Hayır cnm senin yaptığın doğru olan, en geç 9 da uyumalılar ama ne yazık ki ben işe başladığımdan beri 11 yaptık kıyamıyorum beni özlüyor babayı özlüyor çocuk, saat 19:30 en geç evde oluyorum 9 da yatması olmuyordu ben bile doyamazken o nasıl doysun bana..Herkesin bebeği 11de mi uyuyo bu biz mi 9 da tavuk gibi yatiyoz
Hayır cnm senin yaptığın doğru olan, en geç 9 da uyumalılar ama ne yazık ki ben işe başladığımdan beri 11 yaptık kıyamıyorum beni özlüyor babayı özlüyor çocuk, saat 19:30 en geç evde oluyorum 9 da yatması olmuyordu ben bile doyamazken o nasıl doysun bana..
Neyle cirpiyonuz oğlum blendirdan cirpicidan korkuyoda
Herkesin bebeği 11de mi uyuyo bu biz mi 9 da tavuk gibi yatiyoz
13-14 aylık bebek blendır kullanıyor diyorsunuz yani..Biz blendırla çırpıyoruz ama bazen tel çırpıcıyla da oynasın diye veriyorum. Benimkinin makine seslerinden korkusu yok. Süpürge makinesini bile tutup süpürüyor. Evcilik oyuncakları var ya şu ev aletlerinin minyatürleri onlardan alsan acaba korkusunu yenmesine faydası olur mu? Ben oğlum süpürgeye çok yapışıyor, elimden almak istiyor diye oyuncak minyatür süpürge aldım. Ses çıkarıyor, gerçeğiyle aynı ama daha düşük bi ses.
merhaba herkese
Aynen.. butun gun egitici aktivite bul, yap cok zaman aliyoAktiviteler ve sosyalleşme cabaları uzaklaştırdı bizi biraz sanırım :/
Hoşgeldinn
Selaaam canim nerelerdesiniz? Bayadir bakiyorum ama kimseden haber alamadik
Aaa kızlarnasılsınız herkesin minik sıpası çok vakit alıyo anlaşılan, yüzmeler,eğitici aktiviteler, at binmeler falan bizimki de koltuk tepelerinde survivor canlandırıyo bi tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?