Profil fotosu size mi ait iki çocukla maşallah fit duruyorsunuz bunun bi sırrı varmi
yok canım vardım ayselcbs olarakdıu değiştirdim 13 ay 15 günlük kızım Gülnaz ismi daha tam yuruyemıyoruz yurume calışmaları hastalıktan dolayı durdu resmen emmeye devam edıyor. kelımelerımız cogaldı yavastan konusuyoruz. işe başlayalı benım cok oldu o yuzden zamanım oluyo eve gıdınce 5 sn zamanım olmuyo iş yemek kızla ılgılenmerhaba haklısın hamileyken boş vakit çoktu bebişler olduktan sonra malum kimseler kalmadı önceden yoktun galiba yeni tanıştık seninle bebiş ne kadarlık cinsiyet ne adı ne minnağın.. benim oğlum 15 aylık olmak üzere adı eymen yürüyor ve çat pat konuşuyor pek yaramaz.. 14 ay 10 gün emdi yeni bıraktı emmeyi ve kendi isteğiyle bir anda şaşkınım hala birazda kırgınım ona bu nedir arkadaş ben bıraktırmak isteyecektim uğraşacaktım falan hiç zevkli olmadı böyle
artık öğrendiği kelimelerle kısa cümleler kuruyor mesela anne gel - baba hadi - aba mama veee (ver demek bu uzata uzata)- munu aaa (bunu al) - anene dit ( ananeye gidelim)- dedecii(dedeciğim)- aayyy ciciii (değişik bişi görünce yapar bunu ama ona herşey güzel ve değişik gelir yolda giderken tüm ışıklı tabelaları gösterip yapar bunu :) - su- dütdüt süü (araba sür) gibi kısa cümleler işte cnm..Mesela hangi kelimeleri söylüyor
evet evde benimde vaktim olmuyor eymen çok hareketli selinin teog sınavı var her dakika bişiler anlatıyor evde peşimde dolanan 2 kediyle zaman geçiyor işte.. maşallah emsin tabi eymen bıraktı üzüldüm ben.. ara ara duraksama dönemi oluyor yürür cnm hiç takılma yürüyünce de durmak bilmiyorlar :)yok canım vardım ayselcbs olarakdıu değiştirdim 13 ay 15 günlük kızım Gülnaz ismi daha tam yuruyemıyoruz yurume calışmaları hastalıktan dolayı durdu resmen emmeye devam edıyor. kelımelerımız cogaldı yavastan konusuyoruz. işe başlayalı benım cok oldu o yuzden zamanım oluyo eve gıdınce 5 sn zamanım olmuyo iş yemek kızla ılgılen
emmesı ıyıde eve gıdıyorum nerdeyse sabaha kadar memememe dıye aglıyo bıraz alışkanlık olmaya başladı ızınlıyken hıc bısey yemek ıstemıyo sadece emıyo bıraz daha boyle devam ederse yeme sorunu bıraktırcam galıbaevet evde benimde vaktim olmuyor eymen çok hareketli selinin teog sınavı var her dakika bişiler anlatıyor evde peşimde dolanan 2 kediyle zaman geçiyor işte.. maşallah emsin tabi eymen bıraktı üzüldüm ben..
artık öğrendiği kelimelerle kısa cümleler kuruyor mesela anne gel - baba hadi - aba mama veee (ver demek bu uzata uzata)- munu aaa (bunu al) - anene dit ( ananeye gidelim)- dedecii(dedeciğim)- aayyy ciciii (değişik bişi görünce yapar bunu ama ona herşey güzel ve değişik gelir yolda giderken tüm ışıklı tabelaları gösterip yapar bunu :) - su- dütdüt süü (araba sür) gibi kısa cümleler işte cnm..
