İyiyim canım sağol sen nasılsın?Oooo rüzgargülü de gelmişşşş, Can'ım nerelerdesinnnn? Nasılsın?
evet cnm bünye meselesi tabiki ama yemeyince ve biraz yürüyüşle veriliyor ben buna çok inanıyorumBayaa ugrasmissiniz maşallah azminize hayran kaldım. Ben zayiflamaninda bünye meselesi olduğunu düşünüyorum. Bizimle aynı ayda doğum yapan iki arkadaş var, cok ta güzel yiyolar yani ama sonuç incecik kollar basen sıfır hele bel sanki göğüs kafesindeki son kemiği aldirmislar. Spor desen o da yok. Bende diyet yapıyom son 5 kilo kaldı ama öyle uzun süreli açlığa dayanamiyom en fazla 2 buçuk saat o da uyursam yani
hoşbulduk kuzucum nasılsınOooo şenizcimmmm slmlar:) hoşgeldin tatlım. Ben hep buradayım, beklerim:)
slm cnm eski nick neydi senin yada profil resmi anca öyle hatırlarım herhalde.. ben başladım evet senin adına sevindim evde olmakta güzel tabi ama ben kendi isteğimle başladım doğum izninden sonra işi bırakmıştım 1 yaşı doldurunca sıkılmaya başladım ev işi hiç bitmiyorcanım ben esmanur un annesi... hatırladın mı beni..senden haber aldığ ı ma çok sevindim. sen miskamber 0hatı0 belma akça çok iyi hatırladıklarımsınız.. çok formdasn seni tebrik ediyorum canım. azmine de hyranım. ben aylıksız izindeyim hazirana kadar. sen işbaşı yapmışsın. çocukların iyidir insallah. ben de forma pek gire m iyorum bu aralar. kızım beni çok yoruyor. ara sıra da olsa fırsat buldukça uğr buralara. miskamber ile belma da gelsin. onları da özledim. kendine iyi bak canım .
bebişim iyiyim sen nasılsın maşallah bebelere hepsi ayaklandı işler hepten bitmez oldu Rabbim sağlık versinde yorulalım artık olcak okadar..İyiyim canım sağol sen nasılsın?
Evde çocuğun peşinde dolaşmaktan pek fırsatım yok valla :)
Malum çok meraklılar, çekmece dolap karıştırmaktan başka yaptığı bişey yok :))
Sen napıyorsun canım bebeğin nasıl? Yürümeye başlamıştır sanırım.. Biz de yeni yürümeye başladık 1 ay olacak..14 aylık olduk..
Ben de iyiyim teşekkür ederimbebişim iyiyim sen nasılsın maşallah bebelere hepsi ayaklandı işler hepten bitmez oldu Rabbim sağlık versinde yorulalım artık olcak okadar..
en sevimli zamanları keşfediyorlar hayatı şimdi bal suratlar ya..Ben de iyiyim teşekkür ederim
Mecburen öyle evet :)
Ama çok tatlılar yerim hepsini
selam kızlarcımkim var kim yok eskilerden.. tanıyanlar bi slm versin çok oldu forma bakmayalı iş başı alınca fırsat buldum evde eymen ve selinle hiç vaktim olmadı..
aa bnm kızım öyleydi zor bırakmıştı ve selin emmeyi bıraktığında bnm memişler çok şişmişti taş olmuştu sütten 2 hafta acı çekmiştim ama eymende öyle olmadı işten gidince emerdi (2 ay oldu işe başlayalı ) gece emerdi sonra bir anda 13 ekim akşamı emmedi tok herhalde dedim gece uykusuna yatırırken verdim yine almadı eliyle itti ve o gece hiç uyanmadı ertesi akşam yine verdim mememi kapatıyor diiit diyor aldı beni bi gülme resmen istemedi yani sonra ne zaman açsam gelip kapattı badimi indirip üstünü örttü hala aynı tepki emmiyor..
