- 27 Ekim 2013
- 316
- 254
- 53
Benim o arkadaş bugün daha kötü bunalimdayim ve evet lanet olasi para ve geçim derdi ve herşey. Aslında doğru düzgün yemek yeseydiler psikolojik olarakta iyi hissederdik yok efendim önünde yiyecek varsa hiçbir canlı aç birakmazmis kendini e benimki o zaman aklı ermiyo yada zihinsel problemi mi var offf. Grip ondanmi güzelce yemiyoki hripsede bugün 9.gun ben zaten 1 aydır gribim
geçiyorOndandır canım, oğlumun ateşi yükseldiğinde sadece emiyor, su bile içmiyor, boğazı falan acıyordur belki, dert etme kendine...
Ama genelde iştahsızsa çokta değişen bişey olmayacak, arkadaşımın oğlu 3 yaşında hala yemiyor...
Bu bebeklerin ortak noktası memeye fazla düşkün olmaları, arkadaşım sütten kestikten sonra da yemesi değişmedi yani
Sizin emme durumunuz nasıl?
Canım çok geçmiş olsun ikinizede allahım şifa versin..ben bayagidir girmiyordum topige evde olmama rağmen vakit bulamıyorum oğlum çok hareketli yerinde durmuyor 1 aydır yürüyor heryeri keşfediyor resmen ben topluyorum o arkamdan döküyor çok sıpa oldu teyzesi ama bir gülüşleri herşeye bedel bide yanlardan diş çıkarıyor sabaha kadar emiyor meme hiç çıkmasın istiyor1 ay olcak gündüz emmeyi kaldırdım eğer sutum olursa 4 ay daha gece emer olmazsa olduğu yere kadar. Gündüz emmeyi bitirdiğimde öğünde yedikleri 2 kase kadardı şimdi bazen bi kaseyi buluyor bazen bulmuyo bazen
geçiyor
anlatana kadar Rabbim sabır versin bizeCanım çok geçmiş olsun ikinizede allahım şifa versin..ben bayagidir girmiyordum topige evde olmama rağmen vakit bulamıyorum oğlum çok hareketli yerinde durmuyor 1 aydır yürüyor heryeri keşfediyor resmen ben topluyorum o arkamdan döküyor çok sıpa oldu teyzesi ama bir gülüşleri herşeye bedel bide yanlardan diş çıkarıyor sabaha kadar emiyor meme hiç çıkmasın istiyor
Can'ım çok geçmiş olsungunaydın herkese kızım hastaydı 10 gundur anca atlattık 6. hastalık dıye Herpes virüs tip 6 vırusunun neden oldugu bı hastalık atlattık cok zor bır donemdı ateş huysuzlu. 6 ay 3 yaş arası cocuklarda genelde oluyomus bu aylarda dıkkat edın parklarda eve dısardan gelenlerde oluyormus. butun duzen bozuldu yemek yemıyor sureklı memnunıyetsız sureklı kucak ıstıyor ızınlıydım bugun ıse basladım annemde bakalım napcak kuzucuk
teşekkur ederım canımCan'ım çok geçmiş olsun
gunaydın herkese kızım hastaydı 10 gundur anca atlattık 6. hastalık dıye Herpes virüs tip 6 vırusunun neden oldugu bı hastalık atlattık cok zor bır donemdı ateş huysuzlu. 6 ay 3 yaş arası cocuklarda genelde oluyomus bu aylarda dıkkat edın parklarda eve dısardan gelenlerde oluyormus. butun duzen bozuldu yemek yemıyor sureklı memnunıyetsız sureklı kucak ıstıyor ızınlıydım bugun ıse basladım annemde bakalım napcak kuzucuk
tesekkur ederım canım sızede cok gecmıs olsun sımdıde bogaz enfeksıyonu atlatıyoruz antıbıyotık basladık dunŞimdi iyi mi bebisin çok geçmiş olsun canım. 6 haftalık griptim bende oğlundan 2 haftada atlattık sukur
hosgeldın eskı yenı kımseler kalmadı buralarda azaldık ıyıceselam kızlarcımkim var kim yok eskilerden.. tanıyanlar bi slm versin çok oldu forma bakmayalı iş başı alınca fırsat buldum evde eymen ve selinle hiç vaktim olmadı..
hosgeldın eskı yenı kımseler kalmadı buralarda azaldık ıyıce
tesekkur ederım canım sızede cok gecmıs olsun sımdıde bogaz enfeksıyonu atlatıyoruz antıbıyotık basladık dun
Hoşgeldin canım, forumda 10 kişi falan var sanırım aktif, onlarda haftada bir giriyor...selam kızlarcımkim var kim yok eskilerden.. tanıyanlar bi slm versin çok oldu forma bakmayalı iş başı alınca fırsat buldum evde eymen ve selinle hiç vaktim olmadı..
merhaba haklısın hamileyken boş vakit çoktu bebişler olduktan sonra malum kimseler kalmadı önceden yoktun galiba yeni tanıştık seninle bebiş ne kadarlık cinsiyet ne adı ne minnağın.. benim oğlum 15 aylık olmak üzere adı eymen yürüyor ve çat pat konuşuyor pek yaramaz.. 14 ay 10 gün emdi yeni bıraktı emmeyi ve kendi isteğiyle bir anda şaşkınım hala birazda kırgınım ona bu nedir arkadaş ben bıraktırmak isteyecektim uğraşacaktım falan hiç zevkli olmadı böyle
Kattinaa naber nasılsın :)selam kızlarcımkim var kim yok eskilerden.. tanıyanlar bi slm versin çok oldu forma bakmayalı iş başı alınca fırsat buldum evde eymen ve selinle hiç vaktim olmadı..
merhaba haklısın hamileyken boş vakit çoktu bebişler olduktan sonra malum kimseler kalmadı önceden yoktun galiba yeni tanıştık seninle bebiş ne kadarlık cinsiyet ne adı ne minnağın.. benim oğlum 15 aylık olmak üzere adı eymen yürüyor ve çat pat konuşuyor pek yaramaz.. 14 ay 10 gün emdi yeni bıraktı emmeyi ve kendi isteğiyle bir anda şaşkınım hala birazda kırgınım ona bu nedir arkadaş ben bıraktırmak isteyecektim uğraşacaktım falan hiç zevkli olmadı böyle
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?