aa bnm kızım öyleydi zor bırakmıştı ve selin emmeyi bıraktığında bnm memişler çok şişmişti taş olmuştu sütten 2 hafta acı çekmiştim ama eymende öyle olmadı işten gidince emerdi (2 ay oldu işe başlayalı ) gece emerdi sonra bir anda 13 ekim akşamı emmedi tok herhalde dedim gece uykusuna yatırırken verdim yine almadı eliyle itti ve o gece hiç uyanmadı ertesi akşam yine verdim mememi kapatıyor diiit diyor aldı beni bi gülme resmen istemedi yani sonra ne zaman açsam gelip kapattı badimi indirip üstünü örttü hala aynı tepki emmiyor..emmesı ıyıde eve gıdıyorum nerdeyse sabaha kadar memememe dıye aglıyo bıraz alışkanlık olmaya başladı ızınlıyken hıc bısey yemek ıstemıyo sadece emıyo bıraz daha boyle devam ederse yeme sorunu bıraktırcam galıba
var cnm özellikle sidelya ile ölümüne kanka olduk :) sık sık görüşüyoruz belma akçayla görüştük bir kaç kez ama kafa yapımız çok uymadı görüşmeyi kestik haricinde nickini hatırlamadığım bir çok arkadaşla işe başlayana kadar whatsap gruptan konuştuk iş başı alınca ayrıldım ben gruptan..Larimar eskılerden görüştüğün haber aldığın kısıler varmı?
belmayıda merak edıyorum gırmıyo galıba sıdelya nasıl mıskamber vardı o ıkıncıye hamıle ara ara dıger konularda gormustumvar cnm özellikle sidelya ile ölümüne kanka olduk :) sık sık görüşüyoruz belma akçayla görüştük bir kaç kez ama kafa yapımız çok uymadı görüşmeyi kestik haricinde nickini hatırlamadığım bir çok arkadaşla işe başlayana kadar whatsap gruptan konuştuk iş başı alınca ayrıldım ben gruptan..
misk mi hamile aa hiç haberim yok onla hiç görüşemedik formdan kopunca .. sidelya iyi gelinim lina çoook tatlı maviş gözlü sarışın bir kız oldubelmayıda merak edıyorum gırmıyo galıba sıdelya nasıl mıskamber vardı o ıkıncıye hamıle ara ara dıger konularda gormustum
maşallah gelınıne :) cok guzel sohbetler vardı burda heycanlı bekleyışler dualar tecrubeler herkes gelse keskemisk mi hamile aa hiç haberim yok onla hiç görüşemedik formdan kopunca .. sidelya iyi gelinim lina çoook tatlı maviş gözlü sarışın bir kız oldubelmada iyiydi en son bıraktığımda onun kızıda minnak minyon ama çok tatlı her zaman ki evhamlarıyla büyütüyor kızını işi bıraktı tamamen..
sidelyaya söylerim vakit bulursa bakar ara ara..maşallah gelınıne :) cok guzel sohbetler vardı burda heycanlı bekleyışler dualar tecrubeler herkes gelse keske
maşalllahhhsidelyaya söylerim vakit bulursa bakar ara ara..
bu arada oğluşun bir kaç pozu koca adam oldu
sidelyaya söylerim vakit bulursa bakar ara ara..
bu arada oğluşun bir kaç pozu koca adam oldu
maşalllahhh
Masallah egmene
Çok saol cnm evet bana ait kızım 13 yaşında eymene hamileyken 25 kilo aldım 81 le doğuma gittim ve 25 kilonun hepsini verdim ilk 10 ayda eski kiloma kavuştumbu işin tek sırrı yememek ve spor yapmak.. ben günde 1 öğün yedim ve ciddi yürüyüş yaptım yazın yazlıkta.. sonuç bu oldu
canım ben esmanur un annesi... hatırladın mı beni..senden haber aldığ ı ma çok sevindim. sen miskamber 0hatı0 belma akça çok iyi hatırladıklarımsınız.. çok formdasn seni tebrik ediyorum canım. azmine de hyranım. ben aylıksız izindeyim hazirana kadar. sen işbaşı yapmışsın. çocukların iyidir insallah. ben de forma pek gire m iyorum bu aralar. kızım beni çok yoruyor. ara sıra da olsa fırsat buldukça uğr buralara. miskamber ile belma da gelsin. onları da özledim. kendine iyi bak canım .selam kızlarcımkim var kim yok eskilerden.. tanıyanlar bi slm versin çok oldu forma bakmayalı iş başı alınca fırsat buldum evde eymen ve selinle hiç vaktim olmadı..
Oooo şenizcimmmm slmlar:) hoşgeldin tatlım. Ben hep buradayım, beklerim:)selam kızlarcımkim var kim yok eskilerden.. tanıyanlar bi slm versin çok oldu forma bakmayalı iş başı alınca fırsat buldum evde eymen ve selinle hiç vaktim olmadı..
Oooo rüzgargülü de gelmişşşş, Can'ım nerelerdesinnnn? Nasılsın?Kattinaa naber nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?