim, "olur mu cok iyidir" diyor :S bunlarla ugrasiyoruz...
Can'ım dediğin gibi Canları içinde olsun inş, gerisi hiiiiiç mühim değil. Ama ben biz yemek yerken bi tane minik kornişon veriyorum ve çok seviyo kızım Can'ım.Uzulme canim benimki de ayni durumda. Hem kiyafet ureticilerinin garipligi hem bizim allerjik bebislerimizin kiloda geriden gidişi. Benimki de hala 9 ayliklari giyebiliyor ve 1 yas kiyafetlerinin icinde kayboluyor. Annemin bi sözü var "kilosu zayifligi onemli degil kizim, canı icinde olsun da" der, yani sagligi iyiyse gücü kuvveti nesesi yerindeyse onemli degil kilosu. Dedigin gibi kiyafetleri gorunce ben de uzuluyordum ama bu da bizim yasamamiz gereken bi durum, olsun saglikli olsun yeter ki kilo ilerde de alinir diyorum.
Bu arada bebek icin kp sorusu; "Turşu yior mu?" Hey Allah'im ya... "Yararli bir sey degil, yemesin, tursu tuz yükü" dedim, "olur mu cok iyidir" diyor :S bunlarla ugrasiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?