İyiyim Can'ım şükür, Eylül'de okula başladım ben de. Kızım 4 gün sonra 15. Ayını bitirecek inş. 11,5 aylıkken yürümeye başladık teyzesi.İyiyim canım sağol sen nasılsın?
Evde çocuğun peşinde dolaşmaktan pek fırsatım yok valla :)
Malum çok meraklılar, çekmece dolap karıştırmaktan başka yaptığı bişey yok :))
Sen napıyorsun canım bebeğin nasıl? Yürümeye başlamıştır sanırım.. Biz de yeni yürümeye başladık 1 ay olacak..14 aylık olduk..
olsun cnm emsin ya ne olacak 2 yaşa kadar yolu var tabisi bende emer diye bekledim ama eymen yanılttı beni bir anda pat diye bırakılır mı cnm nerde görülmüş zoruma gitti vallaDarısı başıma diyorum.. Benim oğlum 14.ayını doldurdu ama halen baya baya emiyor.. Yemek ne versem yiyiyor ama doyacak kadar değil. Biraz yedikten sonra anne meme diye bana yapışıyor. Hele geceleri.. Ortalama 3 saatte bir kalkıp emiyorkilosu iyi, gelişimi iyi, kan değerleri iyi; o zaman emmesi problem değil, 2 yaşa kadar devam, istediği kadar anne sütü alsın, ilk gıdamız anne sütü dedi doktoru.. Kolaysa sen emzir diyesim geldi o gün doktora
olsun cnm emsin ya ne olacak 2 yaşa kadar yolu var tabisi bende emer diye bekledim ama eymen yanılttı beni bir anda pat diye bırakılır mı cnm nerde görülmüş zoruma gitti valla
evet ek gıdayı yarım alması senin için üzücü anlıyorum selinde yaşadım ben bu durumu eymende yiyen çocuğun zevkine varıyorum.. emen çocuk gerçekten az yiyor cnm lakin sağlıklıysa kafaya takılacak bir durum yok keyfini çıkar ben şimdiden özledim emzirmeyiYok yahu sitemim emmesine değil. İlk gıda anne sütü dediğimiz zaman üzerini ek gıdayla tamamlıyorum.. Açıkcası biraz yorulum bu durumdan çünkü büyüdükçe emme sıklığı arttı. Malum uzun süre tok tutmuyor anne sütü.. Emsin tabii 2 yaşına kadar, benim istediğim de o inşallah ama arada doyurucu ek gıda öğünleri de olsa keşke. Mesela en azından hazırladığım çorbasını ya da meyvesini yarıda bırakmayıp bitirse ve onunla doysa keşke ama nerdeegeçen kadın doğuma kontrole gittim doktor; rahim duvarın çok ince, baya emziriyorsun sanırım dedi. Süt korur ne demekmiş ultrason görüntüleriyle öğrendim o gün
Annemi yormaya ne gerek var kendim hallederim ben demiş işte
Ayy aynı dert bizde de var canım yaa, akşam yatana kadar meme diye peşimde, gece de emiyor 2-3 defa...emmesı ıyıde eve gıdıyorum nerdeyse sabaha kadar memememe dıye aglıyo bıraz alışkanlık olmaya başladı ızınlıyken hıc bısey yemek ıstemıyo sadece emıyo bıraz daha boyle devam ederse yeme sorunu bıraktırcam galıba
maaşallah cnm, sana mı benziyor :)sidelyaya söylerim vakit bulursa bakar ara ara..
bu arada oğluşun bir kaç pozu koca adam oldu
slm cnm eymen de geçirdi o hastalığı ben kızamık sanıp baya bi panikledim ama değilmiş şimdi tamamen iyileşti çok şükür.. sizede geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah..Cümleten merhaba anneler :)
bence babasının kopyası ten ve saç rengide abla.. benden bişi almamış yaamaaşallah cnm, sana mı benziyor :)
Keki çırpmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?