2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Herkesin bebeği 11de mi uyuyo bu biz mi 9 da tavuk gibi yatiyoz
Hayır cnm senin yaptığın doğru olan, en geç 9 da uyumalılar ama ne yazık ki ben işe başladığımdan beri 11 yaptık kıyamıyorum beni özlüyor babayı özlüyor çocuk, saat 19:30 en geç evde oluyorum 9 da yatması olmuyordu ben bile doyamazken o nasıl doysun bana..

Haklısın zaten mizirdanmiyorsa zorla uyutma

Neyle cirpiyonuz oğlum blendirdan cirpicidan korkuyoda

Biz blendırla çırpıyoruz ama bazen tel çırpıcıyla da oynasın diye veriyorum. Benimkinin makine seslerinden korkusu yok. Süpürge makinesini bile tutup süpürüyor. Evcilik oyuncakları var ya şu ev aletlerinin minyatürleri onlardan alsan acaba korkusunu yenmesine faydası olur mu? Ben oğlum süpürgeye çok yapışıyor, elimden almak istiyor diye oyuncak minyatür süpürge aldım. Ses çıkarıyor, gerçeğiyle aynı ama daha düşük bi ses.

Son düzenleme:
Herkesin bebeği 11de mi uyuyo bu biz mi 9 da tavuk gibi yatiyoz

Benimki bu aralar en erken 11de uyuyor. 1e hatta bazen 2ye kadar yolu var bence kendine göre de ayarlamalısın uyku saatini. Ben 11de uyumasını düzene koymuştum, öylesi daha iyi oluyordu çünkü eşim geç geliyor. Babasını görsün, ailece birşey yapabilelim diye 11 iyi bir saatti. Ama şu da var; gece çok uyansa da sabah oğlum genelde 10-11 civarı tam uyanıyor. Yani geç kalkıyor. Tüm düzenimi ona göre kurdum.

13-14 aylık bebek blendır kullanıyor diyorsunuz yani..

buralar cosmus bizde de tipki yasitlari gibi. bazi kelimeleri soyluyor konusulanlari anliyor. ama ne zaman bez deistirmek gerek desem anlamamazliktan geliyordaha cok evde olup onla daha cok zaman gecirmek istiyorum. is yorucu cogu enerjimi o aliyor kuzucigima yeterince enerjik eslik edemiyorum. ne yapalim o kendisi cosuyor artik. yuzmeye gitmiyoruz ama at binme en buyuk hobisi

Aaa kızlar nasılsınız herkesin minik sıpası çok vakit alıyo anlaşılan, yüzmeler,eğitici aktiviteler, at binmeler falan bizimki de koltuk tepelerinde survivor canlandırıyo bi tek

Canim yanlis anlamazsan sana bi tavsiyede bulunacagim.. benim bebegim de cok hareketli, surekli tehlikeli isler pesinde. Ama birebir oturup oyun kurunca bi sure sonra ilgilenmeye basliyo. Biraz yorucu oluyo ama tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…